Ben risk taþýmamak için iptal ettirmiþtim. Bu iþin en güzel tarafý kimse size kart pazarlayamýyor. Limitim yok
ha tamam bitti gitti.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Okudum. Ancak uygulamada farklý. Þimdi forumda þu kadar gelirim var þu kadar limitim var muhabbetine girmek doðru deðil fakat uygulamada bir þekilde istisna yapýyorlar. En para kartýnda da ayný durum oldu ve sms ile limit bildirildi. Yarýn düþüreceðim limiti ayrý konu ama ödemelerinde sýkýntý yoksa fazla limit tahsis etmekten imtina etmiyorlar.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Kira gelirinizi belgeleyebiliyorsanýz ek gelir olarak sayýlýr. Faiz için net bir bilgim yok.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faiz geliri : gelirin üzerinize olmasý gerekiyor (bankanýn uhdesinde dikkate alabilir almayabilir, kart çýkarmak istiyorsa yardýmcý olur)
kira geliri : örneðin 2000 lira kira geliriniz var ve bu tapunun 1/2 si sizin ise ve 2.000 TL'de sizin üzerinize yani banka hesaplarýnýza periyodik olarak yatýyorsa 1.000 lirayý dikkate alýrlar. tapu sizin deðil kira size yatýyor dikkate alýnmaz, tapu sizin para baþkasýnýn hesabýna yatýyor yine dikkate alýnmaz. tapuda sizin gelirde sizin tapu payýnýz 1/3 ise gelirin 1/3 ü dikkate alýnýr.
syg,
Yer Ýmleri