onun bir kısmını zaten bugün fiyatladı üstadım 5,62 den baz alın :oleyo:
Printable View
150 milyon İCRA
3 saat önce - Türkiye genelindeki 123 kampüsüyle en büyük özel eğitim kurumlarının başında gelen Doğa Koleji'nin sahipleri hakkında icra takibi başlatıldı.6000 kişi 3-5 aylık maaşlarını almak için avukat peşindedir
Şu anda en mantıklısı Burgan 24.10, 3 ay civarı bağlamak.
Aslında uyanıklık yaptılar geçen haftaya kadar 181 günede 24.10 veriyordu, 6 ay üstü olduğu için stopaj 3 puan düşüyordu.
Ama 6 ay üstü artık 24,10 değil, 23 oldu
1 günle 3 puan stopaj avantajı kaçıyor 24,10'da.
Belki pazarlıkla 181 günede 24.10 verirler.
Çok ayıp etti çok.
Gerçi şimdi de dolar uçacakçılar türedi yine, onlar 6 ay vadeyi akıl dışı olarak görüyorlar.
Dolar gene 7 - 8 lira oluyormuş üç vakte kadar onlara göre.
Onsçular da ons 1500 dolar oluyor eli kulağında diyorlar.
Onlara göre bakar vadeli hesaba artık.
Belkide onlar haklı bilememki.
Tartışmasız olan gerçek TL bir illüzyondur
Üstadım %100 hangi enstrüman çok kazandıracak tahmin etmek güç siz hangisi daha çok kazandıracak onu tahmin etmeye çalışın fakat emin olduğunuz % kadar o enstürmana için ayırın eğer %100 altın kazandıracak diyorsanız %100 portföyünüzü o yöne kaydırın fakat %50 diyorsanız %50 altın olsun portföyünüz. Altın yükselebilir diyorsanız belli bir oran ayırın portföyünüzden. Ben böyle mi yapıyorum hayır hepimiz en fazla kazandıran olsun portföyümüzde ama öyle olmuyor :)
Eğer faiz indirimi keskin olursa ki olacak gibi, dolar nasıl tutulacak? Buranın gediklisi olan üstadlara sormak istiyorum, vadelide durmayı mı yoksa döviz pozisyonunu arttırmayı mı tercih edeceksiniz? :wu:
Bak bak bak
Rusyada bozulmuş bize, akdenizi karıştırmayın diyor Türkiyeye
https://tr.sputniknews.com/rusya/201...URL_shortening
Esra hanim
Bu soru cok yonlu bir soru
Nasil bir yatirimcisiniz bunu bilmek lazim
Al sat isi huner ister bilgi ister
Ben vade orani 15 e kadar vadelide kalacagim. Bakin cok onemli bir cumle kuracagim iyi anlayin
Dolarin kaca ciktigi yada indigi onemsizdir
Onemli olan in ciklari yakalayip dolar miktarinizi arttirabilmektir.
Suan 10 kisiden 9 u bu yonteme girip zarar ediyor. Cunku bilgi birikimi olmadan sizin gibi buradaki yorumlardan etkilenerek alip satiyor.
Burada herkes istedigini soyler. Bunlara dikkat etmek lazim
Yani x kisisinin dolari varsa burada dolar cikacak yorumu yapar. Tl de ise ve vadelerin dusecegine inaniyorsa dolar inecek derler...
Illa dolara girecegim derseniz bir defa kademe nasil yapilir mutlaka ogrenin. Yoksa 1 yil bekleyenler kervanina katilirsiniz...ben olsam altina girerdim.syg
Yüksek dolar=Yüksek enflasyon.
O zaman tek haneye nasıl düşecek enflasyon?
Hazine Bakanı Eylül Ekimde tek haneli enflasyon olacak diyor, yüksek dolarla bu mümkün olmazki.