Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ustat kararsiz goruyorum sizi hep nzor da asagi cekecek diyorlar gecici olarak girenler bile var ben de nzor burger ortaya karisik yaptim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Altın kafamı bozuyor,
    Sonuçta nkolay, burgan, gram olacak galiba.
    Portföyümü ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim.Şimdi de Burganla, nkolay istiyor ama gönlüm gramdan yana gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın kafamı bozuyor,
    Sonuçta nkolay, burgan, gram olacak galiba.
    Portföyümü ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim.Şimdi de Burganla, nkolay istiyor ama gönlüm gramdan yana gibi.
    Üstadım %100 hangi enstrüman çok kazandıracak tahmin etmek güç siz hangisi daha çok kazandıracak onu tahmin etmeye çalışın fakat emin olduğunuz % kadar o enstürmana için ayırın eğer %100 altın kazandıracak diyorsanız %100 portföyünüzü o yöne kaydırın fakat %50 diyorsanız %50 altın olsun portföyünüz. Altın yükselebilir diyorsanız belli bir oran ayırın portföyünüzden. Ben böyle mi yapıyorum hayır hepimiz en fazla kazandıran olsun portföyümüzde ama öyle olmuyor

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım %100 hangi enstrüman çok kazandıracak tahmin etmek güç siz hangisi daha çok kazandıracak onu tahmin etmeye çalışın fakat emin olduğunuz % kadar o enstürmana için ayırın eğer %100 altın kazandıracak diyorsanız %100 portföyünüzü o yöne kaydırın fakat %50 diyorsanız %50 altın olsun portföyünüz. Altın yükselebilir diyorsanız belli bir oran ayırın portföyünüzden. Ben böyle mi yapıyorum hayır hepimiz en fazla kazandıran olsun portföyümüzde ama öyle olmuyor
    Sizinki mesleki körlüktendir ustadim

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Berlin in berlin mi ustat

Berline gidilmez

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Berline gidilmez
    Berline gidilmez puket e gidilmez
    Ne keciorene mi etlik e mi gidilir

Tobe tobe ustat ))

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Haklısınız.
    Ya aslında malda yalan mülkte yalan var birazda sen oyalan.
    Fazla mı kaderci oldu son kısım

Eğer faiz indirimi keskin olursa ki olacak gibi, dolar nasıl tutulacak? Buranın gediklisi olan üstadlara sormak istiyorum, vadelide durmayı mı yoksa döviz pozisyonunu arttırmayı mı tercih edeceksiniz?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Berline gidilmez puket e gidilmez
    Ne keciorene mi etlik e mi gidilir

Tobe tobe ustat ))

Ne gormek ne yapmak istediginizi soylerseniz yer onerebilirim...ucak fiyatlari ve euro cok pahalli
    Ben sizi dusundugum icin berline gidilmez diyorum.

Asagieglence berlinden iyidir😃😃

Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •