Sayfa 461/804 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Gaplara takılmayın 2 gunde alabilir veya 5 yıl sonra da
    Borsa 4 düşünce satmadık Gap tamı satacağız
    Ytd

2. GAP a söyle takılıyoruz bugünkünü kapattı zaten o iki günlüğü hemen kapatacağım diyerek hareket çekse lafım olmaz, kapatacağım diyerek külhanbeyi gibi yan yan yürüyüp kağıdı yataya sokarsa bizi çok oyalar ytd

3. eskı paylasımları zamanı gelınce atıyorum grafık atmadıgım ıcın yanlıs anlasılabılıyor dolar dıbı 2.08 dolar zırvesı 6.32 burdakı canak ta zırvenın uzerıene 4.24 ılave edınce 10.5 oluyor bugun 10.40 ı gordü. 7 dolar kırılınca zık zak yapmayacagını da yazdım kemerler baglı dıye de yazdım. 4 gunde % 40 yukseldı. bende ısterım hergün tavan gitsin 7 aydır beklıyoruz . mıllet uzaya gıderken de ara ara duzeltme geldi.

gecenkı borsanın dususunde de yazdım %20 düşecek diye arkasından bakmatansa sonuc u gormek ıyı olacak diye yazdım o zaman hısse 43 lerı gordü hem borsa hemde hisse icin de iyi oldugunu yazdım sonuc olarak bugun 73 lerı gordu

bugun un neden satıcılı oldugunu yazdım 72 lerdeydı bır haftadır duzgun takıp edmıyorum sadece cepten kademe goruyorum ekran basında degılım
    her turlü grafık bakıyorum tl de bakanlar malsız kaldı bu yukselıste onunıcın kısa uzun tl dolar log .tek grafık e takılırsanız hata yapma sansınız yuksek
    .

yatırım tavsıyesı degıldır

4. Bakın bakın yan yan yürüyor yok mu bu külhanbeyinin ağzını burnunu dağıtacak bir babayiğit ytd

5. hisseye yön veren tamamen Bofa..yatirim yardakci bakalim burada sogutacaklarmi

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    eskı paylasımları zamanı gelınce atıyorum grafık atmadıgım ıcın yanlıs anlasılabılıyor dolar dıbı 2.08 dolar zırvesı 6.32 burdakı canak ta zırvenın uzerıene 4.24 ılave edınce 10.5 oluyor bugun 10.40 ı gordü. 7 dolar kırılınca zık zak yapmayacagını da yazdım kemerler baglı dıye de yazdım. 4 gunde % 40 yukseldı. bende ısterım hergün tavan gitsin 7 aydır beklıyoruz . mıllet uzaya gıderken de ara ara duzeltme geldi.

gecenkı borsanın dususunde de yazdım %20 düşecek diye arkasından bakmatansa sonuc u gormek ıyı olacak diye yazdım o zaman hısse 43 lerı gordü hem borsa hemde hisse icin de iyi oldugunu yazdım sonuc olarak bugun 73 lerı gordu

bugun un neden satıcılı oldugunu yazdım 72 lerdeydı bır haftadır duzgun takıp edmıyorum sadece cepten kademe goruyorum ekran basında degılım
    her turlü grafık bakıyorum tl de bakanlar malsız kaldı bu yukselıste onunıcın kısa uzun tl dolar log .tek grafık e takılırsanız hata yapma sansınız yuksek
    .

yatırım tavsıyesı degıldır
    Efe bey selamlar
    Sanırım onay almaya çalışıyor
    Daha sağlıklı gider diye düşünüyorum.

Bilanço sonrası çok daha kıymetli .

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by cbgul44 Yazıyı Oku
    Efe bey selamlar
    Sanırım onay almaya çalışıyor
    Daha sağlıklı gider diye düşünüyorum.

Bilanço sonrası çok daha kıymetli .

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dün eksi kapatsaydı bugun guzel olabilirdi haftaya kaldı
    Yatırım tavsiyesi degildır

8.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    hisseye yön veren tamamen Bofa..yatirim yardakci bakalim burada sogutacaklarmi
    Yatırım tavandan sattı Bofa alttan topluyor. Amacları belli cıtı ye
    Yatırım tavsiyesi degildır

Sayfa 461/804 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •