Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 460/1014 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Arkadaslar forumda bi İşYat fanatizmi gidiyor. İşyat ne kazandırmış ben hala çözemedim. Kendimi bildim bileli 0.90-1 arası gider gelir. Şu an kaç bilmiyorum. Bende almıştım zamanında 2 yıl tuttum hiç bi hayrını görmedim. Fırsat maliyeti büyüktür bu kağıdın. Son bir yılda bist100 %60 gitmiş. Koç grubu, oyak grubu hisseleri hatta iş grubunun diğer hisseleri %100 ü geçmiş. Yıllar önce Sayın Dudu nun evladiyelik hissesi ttkom du. Şu an işyat konuştuğuna göre orada aradığını bulamamış olsa gerek

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bak yukarda linki verdim, return oranlarina bak, bir de o yillardaki enflasyon oranlarina bak cozersin.

Ayrica 2 yil tuttuguna inanmiyorum,bu kagidi bir sene tutan gercekleri gorur ve bu kagittan cikmaz.

Benim maaliyetim 72 kurus, eger Mart'ta 15 kurus verirse ne kazanirim ?

Net %21.

Enflasyon orani ne % 12.

Demek ki neymis, ISYAT fanatizmi degilmis.

Dimi ?

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Biz net gocten bahsediyoruz

Ozur dilemek icin ozelden yazabilirsin
    maalesef özür dileyecek olan sensin ahmet.. adrese dayalı nüfus datasının tutulmaya başlandığı 2007'den beri ilk defa geçen sene istanbul net göç verdi..

istanbul 8000 senelik tarihi var, süreklilik arz eden eğilim nüfusun hep artmasıdır.. tek istisnası büyük depremlerdir, deprem olduğu zaman 10- 20 sene boyunca nüfusu azalma eğilimi olmuştur (mesela 1509 yada 1766 depremlerinde)

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    maalesef özür dileyecek olan sensin ahmet.. adrese dayalı nüfus datasının tutulmaya başlandığı 2007'den beri ilk defa geçen sene istanbul net göç verdi..

istanbul 8000 senelik tarihi var, süreklilik arz eden eğilim nüfusun hep artmasıdır.. tek istisnası büyük depremlerdir, deprem olduğu zaman 10- 20 sene boyunca nüfusu azalma eğilimi olmuştur (mesela 1509 yada 1766 depremlerinde)
    Evet İstanbul Net 71 bin göç vermiş. Fakat ben bunu birazda İstanbul'da dernek çalışmaları vs. ile memleketine nüfus kaydı aldıran belediye başkanlarına bağlıyorum. Bu devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca Belediye ödenekleri de artırılmaya çalışılıyor bu şekilde.

Bir ilin milletvekili İstanbul ziyaretinde dernek yöneticilerine eğer 10 bin kişi kaydedersek 1 milletvekili fazla çıkarabiliyoruz vs diyor. Gene bir ilçenin belediye başkanı ilçesindeki boş ve terkedilmiş meskenlerin listesini çıkarmış istanbulda adam kaydediyordu .

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ya ne 500 lirası, ne 1000 lirası.. alt tarafı bir kızartma tabağı ve bir pilav'dan bahsediyoruz
    Şimdi hatırladım,2015 yılı,kardeşimi ziyarete gittik bizi Sarıyer de balıkçıya götürdü,1 35 lik yeni rakı,karışık balık kızarma ortaya,(küçük balıklar hamsi istavrit sardalya)aynısı 7 euro komşuda,mezeler falan,midye kalamar(doyumluk değil ama tadımlık,hesap:300 tl,15 gün evvel Kavala da gittiğimiz müthiş tavernada:1 porsiyon ızgara balık-1 büyük tabak kalamar-300gr jumbo karides ızgara-büyük tabak buharda pişmiş midye-2x 20 cc uzo,kola,greek salat-kabak kızartma hesap:57 euro ne diyeyim hesap ortada...

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    O değil de... Kimi kimden temizlemeye çalıştığının farkında mısın watcher46 kardeş?

Hala uyanamadıysan çok yanlış yoldasın.

Kadılı bir fıkra vardı nasıldı o? Hani kimi kime şikayet edeceksin mi falan diyordu.
    Demek istediğinizi anladım,o konuyu bende düşünüyorum,eğer bizi yönetenler bu turizm konseptinden rahatsızlarsa,yeniden dizayn etseler,ancak İstanbul dan bilindiği üzere belli başlı zenginleri hariç o kitle taksicinin açtığı taksimetre için bile pazarlık yapıyor,turizm geliri hiç gelmez onlardan,ayrıca ben ülkemizin turizm gelirlerinin daha iyi olması için gönlümden geçeni yazdım,realite farklı olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Ağustos ayında 10 gün Bodrum'da tatil yaptım. Booking.com üzerinden bulduğum Cape Bodrum Beach Resort isimli Gündoğan'da yer alan bir otelde kaldım ve geceliği 200 Dolar ödedim. Geçen sene tatilimi Yunanistan'da yapmıştım ve aynı kalitede otele sadece yarısı kadar ödemiştim. Yeme içme harcamaları da geçen seneye göre 3-4 kat pahalıydı, mesela Zuma'da 3 kişilik akşam yemeği (1er ana yemek ve 1 şişe şarap) 1400 TL. Hadi benim özel bir durumum vardı ve Dolar kazandığım için sorun değil ama Türkiye'de insanlar bu paraları nasıl harcıyorlar hayret ediyorum. Aynı paraya New York'ta da tatil yapılabilir ve daha mutlu olunur çünkü insan kalitesi çok daha yüksek. Ve en önemlisi tatilin sonunda ne ben ne de yurtdışından gelen misafirlerim mutlu olmadılar çünkü etraf mafyatik tiplerden geçilmiyordu ve o kadar harcanan paraya rağmen nereye gitsek rahatsız edici varoş bir ortam vardı.

Ama en üzüldüğüm konu insanlardaki umutsuzluğu ve ahlaki çöküşü görmek oldu. Kimse gelecekte iyi bir şey olacağına, adalete, dürüstlüğe inanmıyor ve ahlak yerlebir olmuş. Türkiye şu an ABDden çok daha kapitalist, çok daha vahşi. Herkesin derdi para, güç, mevki ve bunlara ulaşmak için hiç bir etik/değer yok. Hırsızlığı, hukuksuzluğu bir yana Tayyip insanların içini boşaltmış, koca bir milleti içeriden çürütüyor.

Bu arada 10 günde tam 3 kez GBT araması oldu, bir vukuat yaşanmadı ama herkes gerildi. Alttaki haberi görünce aklıma geldi;

https://www.amerikaninsesi.com/a/alm...i/4015982.html

7. Ataköy'de hakim ve savcı lojmanlarından parka ateş açıldı: 2 yaralı

Ataköy'de bir binadan parka doğru ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı. Polis, ateş açan savcı oğlunu gözaltına aldı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t..._2_yarali.html

Bu ne demektir biliyormusunuz ?

Biz dokunulmaziz, bize kimse yanlis yapamaz !

Dusunuyormusunuz , polis oldugunu soyleyen dolandiriciya, kosa kosa neden parayi teslim ediyor insanlar ?

Korku, sadece adina hukuk denen bu pislige bulasma korkusu.

Alin alin, milyonluk daire alin, bunlar katiyyen sizin basiniza gelmez.(!)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

Yani historical data ya bakiyorsun bilmem kac yil

Sonra o bilmem kac yil icinde yalnizca 1 sene net goc vermis diyelimki dogru ama ben inanmiyorum

Sonra sen diyorsunki istanbul goc veriyor nufus kaybediyor

Mantik ve egitiminizle AKP li oldugunuz cok belli

Sayfa 460/1014 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •