yav şu algo/ı/cu supdemle uğraşmayın. bu gidişle herkesi engellemekten çevresinde bi kaç kafa sağlayıcı zavallıdan başka kimse kalmayacak. :))
Printable View
yav şu algo/ı/cu supdemle uğraşmayın. bu gidişle herkesi engellemekten çevresinde bi kaç kafa sağlayıcı zavallıdan başka kimse kalmayacak. :))
Peki ston
verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür..
Bir daha dolar hakkında tek kelime etmem..
3.90 olursa elini sıkmaya gelirim
3.30 olursa da hatırlatmaya.
Kalın sağlıcakla ..
https://resmim.net/f/afdVsE.jpg
EURO yükseliyor ne güzel ama bunu dün koymuştum değil mi ?
Dax ne yapıyor peki tepede OBO bizim kazma endeksde işlem yapacağımıza şunda işlem imkanı olsa parayı bulmuştuk merkez sayesinde.
Yüksek euroda hangi salak daxda duracak pahalıdan kaç doğru ucuza zaten senetler tepede üstüne %10 da eurodan al ohh misss
https://resmim.net/f/QCUzoA.jpg
bu daha pis versiyonu QM obo yapıp aşağı gelip ordan tekrar yukarı ve en tepeden %10 luk düzeltme euro gitsin gideceği yere bakalım dax ve merkel kamili ne halt edecek.
Sonra bizde sabancı %2,5 senet satıyor ne yapacaktı 1 yılda %50 yükselmiş sabancı holding üstünde dolar kuru 3,50 de adamlar salakmı şuanki ortamda sat senedi bas dolar bak hayatına girsin jöleliyle + hintli eşşeğe tırmalasın dursunlar.
bunuda dün yazmıştım işte dax a geçmiş olsun gerizekalı merkel trump a uyup euro çok ucuz dedi o günden sonra ortalığın içine etti ama kendi borsasınında hayatını kaydırdı şu formasyon her türlü tepeden %10 eksi yazar ki zaten %10 euro bıraktı dolara karşı adamlara üstüne bir %10 daha düşse ancak düzeltme yapmış olur.
Asıl mevzu şu Almanya merkel rahat ipimle kuşağım diyor ama diğer ülkeler bu 1,16 kurla iş yapabilirmi ?
Adamlara durduk yere %10 ek maliyet girdi.
Almanya rahat sağlam mal üret , alıcı zaten hazır haydi yallah eee geri kalan envai çeşit ülke var ve seve seve euro ile iş yapacaklar çünkü kendi paraları yok para ortak para.
İspanyadan , italyadan şurda bir kaç güne yandım anam bağırmaları gelmeye başlar daha bunun bir ton ekonomisi berbat ülkesi var ki kıçıkırık yunanistan euronun 2 ay canını aldı zamanında çıkıyormu çıkmıyormu diye.