Günaydýn. Ben demiþtim demeyi sevmeyenler... :yahoo:
Hava çok güzel, SPK nýn Emeklilik sistemi fonlarýnda yaptýðý düzenlemenin sonucu olarak endekste güzel olur ve yukarý kýrar umarým.
Bol kazançlar.
Printable View
Günaydýn. Ben demiþtim demeyi sevmeyenler... :yahoo:
Hava çok güzel, SPK nýn Emeklilik sistemi fonlarýnda yaptýðý düzenlemenin sonucu olarak endekste güzel olur ve yukarý kýrar umarým.
Bol kazançlar.
eeeee bebeðim eeeee eee
Gunaydýn. Bol kazanclar diliyorum.
Namikcim butun 1.15 ler sana girsin.
25 gundur Kap da haber yok. Ramazan uykusuna mý yattý bunlar.?? Hýc Bý sey bilmiyorsan git 2 firma bak haber yap. G kurula mý gitsem býlmýyom ký😀
doymazlar 2milyon ister
Adamýn bir haklýlýðý var. O da mantýksal olarak ucuzdan mal almaya calýsmýyor olmasý. Simdi 1140 satan olmasa nasýl alacak??? Bunu sorgulama iz lazým
Calýsýyor olmasý.
Yanlýs cýkmýs
Bu hýzla Temmuz sonuna vaktimiz var. Bir ihtimal GK nýn gecikmesi YK birþey yumurtlayabilir diye düþündürmüyor deðil. Bakýcaz.
Þemsi tebrizi derki : Sessizlik en güzel sestir; duyabilen için.
GÜÇ YOZLAÞTIRIR; MUTLAK GÜÇ MUTLAKA YOZLASTIRIR.
tatilde bile yakamý býrakmýyorsun yahu akýl daðýlýrken sen neredeydin
ideasta 10 lýranýn altý aðanýn iþine gelmez dedim iþine gelmedi bak yine
bugün yukarda ideas 10 lýranýn altýnamý geldi bugün 11.40
kaldýki niçin gelmeyeceðinide yazdým yazýlarým ortada
cýmbýzla istediðin yerden tutuyorsun saçma sapan yazýyorsun
bak bir daha oku anlamaz isen bir daha oku ne yazdýðýmý da
artýk düþ yakamdan bukadar cahillikte fazla sýktýn artýk
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31136&page=424
https://i.hizliresim.com/LvPz5z.png
ocak 1 takas ideas
Benim burada sana bir atifim yok ki. Senin yanýldýðýný da yazmadým zaten. Þuana kadar senin dediðinin aksi çýktý da demedim. Hatta attýðým senin dediðinin doðruluðunu göstermiþ oldu. Arkadaþ bana "o yorumunu tekrar atar mýsýn? "dedi onu attým. Kimseye bir ithamým olmadý.
https://i.hizliresim.com/YdPL7D.png
28 mayýs bugün ideas takas
kaç lot eldeðiþtirmiþ bu yüzden aðanýn iþine gelmez dedim
onca yorumum var cimbizla 1 tanesini al yorum yap üstüne
iðrendim artýk senden
uzatmayacaðýn ne yazarsa yazsýn artýk
Ben sadece arkadaþýmýzýn, yazdýðým yorumu merak etmesi üzerine eski yorumlarý bulup getirdim. Ideas düþecek seykim yükselecek dediðim yorumlarý. Herhangi bir atýf olmasýn diye isimlere takilmasin kimse diye ismini kaldýrdým. Zaten seni kötüleyen birþey kesinlikle yok. Zaten tamda senin dediðin yerden iki kere döndü. Bu durumda seni yermiþ deðil anca övmüþ olurdum zaten. Neyse benim zaten atýþmaya niyetim yok. Yanlýþ anlasildiysa da affola ama dediðim gibi kesinlikle hele hele sen yokken kimsenin arkasýndan asla konuþmam.
[emoji106]
Yatirim fonlari hissede al sat ile ugrasirmi yada uzun vadelimi yaparlar yatirimlarini. Bana uzun vadeli yaparlar gibi geliyor amma yinede sizin yorumlarinizi merak ettim. Bugun bistde ki yatirim finans alýmlarý emeklilik fonlari idi herhalde.
Dayý ben sordum arkadasa senin için yazmadý
Günaydýn sabýr taþlarý... BES te ki devlet katkýsýnýn %10 u da artýk borsada hadi iyisiniz. :yahoo:
Aynen bugün arkadaþlarýma onu anlatýyorum. Yazýk ben bunu yaklasik 5 yýl önce bu paranýn sisteme sokulacagini ve milletin parasýnýn çarçur edileceðini söylemiþtim. O arkadaþlarla konuþtum þimdi ne yapalým ne edelim diyorlar. Daha bu baþlangýç. devlet katkýsýný devlet ileri ki zamanlarda vermeye biliyor mu? Ben bunu merak ediyorum. Yaný yarýn sistemdekilere ben bes ý kesiyorum diye biliyor mu?
Gunaydýn. Guzel bereketli Bý gun dýlýyorum. Tabi hedefe sýra gelirse...agamýz bugun de ýnfo da tökdürir.
Sayýn prenses bu yuzde 10 u borsaya koydu diyelim. Zarar ederse ne olur o para milletin emeklisýnden mi keserler?
hisseyi milletin sahasýna mý alacak acaba? O zaman tabýký zararý da sahýs a yazar.
hayýrlý olsun dayým çok sevindim ne mutlu kazanan biri var :bravo:
Hayýrlý olsun sayýn baldayý. Artýk hedefe Bý el atarsýn ustad. Agadan hayýr yok bari dayýmýz bize yardýmcý olsun:(
Endeks 87250 de nazlanýyor ve pek iþtahlý deðil. 30 lar kalktýkça satýþ yiyor.
Þimdi sýra gudubet kaðýtlara gelebilir ama patron ayný fikirde deðil gibi görünüyor.
Aþaðý doðru 50 þer lot döþedi bekliyor. Hala 1,14 ve altýna verecek kaldýysa þimdi versin bence. :whistling:
asayiþ berkemal asayýþ berkemal :)
Borsadaki yabancý ve bazý büyük oyuncular hisselerini satabilecek müþteri bulamýyordu.. saðolsun bes yapan küçük yatýrýmcýlar.. büyük balýklara hazýr yem kývamýnda olanlar.. SPK mýz baþtutuculuk görevini iyi icra ediyordu ama yetmemiþ demek.. SPK yasadaki görev tanýmýna aykýrý olarak haremaðasý gibi soyguncu çetelere küçük yatýrýmcýyý soydururken þimdi de bes yatýrýmlarýmýzý bu hýrsýzlara peþkeþ çekecek ortamý yaratýr eminim.. eyyy SPK ilk önce yasadaki sana verilen görevini yap.. devletin kurumlarý, siz de SPK içinde hýrsýzlarla iþbirliði yapanlarý denetleyip temizleyin.. hedef gsyo özünde yaptýðý karý katýlýmcý ortaklarýyla paylaþmak üzere kurulan bir yatýrým ortaklýðý olmasýna ve yýllardýr temettü vermemesine raðmen hangi gerekçeyle bedellisi onaylanýyor.. hadi onaylandý diyelim toplanan paranýn hangi yatýrýma yönlendirildiði neden araþtýrýlmýyor.. bedelli üzerinden 7 ay geçti paranýn ne olduðuna dair en küçük açýklama yok.. yapýlan komik açýklama ise þu; portföy yatýrýmlarýnda deðerlendirdi.. hangi portföy? Ýnfoda kendisi ve karýsý ve yakýnlarý üzerinden alttan topladýðý lotlarý yüksek fiyattan hedefe mi aldýrdýn? Yoksa ideas ta kendin ve yakýnlarýn üstüne 10 tl civarý aldýðýn lotlarý 20 tl lerden hedefe mi geçirdin? Hangi portföye yatýrdýn? Bu arada giriþim sermayesi yo larýn ana faaliyet konusu sermaye yatýrýmlarýdýr.. portföy yatýrýmý deðil.. portföy yatýrýmý yapacak olsak gider hisse senedi ve a tipi fonlardan alýrdýk.. ayný zamanda hedef finansal giriþimler adýna alýnan lotlarla kaðýt bir taraftan toplanýyor gözüküyor.. satýcýnýn kim olduðunu merak ediyorum.. sakýn ola kedinin yavrularý olmasýn o satýcýlar