Sayfa 84/151 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Şimdi dxy yi 94,22 den çektimmi %2 yukarı al sana fay hattı kırılımı.
    Yeter ki 94,22 üzerinde kalsın buralar kocaman iğneler olarak kalır ve bizim usdtry deki 2 teyidimiz artık net gelmiş olur.

Öyle euusd 1,1650 vay hemen usdtry satayım 3,50 olsun olmadı usdtry 3 TL olmalı he görürsem söylerim ağalara reel dünyada yok öyle birşey gerekirse euusd 1,20 olur ağalar gider 3,52 de kitler usdtry yi olan eurtry de olur yeter ki canları istesin
    .
    Hadi bakim dxy yap şu fay hattınıda görsün cemi cihan aslanım dxy yeter bu kadar maliyet yaptığınız ulen az aldı supdemi kıracaktı ağalar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Şimdi dxy yi 94,22 den çektimmi %2 yukarı al sana fay hattı kırılımı.
    Yeter ki 94,22 üzerinde kalsın buralar kocaman iğneler olarak kalır ve bizim usdtry deki 2 teyidimiz artık net gelmiş olur.

Öyle euusd 1,1650 vay hemen usdtry satayım 3,50 olsun olmadı usdtry 3 TL olmalı he görürsem söylerim ağalara reel dünyada yok öyle birşey gerekirse euusd 1,20 olur ağalar gider 3,52 de kitler usdtry yi olan eurtry de olur yeter ki canları istesin
    .
    Hadi bakim dxy yap şu fay hattınıda görsün cemi cihan aslanım dxy yeter bu kadar maliyet yaptığınız ulen az aldı supdemi kıracaktı ağalar.
    usdtry eurusd deki yükselişi yine iç etti, usdtry sinsice yay gibi geriliyor. sırası gelince TL ci KY yandım allah diyecek.

3. Vallahi yandım Allah mı der orasını bilmem reis.
    Ancakkk benim teori tutuyormu tutuyor.
    1,20 olsa yok 3,30 oluruz al 1,1660 gördü dün nerdeydik bugün nerdeyiz ?
    Öyle işte teknik işi ne zaman kafana yatmaz, ne zaman ulan bu düşmeli yaaaa dur satayım şunu dersin hopppp birileri seni ancak maliyet yapar.
    Şimdi akşam 3,50 olmazmı 3,30 bile olur ama şuan ki durum ne 1,1660 = 3,5220 dün 1,1560 = 3,5125 ne oldu şimdi euro %1 den fazla koydu üstüne usdtry 100 pips daha koydu hahahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Birde işin başına değil sonuna bakacaksın şimdi millet bakıyor yabancı borsalar pert hopp viop short açayımda para kazanayım ulan bir bakıyor adam viop yardırıyor 18,10 da son 5 dakikada ne oluyor derken hoppp yurt dışı eksiyi kapatıp %1 artıda sabahta viop gap çakıyor ohhh katmerli sen o anki baktığınla aldığın pozla kalıyorsun.
    Şimdi euusd 1,1660 gördü mevcut 1,1630 da eeeee bu usdtry düşmeli mantıken değilmi peki euusd yarın sabah ne olacak yada bu akşam ne olacak 1,1600 üzerinde kalacağının garantisi var mı ?
    İşte fay hattı diyorum bundan diyorum birileri bir şey biliyordur ki sabitliyordur ve bu şuan belli olmaz ya akşam yada yarın sabah belli olur.

5. euro uçtu kaçtı

bak bakalım dax nereye tepede 4 saatlik OBO yapmış sağ omuzu tamamlamış. Euro böyle yükselince adamlar salakmı daxda parayı bıraksın çek daxdan parayı euro olarak 1,1630 dan vur dolara mis gibi para sana üstüne senet kazandırmasa euro %10 para bırakmış şimdi euro bölgesinde o para kalırmı varmı öyle bir keriz.
    Bizde usdtry 2,50 olsa borsaya para sokacak keriz olurmu yada usdtry bu kadar yüksekken fıldır fıldır hergün %2 basan herifle jöleli borsayı basabilir mi ?
    Merkel abla 1 ay önce euro çok düşük dedi dün yediği hurmalar gelir bugün tırmalar, şimdi merkel ne halt yiyecek borsası %8-10 değer kaybederse , euro ne güzel yükselmiş borsamızda patır patır düşüyor, ülkeden parada çıkıyor oh oh ne güzelmi diyecek :D
    yahu hayatın kendisi tekniktir ve teknik normalde anlaşılamaz, ne zaman bu böyle olmalı dersin orada hayatının dersini alırsın ne zaman bu dolar artık yükselmez kardeşim dersin 3,10 dan 3,92 ye bakar kalırsın.
    Şuan mevcuttan 3,4680 aşağı kırılmadığı takdirde 3,96 ya kadar trendde durabilene karacadan çatal kaşık takımı hediye.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Birde işin başına değil sonuna bakacaksın şimdi millet bakıyor yabancı borsalar pert hopp viop short açayımda para kazanayım ulan bir bakıyor adam viop yardırıyor 18,10 da son 5 dakikada ne oluyor derken hoppp yurt dışı eksiyi kapatıp %1 artıda sabahta viop gap çakıyor ohhh katmerli sen o anki baktığınla aldığın pozla kalıyorsun.
    Şimdi euusd 1,1660 gördü mevcut 1,1630 da eeeee bu usdtry düşmeli mantıken değilmi peki euusd yarın sabah ne olacak yada bu akşam ne olacak 1,1600 üzerinde kalacağının garantisi var mı ?
    İşte fay hattı diyorum bundan diyorum birileri bir şey biliyordur ki sabitliyordur ve bu şuan belli olmaz ya akşam yada yarın sabah belli olur.
    eurusd eğer bu seneki zirveyi yapıyorsa ki bana öyle geliyor. önümüzdeki aylar usdtry coşacak .ama eurusd 1,20 olursa ve usdtry hala bu seviyede kalırsa bu bizim için dahada iyi olur. yayımız iyice gerilir.

7. algocu supdem in şirazesi bozuldu. 1.141 lardan shortluyordu eurusd yi. şimdi 1.166 oldu ya sözde şaşırdı. hahahahaha. hem eurusd hem usdtry artmaz mı algo/ı/cuuuu. hahahahha.

8. ston, böyle trollsüz ne güzel burası,şu ignore iyi oldu. düzeyli bir ortam yakaladık sonunda.

Sayfa 84/151 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •