Sayfa 917/997 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Rodeo + 350 k 35 gun 14:20 bağlandı. Maalesef [emoji852]️[emoji34]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Üzülecek bir durum yok..paramın yüzde 30 u dolarda 3.88 den girdim uçar kaçar dediler ..Kasım ayında.... şimdiden taşıma maliyeti ile 3.94 oldu..ölme eşeğim ölme .dolarda alıp beklersen hamal gibi taşırsın uzun dönemde TL nin iki 3 puan üzerine çıkarsın çıkmazsın. ..dolarda parayı selka vurdu ..helal olsun 3.40 tan girdi hop 3.90 dan verdi şimdi 14.50 kemiksiz but yiyor ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 038poyraz Yazıyı Oku
    Benim işyerime de tüik elemanları aylık uğrarlar. Her ay sattığımız ürünlerin fiyatlarını sorar, ellerindeki tablet cihazdaki bilgiyi günceller. Bende gıda sektöründe butik sayılabilecek, ancak 3 şubesi olan bir işletme sahibiyim. Bazı gıda sektörlerinde çok ciddi zamlar oldu. Özellikle son zamanlarda süt ve ürünlerine ciddi zamlar geldi. En basiti marketlerdeki peynirlerde fiyatlar belli. Ancak burada spekülatif fiyat geçişi yapmayan da Yok. Gerçekte %10 zam gelmişse, üreticiler bir o kadar da spekülatif zam yaptı. Öyle ki maliyetlerde öyle %25 zam olsa, memlekette küçük diyebileceğimiz tüm işletmeler kepenk kapatırdı.

En basiti, 250gr hellim peyniri bimde 4.25 tl ye satılırken, bu spekülasyon ile anlamsızca 5,75 e dayadılar. Alan kim, tek tük, sonra fiyatta indirim yaptık deyip katologlara koydular. Yada diğer bazı ürünlerde. Neyse gıda fiyatları Yüksek spekülatif derlemeye sahip. Benim ürünlerimde yılda 1 fiyat değişir, onu da zar zor yaparız, müşterileri incitmemek için. Ve yapılan zamlar %6-7 civarında olur.
    Neyse kısaca, ülke şartlarını bahane eden çok.
    bilgi, akıl , zeka esasen "zihniyet bozukluğu" değildir. insanların hemen hemen tamamı "zihniyet bozukluğunu" akıl , bilgi hatta "egitimli insan" içine sığdırırlar..

********lik boyutuna varan zihniyet bozukluğu genelde eğitimli aklını kullanan insanlarda mevcuttur. bu aklılla şeytan bir arada gezer sözünü doğrular.

siz aklınızı kullanıp şeytana bulaşmamışsınız.. (buna hemen bütün insanlar "enayilik" dese de ben katılmıyorum)

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Rodeo + 350 k 35 gun 14:20 bağlandı. Maalesef ☹ï¸[emoji34]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu ay oyle ,bakalım 23 mart a yaptım.bekleyecegiz

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi bu bankalar bana göre güvensiz ve onlardan uzak durmak benim tercihim.

vakıfbankdan bana mail attılar.

internetden veya şubeden halden anlayan hesap açarsam 14 faiz alacağım ve eft ücretsiz yazıyordu.

2-3 yıldır vakıfbankda hesabım yokdu. internetden geçen şarşamba halden anlayan hesap hesap açtım.

12 faiz verdiler. Eft yapmaya kalktığımd 4.44 tl eft çıkardılar.

Defalarca şubeyi aradım. Merkez teli aradım. Şubeye gitdim.

Haklı olduğumu hepsi biliyor ama hiçbiri düzeltemeyiz diyor. Şubeden hesabı açsan 14 alırdın diyorlar.

Bankanın bozuk internet bankacılığı olması sebebiyle bunun olduğunu ama bunu düzeltemediklerini itiraf eden yok.

Başka şubeden paramı çekmeye kalkdım. 20 küsür masraf almaya kalkdılar.

Bu devirde parasını başka şubeden para çekmeye masraf alan banka kaldı mı dedim.

Sen hiç ziraat bankasında iş yapmadın mı dediler.

Ben de ziraat bankasıyla işim olmadı. kamu bankalarıyla bundan sonra işim olmaz dedim.

Tüm paramı çekdim. 14 üstü faizle başka bankaya yatırdım.

Bazı aktröller veya banka ajanları aksini söyleyebilir ama bu durumdaki bankaya güvenmek çok yanlıştır.
    Biliyorum ki; Bu aktröller veya banka ajanları benim gerçek eleştirilerime cevap yazmadan birazdan bana saldıracaklar,
    belki bilmemneci de ilan ederler. Ama canımı çok sıktılar yazayım dedim.

İnternet bankacılığı hatasıyla yarın paranız buhar da olabilir.

O zaman devletin hatasını devlet mahkemesinde zor düzeltirirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    Bugünden itibaren cepteteb hesap 500 TL üzeri bakiyeler için gecelik %10,25
    500 TL altı bakiyelere faiz işlemiyor artık
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    syg.
    Baska bir masraf yoksa enpara'dan iyi sanirim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    syg.
    Bu bankadan çıkmanın zamanı geldi demekki !

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Baska bir masraf yoksa enpara'dan iyi sanirim.

Syg,
    aynen abi. sadece faturalar ve döviz için bu hesabı kullanıyorum. Enpara koşullu %10 verdiği için bu daha cazip.
    Kredi kartı almadığın sürece tüm hesaplar masrafsız.
    Son düzenleme : Trade Shark; 20-02-2018 saat: 12:58.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 917/997 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •