Bu cümlede karışıklık olmuş biraz. Gözünuzden kacti heralde.
Solum 15 sagim 22 biz 20 yaptik yazacaktiniz galiba !....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Aynaya bakarak yazdığın belli. Gerçekten ünvanı olan içi boş adamsın ..
Ressam nickli yazardan nasıl bir acın varsa , bir türlü bu travmayı atlatamadın. Çünkü senin devlet memuru olarak mesailerini sosyal medyada geçirdiğini ifşa etmişti. MESLEK TERBİYESİ hiç kalmamış. Aldığın maaş haramdır senin. Daha bir yolsuzluğu bile ihbar etmekten çekinen korkaksın.
Özellikle haksız olduğunda mahalle bebeleri gibi konuyu dağıtarak mızıkçılık yapmayı iyi öğrenmişsin. BENİ MUHATAP almayı sevmiyorsan ne demeye cevap veriyorsun. Bazı yalakalar gibi seni POH POHLAMA mı bekleme.
Meslekte hiç bir şey öğrenmediğin o kadar açık ki, sizin meslekte üstad lık vardır. Üstadların senden utanıyordur. Bazı şifreleri çözmeni beklerdim ama gerçekten çok yeteneksizsin.
Daha da devam ettirmek istersen tartışmayı ben hazırım. Ressam gibi kızıp gitmem.
En mantıklı olanı bu işte.
Geçen yıl bir kiracıma "ilanlara bakın güneş görmeyen giriş katları bile 7 binden başlıyor. Sizin evin ederi ise daha fazla. Siz kirayı 1800’den 3500 yapın yeter, ben sizden çok memnunum" demiştim.
Onlar da hem 3500 yaptılar, hem de tekrar tekrar teşekkür ettiler. Şimdi piyasaya göre çok çok kardalar.
Bu yıl piyasa 15.000 fakat ben 5.500-6.000 teklif edeceğim. Mantıklı ve iyi niyetli davranan kiracı, ödülünü bol bol alır.
Ama mesela bir tane de uyanık geçinen var. "5 yılın doldu" diyorum, hala % 25 yapıp otururum diyor onun bunun çocuğu. Önümüzdeki ay kontratı doluyor. Yapmak istediği çakallığının hoş bir şey olmadığını, tatsız bir dille :) izah edeceğim kendisine.
Önce insan olmak gerek.
Karşıdaki kişiyi de enayi yerine koymamak gerek.
Ben mafyalık yapacak değilim, ama yapana da denk gelebilir insan.
Herkesin parası öyle gözünün içine baka baka çıtır çıtır yenmez.
Sağa sola borç takan "uyanık" bir komşum vardı. Semtte borç takmadığı adam yok.
Bir sabah çeliktepede ekmek almaya ve yürüyüşe çıkmış. Eve dönmemiş.
Günler sonra ölüsünü taa beykozda buldular.
Hem dayak yemiş, hem de korkudan altına yapmış.
Ayhan bey, gerilimden beslenen bazı insanlar vardır.
Sorun çıkartmaktan ve huzur bozmaktan "haz" alırlar.
Bu tür insanların saçma iddialarına verilecek çok güzel cevaplarım var, ama özellikle susuyorum ki, haz duyduğu o gerilimli ortamı devam ettiremesin.
https://youtu.be/SyAWnwkK0wI
Bu %20 30 fark kanunen mi yoksa sizin soylediginiz biseymi ?
Yoksa yazdiklarinizla celisiyor durum...
Matematik acisindan %30 ile %60 arssinda fark yok. Sonucta hak gaspi var demek oluyor. Sizin yaziniza gore tabi
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi