Gaplara takılmayın 2 gunde alabilir veya 5 yıl sonra da
Borsa 4 düşünce satmadık Gap tamı satacağız
Ytd
Printable View
Gaplara takılmayın 2 gunde alabilir veya 5 yıl sonra da
Borsa 4 düşünce satmadık Gap tamı satacağız
Ytd
GAP a söyle takılıyoruz bugünkünü kapattı zaten o iki günlüğü hemen kapatacağım diyerek hareket çekse lafım olmaz, kapatacağım diyerek külhanbeyi gibi yan yan yürüyüp kağıdı yataya sokarsa bizi çok oyalar ytd
eskı paylasımları zamanı gelınce atıyorum grafık atmadıgım ıcın yanlıs anlasılabılıyor dolar dıbı 2.08 dolar zırvesı 6.32 burdakı canak ta zırvenın uzerıene 4.24 ılave edınce 10.5 oluyor bugun 10.40 ı gordü. 7 dolar kırılınca zık zak yapmayacagını da yazdım kemerler baglı dıye de yazdım. 4 gunde % 40 yukseldı. bende ısterım hergün tavan gitsin 7 aydır beklıyoruz . mıllet uzaya gıderken de ara ara duzeltme geldi.
gecenkı borsanın dususunde de yazdım %20 düşecek diye arkasından bakmatansa sonuc u gormek ıyı olacak diye yazdım o zaman hısse 43 lerı gordü hem borsa hemde hisse icin de iyi oldugunu yazdım sonuc olarak bugun 73 lerı gordu
bugun un neden satıcılı oldugunu yazdım 72 lerdeydı bır haftadır duzgun takıp edmıyorum sadece cepten kademe goruyorum ekran basında degılım
her turlü grafık bakıyorum tl de bakanlar malsız kaldı bu yukselıste onunıcın kısa uzun tl dolar log .tek grafık e takılırsanız hata yapma sansınız yuksek
.
yatırım tavsıyesı degıldır
Bakın bakın yan yan yürüyor yok mu bu külhanbeyinin ağzını burnunu dağıtacak bir babayiğit ytd
hisseye yön veren tamamen Bofa..yatirim yardakci bakalim burada sogutacaklarmi
bofayla oyak karşılıklı işlem yapıyor gibi sanki
ikiside aynı kişi olabilir
ilginç olan geçen hafta garantinin aldığı 50 bin küsür lot emeklilik fonlarının takasına virman olduydu
bugünkü t2 takastada oyak ın sattığı mallar emeklilik fonunun takasından virmanla satılmış gözüküyor
bofa 4 gündür alırken oyakta 4 gündür satıyor
oyakın elinde ne kadar mal var genel takası paylaşabilecek bir arkadaş varmıdır
son 2 gün dahil değildir o rakama
oyak dün 26 bin bugün 22 bin lot sattı
çarşamba sattığı lot emeklilik fonundan düştü bugün virmanla
150 bin desek 46 bin düştüğümüzde 100 bin civarı kalmalı elinde
salı günü bir daha bakarız t2 takasa
zaten aylık takasa bakarsan oyakın son 2 gün hariç 260 bin lot sattıgını görürsün
kağıdı baskılayan oyaktı son 2 günle birlikte 300 bin lot sattı bakalım 100 bin lot ne olacak satışa devam mı
Cıtı 22 lerden beri hisseyi destekleyen alımları var Bofa uzerınden yapıyor bir ara iş ve ak uzerınden de almıstı farklı kurumlardan hısse alıp satarak buralara kadar getirdi en son yatırımın sattıgı mal da cıtı nin olabılır bilemıyoruz tabi yatırım da kendi malı vardı.
Gecen seneden beri hıc alım yapmayan doce de cıtının ardından sahneye cıkarsa iyi olur
Yatırım tavsiyesi degıldır
Doce ve cıtı hısse oranı 7 lerden 1.2 ye duserjen oyak 130 bin den 500 bin lota cıktı simdi oyak satıcılı maliyet 20 altı
İyi kar yazsa da oyak cıkmaya baslarken cıtı devreye giriyor
Tabi tesaduf mu yoksa oyak takı hısse de yabancılara mı ait bılemıyoruz
Ytd.
bence yabancı değil alıp satan citiden oyağa tekrar citiye geçmesi
böyle bir sığ tahtada citi böyle yüklü alıp satmaz günlükte
parça parça belli günlerde alır atar o ayrı ama toptan bir günde alıp satması anormal
aynı kişi ve tahtaya baskı kuruyor kurarken de mal kaptırmıyor sağ cep sol cep yapıyor gibi
Olan dısı fiyat hareketleri haberı düştü bugun ne oluyor bilmediğimiz bırsey mi var diye sormuşlar erbosa. hısse de %40 yapınca bakalım daha neler gorecegız ılerkı gunler de
Boyle haberler gelmeye basladı mı diger hısseler de pozitif etki oluyor. erbos ta nasıl bir etki olacak bakalım.
Yatırım tavsiyesi degildır
Erbosan haybeden ve gereksiz bıraktığı GAP lerle neyi amaçladı anlayamadık ralli desek maçası yemedi speğin, tam
silkeleyemedi dutu desek üç aydır eli armut mu topluyordu da duta sıra gelmedi. Senin anlayacağın Terki joe dyoby nın speği Şakir çifttabanca kapıları karıştırdı da yanlışlıkla erbosa mı daldı önümüzde ki üç beş günde belli eder bakacağız ytd
1.dalga bitti arkasından 2 dalga gelir sonra mutasyonlu bu boyle devam eder
Onemlı olan hayatta ayakta kalmak boyle yaşamaya alısmak zorundayız
https://i.hizliresim.com/YrBxfL.png
bu ay hizmete gireceği söylenmişti ama anlaşma 2 yıl içinde diyor ve sözleşme tarihi ağustos 2020
Bu hafta iyi şeyler olur umarım
Beklenen açıklamalar gelir
Hissede rahatlar
Yatırımcısı da
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Şirketimizin Merkez Fabrikasına 3386 kW öz tüketim amaçlı çatı Güneş Enerjisi Santrali (GES) yapımı
İşleri'ne yönelik 1.748.000 USD + 314.640 USD KDV olmak üzere toplam 2.062.640 USD tutarındaki iş
teklifi veren CNS Solar Taahhüt Enerji A.Ş. ile şirketimiz arasında sözleşme imzalanmıştır.
İşin mevsim şartlarına bağlı olarak Şubat 2021 de bitirilmesi planlanmaktadır.
Bu da şirketin diğer açıklaması
aman öyle olsun ben kapları okurken gönderide öyle yazıyor diye tereddüt etmiştim
hazır dolar kuruda düşmüşken ödemeden de biraz kazansın şirket
bu hafta bilanço gelir zaten extra ges haberide gelirse 2.vitese geçeriz
2.dalga 2. Vites gelecekse zıve takip edilmeli hacimli gecerse sıkıntı olmaz. İkili tepede sıkıntı olabılır. Önümüzdeki hafta kritik bofa takip edılmelı
Yatırım tavsiyesi degildir
O gun tavanda cok işlem oldu 500 bin lot aynı sekılde alt kademelerde cok işlem oldu
Bir hıssenın nerden donecegı kademeler deki işlem den anlaşılır. Ben o gun uyardım ama yine fırca yedik 73 TL den 64 TL ye kadar hısse düstü
Eskiler icin sıkıntı yok ama yeni alacaklar İcin yuksek malıyet sıkıntı olurdu
Cuma eksi kapattı bu hafta güzel olur dedim ve ilk gun tavan
fiyat artık 22- 50 bandında değil. kendi yatırım kararınız kendiniz verin hedef koyun kendinize
Eğer bugün ve yarın tavan yaparsak ralli GAP ı için uğraşan spekimize hep beraber teşekkür etmeli ve devamını dilemeliyiz gün o gündür diyeceğimiz üç rakamlı fiyatlara ulaşmak için sabırla bekleyen bizler o gün geldiğinde elbet neşelenecek bilahare dyoby için güzel temennilerde bulunacağız Eblek dyoby da fazla samimi olma bol bol geyik yap neşen artsın ytd
Tavan 305 bin bekleyen
Ytd.
158 bin lot ıselm oldu tavanda bekleyen 305 bin lot
Ytd.
Emirler geri cekılıyor tavanda islem 158 bin bekleyen 238 bin
Ytd
Tavanda 1 milyon olmuş sanırım doğru mu ?
Borsa ya dikkat edin 158 bin lerde ıkılı tepe yapabılır
Ytd.
Bofa nın aldıgı cıtı ye gıdiyor cıtı suan 300 bin lot oldu cuma ve bugun aldıkları cıtı giderse 385 bin olacak
Tavanda 40 bin işlem 274 bin bekleyen var
77 bin işlem 255 bin bekleyen var
Ytd.
298 bin işlem 168 bin bekleyen var