oyum bellidir sn magnatej ve sn selçukylm ye katılıyorum
Printable View
oyum bellidir sn magnatej ve sn selçukylm ye katılıyorum
Hisse ile ilgili "düşecek", "çıkacak" veya başka türlü yazmalara kimsenin bir sey deme hakkı yoktur. Adı üzerinde FORUM. Bu antik yunandan beri böyledir. Karşı tarafa edepsizlik yapmadığı sürece, hakaret etmediği sürece istediğini yazabilir.
Ben de hakaret ve tehditvari yazılardan rahatsız oluyorum. Ve bunun forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Sn. Armada benim için de gereksiz yazıyor ama özgürdür tabiki yazabilir. Edep sınırları içinde de yazıyor bence. Sınırları aşmamak lazım.
Hissei olanda olmayan da yazabilir bence. Ki hakaret edenin de hissesi yokmuş...
Yapmakta özgür olduğum YORUMUM...
bana bak sana hakaret etmem için adam olman lazım . sağlıkçı olduğunu yazıyorsun sana bir şey diyen var mı da sürekli çamur atıyorsun... sana adam gibi dedim özelden yaz diye yaz da görelim boyunun ölçüsünü...
memuriyetim ile üstü kapalı tehdit eden sen iken bir de utanmadan hakaret etiğimi söylüyorsun. neyinize hakaret etmişim....terbiyesizlik değil mi yaptığın... disiplin amiri gibi yazılar yazıp sonra sildirdiğini unutmazsan iyi edersin... zaten sadece benim için üye olmuşsun biraz kendini bil ya da git psikiyatride kendi durumunu bir sor bakalım...
biraz borsa bilsen biraz başka alanlara kafan bassa bilirsin ALGYO nun hakim ortağının ALARKO olduğunu ve birbirini etkileyebileceklerini...
Bende çok rahatsızım Armadadan, bugün bile kaç tane mesajı var BEN BİLDİM, ADAM OLUN konulu :kahkah: bildim dediği de endeksin %1 düşmesi, onun tabiriyle GERÇEK DÜŞÜŞ :kmk:
Hissesi yoksa yazmasın kardeşim, ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz. Benim hissem olmasına rağmen onun kadar buralarda takılmıyorum. Çok fazla buralarda olduğu için de iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.
İlle de edep dediğim için özelden yazmıyorum. Ve sizin özelden bir şeyler yazmanız için benim yazmam gerekmiyor. Bu cevabınız da ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.
Ve yine belirtmişsiniz: Sizde bu hisse yok.(nokta). Ve sizin bu tür yazılarınızdan rahatsızım. Keske dikkate alsanız. Çünkü hakaret, argo, ali kıran baş kesenlik yasak. Bu kadar gerici olmaya gerek yok.
Allah seni hakettiğin gibi yapsın eğer inanıyorsan.... Bana kalsa .... ben seni muhatap almıyorum ve sana senin yazdığın tehditler ve terbiyesizce amirane yazıların olana kadar cevap vermedim ve randevu istedim ( adam gibi randevu istedim senin gibi tehdit etmedim) doğrudan yazmaya başlayınca sen kaşındın ve gerçekten armada benim yazmamı oya koyun dedi ben bir şey dedim mi? seni ne rahatsız etti de fırlayıp çıktın? sana ne be armadadan... aynı kişisin desem de hakediyorsun o varsa sen yoksun o yoksa sen varsın... aynı anda giremediniz gitti...
Hakaret ve tehditvari yazdığı için uyarılan ve bu belirtilen biri nasıl olur da aynı şeyler ile onu uyaranı itham eder. Gerçekten artık acıyorum...
arkadaşlar,lütfen....birbirimizi kırmayalım...benim yaşım 70...hepinizin fikirlerinden yararlanıyorum...herkes fikirlerini yazmakta özgürdür..yeter ki hakaret olmasın...dua edin de savaş çıkmasın..o zaman bu rakamları da göremeyiz...bence,bugün pek salmadılar hisseyi aşagı...galiba güzel şeyler olacak gibi...bu yönetime de güvenmesem de...iyi bir bilanço..iyi bir temettü ile istedigimiz yere gelebiliriz...savaş çıkar da...turizm olmazsa...işte o zaman kötü.....y.t.d.....
Son 12 günün 10 gününde işlem hacmi 1 milyon hissenin altında, sadece 2 gün milyon üstünde işlem hacmi olmuş.
4 gündür de üst üste günü eksi kapatıyor.
Aralık ayındaki çok kısa sürede 36 tl den 25 tl ye düşüşten sonra, paldır küldür birkaç gün içinde 30 tl nin üzerine atan hisse ne hikmetse 2 aydan beri 3 tl lik bir bant içine sıkışmış.
Sağır sultan bile biliyor birkaç gün sonra bilanço açıklayacak. Hissenin yatırımcı profili zaten belli.
Ne amaçlanıyor, bekleniyor gerçketen garip.
Neyse bekleyeyim görelim.
İşte ben de tam bunu savunuyorum sn. Partner. Herkes yazmakta özgürdür ama kimse kimseye hakaret ya da tehdit edemez. Ama hala anlamamakta ısrar etmek ve hakaretlere devam etmek de neyden kaynaklanıyor aslında anlamak çok zor değil.
İnşallah dediğimiz gibi savaş falan çıkmaz da rahat bir nefes alırız hep beraber. Hakaretler de son bulur umarım. Yine de düzelmesini dilemekten başka bir şey gelmez elden.
Akşam seansında Biden’ın açıklamalarından sonra endeks topladı. Bugün sabahki ekstra düşük açılıştan sonra öğleden sonra Algyo diri durdu. Bir de bu Ukrayna meselesi yaptırımlarla gündemden düşerse Algyo bilanço fiyatlamasını yapabilir.
https://twitter.com/emekliborsaci/st...113562114?s=21
paranoya sende mi, bende mi bilmem ama sen de düşün sn armada... üslubunuz aynı ve şahıs sadece bana ayar vermek için üye olmuş ve yazdığı bütün mesajlar bana yönelik. sözüm ona rahatsız olmuş ve memuriyet adabına yakışmaz tutumlar içindeymişim. ben size memurum diye hava atmadım bunu dile getirerek bir şey yapmadım ama siz olsanız da farklı düşünmezdiniz... bu konuda cevap hakkım var deyip gene lütfen başlamayın.
oylamayı siz istediniz ve nasıl sn selam gitti ve hiçbir tacize cevap vermediyse oylamanın sonucuna razı olun...
Güle güle... gittiğiniz yerde mutlu olun
el insaf el insaf... ben sana farkında olmadan bir şey mi yaptım... şimdi bir şey söyleyeceğim ne yaşıma ne kişiliğime uymayacak... var git yoluna... var git ... ya bir mesajın da bensiz değilse, bana çamur atmadan , kışkırtmadan bir mesajın yoksa hatta bir paragrafın bile yoksa kimsin sen? ne yapmaya çalışıyorsun? benim tanıdığım biri misin? belalım mısın kendini öyle mi sanıyorsun... en kısa zamanda çalıştığın kurumun ilgili servisine uğra da daha fazla tahribat olmadan çözüme kavuş... derdfin bensem sana net söyledim özelden yaz ya da lütfet karşı karşıya gel... klavye kahramanlığını bırak gerçekle iştigal et...
kavga etmen guzum
2 gün sonra bilanço gelir rasyolar yeniden hesaplanır. ben buraların dip olduğunu düşünüyorum en fazla yatay bantta hareket eder. zamana bağlı kademeli yükselir. ederini bulur.
22.02.2022 -
Alarko’nun Bodrum’da başlamakta olduğu yeni Hillside otel inşaatı projesinde tasarım yönetimi ve inşaat yönetim hizmetleri konularında Turner International ile iş birliği anlaşması imzalandı.
Alarko Merkez ofisinde gerçekleşen sözleşme imza töreninde Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, Alarko Holding CEO’su Ümit Nuri Yıldız, Turner International Başkanı ve CEO’su Abrar Sheriff, Turner International Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sami Kılıç, Alarko Turizm Grubu Genel Müdürü Edip İlkbahar ve Alarko GYO’nun Genel Müdürü Harun Moreno hazır bulundular.
İzzet Garih ve Abrar Sheriff yaptıkları konuşmalarla bu ilk iş birliğine çok önem verdiklerini ve yakın gelecekte yeni özel projelerle bu birlikteliğin devamına inandıklarını ifade ettiler.
ABD’nin ve dünyanın en önde gelen inşaat proje yönetim firmalarından olan Turner Construction grubu ile Alarko arasında gerçekleşecek olan bu iş birliği ile etkin bir dizayn ve inşaat yönetim süreci yaşanacaktır. Hillside Bodrum otelinin inşaatı 2024 yılında tamamlanacaktır.
Turner International, Alarko’nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinin sahip olduğu ve Alarko Hillside Leisure Grubu tarafından işletilecek, yaklaşık 900 yataklı beş yıldızlı Hillside Bodrum Gündoğan otel ve tatil köyü için, tasarım koordinasyon yönetiminden başlayarak komple inşaat döneminde devam edecek olan tüm inşaat aktivitelerinin yönetim sürecini gerçekleştirecektir.
Alarko, bu proje ile turizm sektörünün en nitelikli markalarından biri olan Hillside’ı dünyanın en güzel tatil yörelerinden Bodrum’a getirmiş olacak.
Hillside Bodrum... Hayırlı olsun...
2024 te bitmesi planlanıyor hayırlı olsun Gyo büyümeye odaklı ve bu alanda adımlarını atıyor bu yıl temettüde vermese olur benim açımdan ama Bodrum bitince karlılığını o zaman gelince hesaplarız kaz gelen yerden tavuk esirgenmez
Son olarak savaş tamtamlarının azaldığı bu zamanda bu tür haberlerle dışarda olanlar sanırım gözlerini bu tarafa çevirirler
Ha bir de baka kalan dona kalır vardı
Ytd
Şimdi Özgür beyi aradım ulaşamadım, yemeğe çıkmış. Bu haberin KAP'ta yayınlanması gerekmez mi? Şirketin yatırımcılara karşı agresif bir tutumu var bence bu çok açık. Genel kurula bile gitseniz şirketin gelecek planlarıyla alakalı veya yatırımlarla alakalı bir bilgilendirme yapmıyorlar. Yahu bu haber neden sadece Alarko web sitesinde yayınlanır, Alarko Gayrimenkul'un kendi web adresi var. Oradan da yayınlanmalıydı ki bu haber tam KAP haberi.
https://www.alarko.com.tr/tr/basin-o...rner-isbirligi Mal Alarko Gayrimenkul'ün kendi malı proje harcamasını biz yapacağız.
İnfo hesabını yapmış. Adamların tutturduklarına bakılırsa yönetimle konuşarak bu raporu yazmışlar. 2024 ve sonrası için Algyo’nun vizyonu çok iyi. 300 milyon dolar civarı gayrimenkul portföyü (Maslak arsası hariç), imar durumuna bağlı olarak yüz milyonlarca dolarlık değer yaratabilecek Maslak arsası, 50 milyon dolar civarı nakit, 25 milyon dolar civarı kira geliri. Yalnız yol muhtemelen çok engebeli olur.
https://news-files.foreks.com/attach...855_rapor1.pdf
iyi de 5 gündür eksi yapacak ne yaşadın?
eski arkadaşlara bir sorum var...İzzet garih pek gözükmüyordu..bu tür anlaşmaları ayhan yavrucu yapıyordu..Leyla hanım da çok gözükmüyor..acaba diyorum...izzet beyde mi kontrol artık..bir anda karların ve degerlemelerin artış göstermesi..yeni otel alımı...acaba yeter artık mı dendi...yoksa aynı tas aynı hamam mı....
Yönetim kurulu başkanının icra yetkisi yok. Ayhan Yavrucu emekli oldu. Yetki, eski genel müdür yeni icra kurulu başkanı Ümit Nuri Yıldız’da. Ama belki dolaylı etkisi olabilir.
https://www.alarko.com.tr/tr/hakkimizda/yonetim-kadrosu
Aynı kişiyim. Uzun süre yazmadım. 2021 Mart gibi Alarko topiği ile hisse nete geri döndüm. Algyo’yu 2020 Aralık’ta satıp Alarko’da pozisyon artırmıştım, 3. çeyrek bilançosu sonrası altın satıp Algyo’ya geri döndüm. 2.35-2.40 dolarlardan almıştım, beklentim en az 3 doları görmesi. Şu an için altın bazında zarardayım. Bilanço fiyatlaması ile zarar çıkar diye umuyorum. Çıkmazsa da kısmet artık.
"Meğer yiğitliği ahlaksızlıkla karıştırmışlar, oysa bir umuttu bizimkisi. Belki anlayabilirdi"
Rusya ukraynaya girmiş savaş cikmiş asya borsalari 3 eksi abd avrupa vadeliler 2 eksi 3 eksi millet burda teneke muhabbeti yapiyo.
tebrikler sayın armada. iyi öngörüydü.
28 gapı son bir yukarı hamle yapar ondan sonra kapatır diye oyun kurmuştum. düşündüğüm gibi olmadı.
Bu salak ya da kendi halkına hain Ukrayna yönetimi başlamadan biten savaşı alevlendirmek için ayrılıkçıların bölgesine saldırdığı için bu durumdayız. Şu yaşanılan normal değil ki sonuçları önceden öngörülebilir olsun. Savaş çıkar ons yükselir, altıncılar sevinir. Savaş çıkar borsa çöker, ayılar veya nakitte kalanlar sevinir, haklılardır. Ama analizim tuttu falan yok öyle bir şey. Analizin Ukrayna ve Rus yönetimlerinin olayı buraya getireceğini öngörüyorsa ancak o zaman eyvallah.
sırf bilançonun hatrına hissede bekledim. bu hafta değil de diğer hafta olsaydı muhtemelen burada olmazdım. çünkü
eregl 30 lira 4 lira temettü
algyo 30 lira 1 lira temettü
böyle gerçekler de var.
temel sağlam hızlı toparlayacak ama alttan almak vardı. tek sıkıntı o işte.
@armada467 forumun bu başlığında yıllardır yorumlarınızı okumadan geçmiyorum. Genellikle hisseyi alıp foruma giren yeni isimler görüyoruz, tabiki beklentileri yüksek. Son aylarda sizin kendinize göre objektif, diğerlerine göre negatif yorumlarınız yüzünden gerilimler yaşanmış.
Borsada bence para kazanamamak değil para kaybetmemek daha önemli geliyor. Bu nedenle yorumlarınızı yararlı buluyorum.
Ereğli’nin ilk çeyrek dışında bu sene yapacağı pek belli değil. Algyo 2022’de de 1 milyar TL üstü kar yapar. 2021 ve 2022’deki net kar toplamı piyasa değerini geçer. Demir Çelik bu sene de iyi olursa en iyisi Kardemir olur. Temettü için Ereğli alanlar, rüzgar tersine dönerse fena terste kalabilir. Algyo konusunda ben de orta vadeciyim ama temettü ayağına bu fiyatlardan asla Ereğli almam. Temettü için hisse alacak olsam Krdma alırım.