Sayfa 461/700 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 5599 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
    oyum bellidir sn magnatej ve sn selçukylm ye katılıyorum

2. Hisse ile ilgili "düşecek", "çıkacak" veya başka türlü yazmalara kimsenin bir sey deme hakkı yoktur. Adı üzerinde FORUM. Bu antik yunandan beri böyledir. Karşı tarafa edepsizlik yapmadığı sürece, hakaret etmediği sürece istediğini yazabilir.

Ben de hakaret ve tehditvari yazılardan rahatsız oluyorum. Ve bunun forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Sn. Armada benim için de gereksiz yazıyor ama özgürdür tabiki yazabilir. Edep sınırları içinde de yazıyor bence. Sınırları aşmamak lazım.

Hissei olanda olmayan da yazabilir bence. Ki hakaret edenin de hissesi yokmuş...

Yapmakta özgür olduğum YORUMUM...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
     Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    Hisse ile ilgili "düşecek", "çıkacak" veya başka türlü yazmalara kimsenin bir sey deme hakkı yoktur. Adı üzerinde FORUM. Bu antik yunandan beri böyledir. Karşı tarafa edepsizlik yapmadığı sürece, hakaret etmediği sürece istediğini yazabilir.

Ben de hakaret ve tehditvari yazılardan rahatsız oluyorum. Ve bunun forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Sn. Armada benim için de gereksiz yazıyor ama özgürdür tabiki yazabilir. Edep sınırları içinde de yazıyor bence. Sınırları aşmamak lazım.

Hissei olanda olmayan da yazabilir bence. Ki hakaret edenin de hissesi yokmuş...

Yapmakta özgür olduğum YORUMUM...
    bana bak sana hakaret etmem için adam olman lazım . sağlıkçı olduğunu yazıyorsun sana bir şey diyen var mı da sürekli çamur atıyorsun... sana adam gibi dedim özelden yaz diye yaz da görelim boyunun ölçüsünü...
    memuriyetim ile üstü kapalı tehdit eden sen iken bir de utanmadan hakaret etiğimi söylüyorsun. neyinize hakaret etmişim....terbiyesizlik değil mi yaptığın... disiplin amiri gibi yazılar yazıp sonra sildirdiğini unutmazsan iyi edersin... zaten sadece benim için üye olmuşsun biraz kendini bil ya da git psikiyatride kendi durumunu bir sor bakalım...
    biraz borsa bilsen biraz başka alanlara kafan bassa bilirsin ALGYO nun hakim ortağının ALARKO olduğunu ve birbirini etkileyebileceklerini...

4. Bende çok rahatsızım Armadadan, bugün bile kaç tane mesajı var BEN BİLDİM, ADAM OLUN konulu bildim dediği de endeksin %1 düşmesi, onun tabiriyle GERÇEK DÜŞÜŞ

Hissesi yoksa yazmasın kardeşim, ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz. Benim hissem olmasına rağmen onun kadar buralarda takılmıyorum. Çok fazla buralarda olduğu için de iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.

5. İlle de edep dediğim için özelden yazmıyorum. Ve sizin özelden bir şeyler yazmanız için benim yazmam gerekmiyor. Bu cevabınız da ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

Ve yine belirtmişsiniz: Sizde bu hisse yok.(nokta). Ve sizin bu tür yazılarınızdan rahatsızım. Keske dikkate alsanız. Çünkü hakaret, argo, ali kıran baş kesenlik yasak. Bu kadar gerici olmaya gerek yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
     Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    İlle de edep dediğim için özelden yazmıyorum. Ve sizin özelden bir şeyler yazmanız için benim yazmam gerekmiyor. Bu cevabınız da ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

Ve yine belirtmişsiniz: Sizde bu hisse yok.(nokta). Ve sizin bu tür yazılarınızdan rahatsızım. Keske dikkate alsanız. Çünkü hakaret, argo, ali kıran baş kesenlik yasak. Bu kadar gerici olmaya gerek yok.
    Allah seni hakettiğin gibi yapsın eğer inanıyorsan.... Bana kalsa .... ben seni muhatap almıyorum ve sana senin yazdığın tehditler ve terbiyesizce amirane yazıların olana kadar cevap vermedim ve randevu istedim ( adam gibi randevu istedim senin gibi tehdit etmedim) doğrudan yazmaya başlayınca sen kaşındın ve gerçekten armada benim yazmamı oya koyun dedi ben bir şey dedim mi? seni ne rahatsız etti de fırlayıp çıktın? sana ne be armadadan... aynı kişisin desem de hakediyorsun o varsa sen yoksun o yoksa sen varsın... aynı anda giremediniz gitti...

7. Hakaret ve tehditvari yazdığı için uyarılan ve bu belirtilen biri nasıl olur da aynı şeyler ile onu uyaranı itham eder. Gerçekten artık acıyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Allah seni hakettiğin gibi yapsın eğer inanıyorsan.... Bana kalsa .... ben seni muhatap almıyorum ve sana senin yazdığın tehditler ve terbiyesizce amirane yazıların olana kadar cevap vermedim ve randevu istedim ( adam gibi randevu istedim senin gibi tehdit etmedim) doğrudan yazmaya başlayınca sen kaşındın ve gerçekten armada benim yazmamı oya koyun dedi ben bir şey dedim mi? seni ne rahatsız etti de fırlayıp çıktın? sana ne be armadadan... aynı kişisin desem de hakediyorsun o varsa sen yoksun o yoksa sen varsın... aynı anda giremediniz gitti...
    Yaz diyen cikmadi oylama sonucuna sadik kalicam diger arkadasla bagim yok forum yoneticisi guneysu dan teyit edebilirsin bu Kadar paranoya ya gerek yok

Sayfa 461/700 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •