bu arada Yapıkredi'de USD (güncel %3,5) ve TL (güncel %14,10) mevduat hesabını kullanan var mı..
hesap işletim ücreti almıyoruz demişlerdi 2017 yılı için. doğru mu acaba...
Printable View
bu arada Yapıkredi'de USD (güncel %3,5) ve TL (güncel %14,10) mevduat hesabını kullanan var mı..
hesap işletim ücreti almıyoruz demişlerdi 2017 yılı için. doğru mu acaba...
Emekli maaşını aldığı bankadan vadeli mevduat yaptığında + puan alan var mı ?
Deryabank babama boyle bir teklifte bulunmustu, ancak ilave puan durumunda dahi verilen oran, benim diger bankalardan aldigim rekabetci oranlarin altinda kaliyordu.:rules:
"Boyle tiri-viri pazarlama palavralarina kanma, hic bulasma, ben sana iyi oran aliyorum zaten" filan deyip zor ikna etmistim bizim ihtiyari..
Nispeten genc emekliler yutmaz bu numaralari ama, ihtiyarlari cay-kahve ismarlayip, biraz da cene yapip kandirmaya calisiyorlar, yakinlarimiza goz-kulak olmamiz lazim.:yes:
Ykb hesap işletim ücreti alıyor.sayfasinda var ücretler kısmında.ozellikle sordum mtye alınır diyorlar.
Sn.lucas ilginize teşekkür ederim. Benim ki si sadece doģru bir tahmin idi. Son 3 aydir %14.50 ile full tl deyim. Ufak bir düzeltme; Usd dan 3.96 tl ile çikmiştim. Lakin o zamanda da dedim şimdi de. Unutmayin hiçbir şey sürekli kazandirmayacağı gibi kaybettirmezde. Artik usd pozisyonundan vazgećmek için biraz geç olduğunu bilakis Şubat sonu Mart içinde TL de biraz dikkatli olmak gerektiğini ifade etmek isterim. (MB faizler ile değişiklik yapmaz ise) Bol kazançlar dilerim, herkese....
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tl su ara zaten ruble ve randa karsı beyagı degersiz .bunda abd 10 yıllıklar ve en onemli etken suriyedeki operasyon yapmamız ..yoksa dolar 3.65 gibi olurdu ruble ve rand gibi hareket etseydi..ortolama 3.74-84 bandında gelip gidiyor 2 aydır .fed tutanakları soyle boyle bence kesin birsey yok ben belirsiz buldum ..hatta abd de son bikac veri hicte iyi degil ekonomileri acısından ben yavaslama var diyorum .istedikleri enflasyonu yakalamaları zor..bu durumda faiz artırımları daha az olacaktır ..bence 2 tane anca yapar 2018 de ..