Denizin ortasindaki ufak adadaki lokanta ile istanbul bogazdaki lokantayi karsilastirmak
Ah egitim ah
Printable View
Euro kazanıyorsan ucuz ama bize göre değil sonuçta 4 le çarpıyorsun .
Eskiden 2/2,5 la çarptığın zaman daha ucuzdu şimdi aynı sayılır .
Ama porsiyonlar ve lezzet arası uçurum var .
Aynı porsiyon ve lezzet için çok lüks bir yere gitmen lazım .
Yunanistan 4 kişilik hesap Anadolu kavağında yarısı yesen bile çok daha pahalı .
Bir Euro düşük olsa .
Bir arkadaş alexandrapoli de kendi içkimizi içebilir miyiz dedi .
Adam istersen buzdolabına koyarım diyor burada bir lokanta teklif edebilir misin bunu .
Sadece Yunanistan değil örneğin Almanya Avusturya vs 2.5 -3 Euro et döner sandviç lokantada oturarak yiyorsun sandviç dönerden kapanmıyor . 150 gr et var içinde burada aynı paraya 50 gr verirler oda ayak üstü yenilen yerde çoğu lokanta oturursan pide arası olmaz diyor porsiyon almanız lazım diyor İstanbul da .
Oda lüks merkezi yer salaş bir yer değil İstanbul da kaç lira
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence yurtdışında en büyük sorun konaklama...Yurtdışında bir otel Türkiye'deki muadiline göre en az 2 kat pahalı oluyor...Ayrıca bizdeki oteller yeni olduğu için genelde çok daha iyi oluyor..Hele bizim Belek tarzı otellerimizi Avrupa'da hiçbir yerde görmedim..
Bu arada Manhattan'da 3 gece konaklama bakıyorum...Gözüm korktu...:( AirBnb tarzı şeyleri hiç denemedim ama belki mantıklı şeyler çıkabilir..
otel restaurant forumuna döndü başlık.
arkadaşlar, sizlere tipadvisor ı öneririm. bütün bu muhabbetin daha detaylısı, restaurant bazında orada mevcut.
Turizmle ilgili şeyleri bilerek buraya yazıyorum..Çünkü Türkiye'deki emlak fiyatları turizmle doğrudan etkileşim halinde...bir tabak yemekle konut fiyatı ne alaka demeyin..gerçekten çok alaka....beylikdüzü'nde bilmem ne projesindeki m2 fiyatları da önemli tabi ama olaya makro bakmak istiyorsan çerçeveyi genişletmek gerekiyor..
http://turkish.alibaba.com/p-detail/...362518562.html
23 $ a çelik kapı olurmu ? çelik kapı diyoruz ama sözde yani.
bunun gibi tonlarcası.
Motorine 1 gün arayla ikinci zam bu gece den itibaren.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmet,bu forumda açık ara en gıcık kapılan kişisin nedeni ne biliyor musun?1-tutarsızsın,insanlar yurt dışında yatırım yapmak istediğinde onları eleştiriyorsun,ama kendin ABD den mülk almak derdindesin.2-muhtemel EĞİTİM EKSİKLİĞİNDEN olacak okuduğunu anlamaktan aciz bir zavallısın,hemde Kavala nın ada olduğunu düşünen zır cahil!hadi Kavala nın nerede olduğunu bilmeyecek kadar cahilsin,aç google maps e bak!en tehlikeli tipler senin gibi kendini bilmeden başkasına laf yetiştirmeye çalışanlardır,ayrıca bay cahil,Mikanos da bir ada bak bakalım turizm gelirine,bundan sonrada benden alıntı yapma,emin ol forum sensiz daha eğitici ve bizler için yeterli,al o eğitimini,ABD ni ve köpek balıklarını nereye gidiyorsan git!
Çok haklısınız,yine Kavala da öğle yemeği için oturduğumuz lokantada dana biftek getirdiler,böyle bir porsiyona,Türkiye de hiç rastlamadım,kare tabak dolmuştu garsona 3 kez sordum aman domuz eti olmasın diye,yok dana eti dedi:),tabakta garnitür ve patates kızartması vardı ve sadece 7 euro idi,bizde bu yeni açılan steak türü yerlerde 50 tl den aşağı masaya tabak getirmiyorlar:)
Sayın Dudu,yaklaşık 15-20 dakika pişirdiler,gayet yeterliydi,kanlı bir parçası yoktu,hatta fotoğraf çektim,yerken de kendimi biraz taş devrindeki Fred Çakmaktaş gibi hissettim:)Bulgaristan da etin daha da ucuz olduğunu söylüyorlar hatta gizlice bir kaç kilo et sokanlar var ama ben Bulgaristan gezimde öyle aman aman bir fark görmedim porsiyonlarda,Kavala daki sürpriz oldu:)
Tebrik ediyorum, güzelim başlığın içine ettiniz...
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suadiyede bu kadar guzel apartman dairesi neden 650 bin tl?
Anlayan varmi?
http://www.milliyetemlak.com/ilandet...2-1-luks-daire
Bu kadarmi dustu fiyatlar?
Hayatimda gittigim gordugum en kaliteli en guzel AVM olan mavibahce nin sahibinin olaya nasil giristiginin ilginc hikayesi
Adam 200 milyon dolar yatirmaya 5 dakkada karar vermis
http://emlakansiklopedisi.com/wiki/selami-ozel-kimdir
Evet değerli arkadaşlar,benim ilgimi çeken bir konu var;2010 yılından beri reel olarak emlak değeri hiç artmayan yerler... örneği benim yaşadığım Edirne İlçesi:vk:benzer durumda olan yerler var mı? sayın forumdaşlar bildikleri yerleri yazarsa bu konuda tek olmadığımızı görüp kendimi avutacağım:)
Bugün Kayaşehir de Toki nin satışa sunduğu konutlar için ilk gün başvuruları sonuçları geldi. ort m2 fiyatlarının 3600 TL olduğu kimilerine göre allahın dağı olan Kayabaşındaki 1892 daire için ilk günde 2155 talep gelmiş.
Aynı bölgedeki marka konut proje olan ve borsada sertifikası satılmakta olan park mavera 3 projesi için de m2 fiyatı cari fiyatlarla aynı şuanda
Bu başlıkta sertifika konusunu itelemek kakalamak olarak değerlendiren arkadaşlara duyurulur.
http://aa.com.tr/tr/ekonomi/tokinin-...asvuru-/902706
Demek ki bu millet kendine bahşedilen NİMETİ ! görmüyor , LÜKÜS malavra konutlarının BIST de bugün gördüğü m2 fiyatı 3400 Tl ye geliyor, yani sizin belirttiğinize göre Toki`nin orta halli konut m2 fiyatından ucuza ve/ fakat rağbet görmüyor. Hemi de o kadar tavsiye edeni olmasına rağmen. Acab neden !... Yalnız övüp duranlarda bu NİMETİ ! almak istemiyor o da işin başka komedi tarafı. Sonuç; bu işte en büyük kazığı, tabir yerindeyse SAKALCI erbabının goygoyuna gelip halka IRZ dan 42. 5 Tl den alanlar yedi . Hemi de ne kazık üstüne 5 aylık banka faiz kaybıda BONUS olarak kendilerine verildi.
Bu konutlarda oturacak olan ailelerin, en yakin carsi pazar ya da kent merkezine, eger dolmus varsa, ulasim maaliyetinin de ilave edilmesi gerekir.
Orada yasli emekliler dahi otursa, yemek yemeleri lazim.
Everyone has to eat once in awhile.:he:
Bakın konuyu doğru konuşmak gerekir. projeye nimet diyen olmadı sadece sizin allahın dağından m2 4 k ya daire alımını birazda siyasi irtibatla değerlendirmenize itirazım oldu.
önceden yazdım tekrar edeyim, şuan bile proje ofisinde m2 4,500 e satışlar yapılıyor. 2019 da teslim edilecek dairelerin 1/4 ü satılmış zaten(kap) Gayrimenkul yatırımcısının Borsaya yaklaşımındaki sıkıntılardan, bilgisizlikten ve psikolojik nedenlerden bahsetmiştim. Yoksa neden daire başı 120 bin fazla verip ofisten daire alsınlar.
Ayrıca hatırlarsınız ilk olduğundan ve özendirilmesini gerektiğinden daha uygun fiyata da arz edilmeli dediğimi. Daire alacak kişi bakın haberde görüldüğü gibi m2 3700 verip alıyor.
Meseleye proje olarak bakarsak konu bu. ama siz siyaseten birilerine laf çakmak onları aşağılamak vs derdinde iseniz ki o anlaşılıyor. o konu beni ilgilendirmiyor. istediğinizi söyleyin ama gerçekleri saptırarak değil.
Peki ben 100 m2 ye denk gelen 10000 hisseyi alsam. Farz edelim ki park maverada 100 m2 lik daireler var. Bana evi hangi cepheden, hangi kattan neye göre verecekler. İşte insanlara gerçekçi gelmeyem şey bu. Ben bunun pratikte çok karmaşık olduğunu düşünüyorum
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.