https://teyit.org/analiz/gorselin-ds...ittigi-iddiasi
Ucuz yalanlara gerek yok..
Printable View
https://teyit.org/analiz/gorselin-ds...ittigi-iddiasi
Ucuz yalanlara gerek yok..
Arkadaşım topa bodozlama girmişsin..sakin ol şampiyon...sordun cevap verdim..benim dediğimden ne farklı konuşmuşsun ki...
Emlak suyun yüzeyinin donmasını MAĞMAYA YAKINLIĞA bağlamıştı..Bu doğru mu? yanlış...
Suyun tüm maddelere ters olarak davranması ilginç bir fizik kanunu değil mi...Bunu ben müslüman olarak HİKMETE alayın akışını bozan yaratıcıya bağlarım...
Ne kadar az yazarsan o kadar çok yazmış olursun...
bak hala...lem tartışma okyanustaki suyu örnek gösterdin.
bende başta enrtopi yasalarını saydım + çekirdeğe daha yakın olması nedeni... yok dedin. bunlar tamamen ilahi kanun dedin.
sonra geçtin köydeki dereye...
koskoca forum şahit. :)
açarım getiririm bakk :he: daha cevap vermeyeceğimi git entropi yasasını öğren gel diye kaç kere dedim.
............
KOç dediklerim tamamen doğru...Atesitlik-kafirlik ne ise onu yaşamış birisiyim...Sonra rasyonel ve tamamen bilimsel yolla MÜSLÜMAN OLDUM...dediklerim doğru ama sana istediğn bilgiyi istediğin diye verecek değilim...
O malum forumlara bakarsan benim mantığımı görürsün..ve nıckımı anlarsın.
Forumdaşız yeme beni...
Mağmaya yakın diye yüzeyden donuyor olayı...Sonra sana ekvator ve yüzey mesafesini yazmıştım.6666 km.
bir de çürümüş etten kurtcuk çıkmasını ,yoktan canlı çıkıyor demiştin..:)Tüm dünya alem şahit.....Önceki mesajlara bak görürsün..
Çakal ,cin olmadan adam çarpmaya başlamış..Başkan klasik adam gibi görme ..Oyun teorsi,ters psikoloji ne istersen var...
forum isimleri ve nick abkaaa !!! :)
İşte sıkıntı burada. EMLAK bu konunun otoritesi de değil, bilim adamı da değil.
İçki vb. konusunda da olduğu gibi, muğlak alanlar üzerinden tartışma çabası sonuç vermez.
İlle de tebliğ edeceğim, bu benim dinimin şartı diyorsan, naçizane önerim;
Önce:
Camiye teşkilata görünmek için gelenlerden,
Peygamber tevazu emrettiği halde, aç toplumun gözüne şatafat sokan süslümanlardan,
İhale peşinde koşanlardan,
Sınav soruları, mülakatlar vb. ile affı olmayan kul hakkına girenlerden,
Kıblesi tek bir siyasi figür, parti olmuşlardan başla.
Sonra da diyorsun ki mıknatıs gibi çekiyorum. Çekersin tabi abi,
"Müslüman mahallesinde salyangoz satmak!" diye bir deyiş var hatırladın mı?
Müslümanlığın toplum gözündeki itibarını önemsiyorsan önce yukarıdakilerden başlamanı öneririm.
İşin zor ve uzun. Allah kolaylık versin.