Yabancı takası %27 lerden %30 geldi gerçek yabancı ise bir yerden kulağına üflenir süper bono muhabbeti ilk onlar hamle yapar
Printable View
Yabancı takası %27 lerden %30 geldi gerçek yabancı ise bir yerden kulağına üflenir süper bono muhabbeti ilk onlar hamle yapar
Bozkurt 2 jeton oldumu
Portföyü en az 2 ye ayırmak lazım belki 3 ya da 4 olabilir. A, B, C, D planların olmalı.
500 bin liran var ise günlük 50 bin lira ile de al sat yapılıp adranalin salgılanabilir. Kalan para çok daha güvenli hisselerde ve diğer yatırım araçlarında olur.
Buffet bir gün o şirketin başına bir geri zekalının gelebileceğini ya da borsanın kapanacağını hesap ederek hisse seçermiş.
Öte yandan piyasadan kopmamak ve piyasa dinamiklerini anlamak için az para ile AL SAT yapılabilir. Tabi B planına güvenerek A planında aptallık yapmamak kaydı ile.
@HBFINANS_
·
50d
"Sigaraya, bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam geldi.
Philip Morris grubu 10 lira zamlandı.
Zamla birlikte 45 liradan satılan sigara 55 liraya çıktı."
Bunu bende dile getirdim bugün.Süper bono demek faiz demek.Süper de dendiğine göre faizide süper olmalı.Faiz ise RTE ın hiç ama hiç istemediği bir şey.Hele öyle haşa enflasyon oranında falan.İmkansız kere imkansız yani.Çıksa da adı süper olur ama faiz yüzde 20 25 i aşmaz.Geçen sene de dediğiniz gibi aynısı oldu idi sonrasında uyduruk bişi çıktı idi adını bile hatırlamıyorum gelire dayalı bilmem ne gibisinden bişi idi.
Herkese tşk ederim önerilerinizden dolayı!akba kardeş viopta kimsenin kazanamayacağını ben burda sermayeyi tüketmeden bile çok yazmıştım ama buna kendim bile uymak istemedim şimdi akıllandığım halde yinede zor tutuyorum kendimi bulaşmamak için 😁az kontratlada oynamak heyecan vermediği için dalıyoruz keklik gibi sonuç hüsran !!