dow 26.600 senaryosu..
https://i.hizliresim.com/h2ppAO.jpg
Printable View
dow 26.600 senaryosu..
https://i.hizliresim.com/h2ppAO.jpg
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
·
8d
ABD Başkanı Trump, içerisinde S-400 tedariki sebebi ile Türkiye'ye CAATSA yaptırımlarının uygulanması maddesinin de bulunduğu 2021 Mali Yılı İçin Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası (NDAA)'nı veto edeceğini açıkladı.
Raporun Türkiye ile ilgili kısmı: https://bit.ly/39Uiz4q
Cem okullu ile ilgili haber yok mu bu akşam:)
https://www.borsagundem.com/haber/in...-anlasti/15355
BREXİST KONUSUNDA İNGİLTERE İLE ANLAŞMIŞLAR GALİBA YARIN AVRUPA BORSALAR COŞABİLİR...
yatayda çok aps arttı.enerji birikimi çok fazla.buda bir yöne sert hareket demek.
şahsi planım: çift taraflı olarak(long-short) saatlik sisteme aynen uymak.daha aşağı periyot 14 .000 puana kadar dayanamaz.günlük ağır gelir.
an itibariyle mevcut saatlik long devam ediyor(ben de longum) ama sat gelirse shorta anında dönerim.
eeeee. 40 gecede bir çok kar yağarmış. o gece tavşanlar dışarı çıkarmış.avcı o günü bekler.
her yöne arguman var.bu konuda mantıklı düşünmenin faydası yok.
en azından yanlışta olsa doğru da olsa bir planım var..gerisi kısmet.
dünkü kapanışa göre satış beklentisi olan bankalarda beklenilen satış görülmesede almamaları ister istemez kafalarda soru işareti bırakıyor. ama bu tahmin yapmayı zorlaştırıyor. değilse sabah olur açılır piyasa herkes pozisyonunu ona göre alır. ama şu bir gerçek bankalarda iyi dümen yaptılar. ben harbiden gürül gürül satış bekliyordum. ab yaptırımlar kararı ne zamandı? perşembe.. eee.. ne deniyordu? perşembenin gelişi çarşambadan belli olur :)o zaman çarşambayı görmek daha akıllıca olur öyle değilmi ama? ben iki gün tükanı kapatıp saç kesmeyi traş yapmayı bırakıyorum:) ortada fol yokken yumurta yokken bu yazılan çizilenler traş değilde ne yani? aynı consunn kavurması:)
Yaptırımlardan bir şey bekliyor musunuz siz? :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ereğli benim sıra dışı sistemimde sat vermiş.
Tüm bunlar global enflasyonun tetiklendiğini
Artık tüm dünyanın enflasyonist bir döneme girdiğini gösteren ilk öncüler
ismail saymaz diyor ki, 65 yaş üstüne evlere gidilerek aşı yapılacak, bunların sayısı 7.5 milyon
yahu 7.5 milyon nüfusa en geç 3 hafta içinde 2 aşıyı yapmanız gerek ki ilkinin bağışıklığı kaybolmasın
7.5 milyon nüfusu 1 ay içinde aşı yapabilecek ne sistemin var ne de insan gücün, hele ki evlere gidilerek
bırakın 1 ay içinde yaşlıları aşılamayı, 2. aşıyı 6 ay içinde bitirsinler bir daha bu topikte yazmam söz, tabii ayağa gidilerek..
neyse ben yine bi sinek kaydı yapayım:) xu100 xu030 x30yvade bugünkü hareketleri ile dirençlerini geçerek yeni zirve arayışına girecek görüntüsü verdiler. xbank bu namussuz sakat işte:) bugün yukarının yolunu açacak dirençte patinaj yaptı ve geçemedi. güçlü kuvvetli üç silahşör eğer bi bankaya güçleri yetmeyecekse yedikleri içtikleri gözlerine dizlerine dursun:)
7,5 milyon evlere giderek bir yılda bitmez kapı aralığında dürtülse bile 3 ay sürer. Adresi bulacak kapıyı çalacak dedem ninem kulağı duyarsa kapıyı açacak, Aşıyı açacak pamuğu sürecek, dedem ninem kat be kat elbise giyer o kolu 3*5 dk da açar sonra iğneyi dürtecek 10 dk desek günlük bir kişi 36 kişi yi aşılar. Bu demek ki aşı yok ellerinde öyle zamana yayacaklar.
bol paralı bi hergele yüklü bi opsiyon almıştır (mealen volatilite artarsa kazanacağı) opsiyonu yazan arkadaşların da endeksi 1475 eksi/artı %1 bandında tutmaları gerekiyodur, opsiyon primini cebellezi etmek amaçlı.. yani çok da şey etmemek lazım, palanın da işi zor, hoş görmek gerekir, 2-3 günün lafı mı olur :)
büyük resme bakmak lazım: yurtiçinden para girişi momentumunu kaybetmiyor.. o çöp hisseler illa ki çökecek, hepiniz batacaksınız cahiller' diye aylardır fetva veren okumuş çocuklar terste kalmaya devam ediyor, yabancı ağırlığı bankalar- tcell- kchol vb dışında çerez nispetinde artık, vadeli kontratları üzerindeki kontrol zayıfladı çok .. kasarlar kasarlar, sonunda patlar, o vakit çok terbiyesiz olur alışlar
mevsimsellik uyumu da var, 'aralık ocak ayları- duyulur rallinin yayları' diye boşuna söylememiş atalarımız
Valla biz 4 5 gündür kafa yoruyoruz çözemedik siz de buyurun sallayın sallamak serbestSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok boğa gördüm seni abey, benim kafamı tahvil karıştırıyor tahvilin düştüğünü görsem gırtlak lönk basacam yaslanacsm recarolaraSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla drastic times require drastic measures demis kızıl götlü çarpık dişli ingiliz. Yapacak bisey yok q ayda 20 milyona da vurur imami öğretmeni polisi salar her şey hallolur SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda çok pis sıkıştı.patlayacak bakalım ne yana
Abi hayat akıp gidiyor. Becerebilirsem, yapıp kenara koymak isterim.
Soyle bir tespitim var borsada ( ve hayatta) herkes gerçekten ne istiyorsa alıyor.
Mesela ego yapan hakli çıkma davası güden bir trader aslında para kazanma amacı gütmüyor bana göre. Bu işe siyaset karıştıran da aynı kategoride derdi para kazanmak değil haklı çıkmak. Bunlar para kaybetmeye mahkum; haklı çıkıyor çulsuz kalıyor kafa rahatlıyor.
Bence burada işlem yapan cok az kisi aslında para kazanmak istiyor. Ve bana göre isteyen herkes kazanıyor.
Ben para kazanmak için zengin olup işi bırakmak için burada değilim, amacım 2. Ve 3. Birer ( farklı) gelir kapısı yaratmak. 10 yılda borsada bana göre iyi bir noktaya geldim sayılır son 5 yılı için konuşalım hadi. Ama o kadar fakirlikten o kadar sıfırın sıfırından geliyoruz ki oransal olarak dünyayı kazansan zaten gelebileceğini nokta belli, sınıfı atlarsa çocukların atlar gizli kast sisteminde.
Kendimizi kasmadan her türlü ülkeyi dünyayı gezerek görerek bisey alirken günlük fiyatına bakmadan yasamak - aslında insanca yaşamak için bence aylık gereken rakam şu an neyse herkese göre değişir işte o rakamı yakalamak istiyorum.
Olay nakit akışı yani biriktirip bir şey yapacağımız yok onu yapabilirse çocuklar düşünsün biz kendimizi kurtarsak kafi...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her zaman dediğimiz gibi- önce büyük resme bakalım, sonra bakarız dakkalık resme
.. ve belgesiz konuşmayız, işte belgesi
https://i.hizliresim.com/AwxV45.png
yükselen üçgenlerde ideal kırılma zamanı, yatay kenarın üçte ikisini tamamladığı zamanlardır, tam o haftalardayız.. hedef belli : 2071
benim sistem dow h4 te sat verdi.
https://i.hizliresim.com/EG86gA.png
Son 8 günlük kümülatif pasta...
Yoruma gerek var mı ???
Böyle pastayla düşmüştük martta...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vade bitimine 17 iş günü kaldı ve 20 kasımdan bu yana taze açılmış yaklaşık 85.000 kontrat var...ne yapmak niyetindeler acaba? vade başı falan olsa anlarız daha çok zaman var önlerinde v.s. deriz ama zaman az...ilginç gerçekten...
ve tarihi zirve seviyelerinde açıldı bu poz...
şip-şak değişir herşey
geliyor
Aps 540.507...
Yönü bulamayan kötü çarpılır...
Trump yaptırım kararıni içeren paketi veto etmesi başkanlığı sonrası ticari ilişkilerini gözetiyor anlamında. Türkiye de oteli var bunun. Öyle yada böyle o yapmazsa biden yapacak.
hadi para bulundu diyelim yine yapamazlar, ortada alınmış 2 milyon doz grip aşısı var
s.bakanı 15 gün önce 600 bin kişiye daha yeni ulaştık diyor, kaldı ki millet nazlanarak aşı olmuyor..
https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...apildi-6358292