Bugunku aciklanan torbayla olayin faizden ziyade yedek akçe olduðu ortaya çýktý, kafamdan faiz düþürme ihtimali silindi.
Gelmiþken siftah yapar bence reise selam yola devam mesaji verir .
Öz kaynak ve üretim dinamiklerimiz kýsýtlý olan bir ülkemiyiz? Ýyi yönetim, doðru ve düzgün destek yatýrým programlarý ile genç ve eðitimli bir nüfus ile daha zengin bir ulus olabilirmiyiz?
TR nin aç olduðu enerji ihtiyacý için ufukta beliren Doðu Akdeniz petrolü için hakkýmýzý alýrýz kimseye pabuç býrakmayacaðýz politikasý izlermiyiz? Kafamda deli sorular...
Ufukta her an patlak verebilecek kritik problemler...
Neyseki TR ye geri dönünce ilk dikkatimi çeken þey terör probleminin azalmasý oldu, ama her ne hikmetse en ileri giden þey de gerek milli gerek ithal silahlanma bütçesinin zirve yapmasý...askeri arge projeleri týkýr týkýr gitmiþ...iha larýmýz kendini aþmýþ silahlý modellere geçmiþ bile.
Þu meþhur yerli otomobil, baba yiðit çýksýn projelerin akýbeti ne oldu? Bakýndým biraz akýbeti belli deðil...bence acil þekilde piyasada yerli üretim sedan ve hafif ticari araçlarýmýz olmalý...
Bu arada çiftçilik yapan dayým, iyice batmýþ..iflas etmiþ.Ne mýsýr ne buðday ekmeye parasý yok. 300 dönüm tarlaya baþkasý ortak olmuþ yer fýstýðý ektirmiþ. Ne çýkarsa bahtýma deyip Aðustosu bekliyor. Þu an fiyatlar iyi, Kendisine söylemedim ama bu ay veya gelecek ay ithalat yapýlýr... Ankara kulislerindeki komisyoncular 3-5 gemi getirip yurda sokar ve fýstýk fiyatlarý kendini zor kurtarýr....Malesef çifçimizin durumu bu...
Yer Ýmleri