Sayfa 462/996 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    dünkü kapanışa göre satış beklentisi olan bankalarda beklenilen satış görülmesede almamaları ister istemez kafalarda soru işareti bırakıyor. ama bu tahmin yapmayı zorlaştırıyor. değilse sabah olur açılır piyasa herkes pozisyonunu ona göre alır. ama şu bir gerçek bankalarda iyi dümen yaptılar. ben harbiden gürül gürül satış bekliyordum. ab yaptırımlar kararı ne zamandı? perşembe.. eee.. ne deniyordu? perşembenin gelişi çarşambadan belli olur o zaman çarşambayı görmek daha akıllıca olur öyle değilmi ama? ben iki gün tükanı kapatıp saç kesmeyi traş yapmayı bırakıyorum ortada fol yokken yumurta yokken bu yazılan çizilenler traş değilde ne yani
    Yaptırımlardan bir şey bekliyor musunuz siz?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yatayda çok aps arttı.enerji birikimi çok fazla.buda bir yöne sert hareket demek.

şahsi planım: çift taraflı olarak(long-short) saatlik sisteme aynen uymak.daha aşağı periyot 14 .000 puana kadar dayanamaz.günlük ağır gelir.

an itibariyle mevcut saatlik long devam ediyor(ben de longum) ama sat gelirse shorta anında dönerim.

eeeee. 40 gecede bir çok kar yağarmış. o gece tavşanlar dışarı çıkarmış.avcı o günü bekler.

her yöne arguman var.bu konuda mantıklı düşünmenin faydası yok.

en azından yanlışta olsa doğru da olsa bir planım var..gerisi kısmet.
    Bugün 12.000 yeni pozisyon açılmış ve toplam kasa 540.500 olmuş, dediğiniz gibi büyük bir harekete zemin hazırlanıyor

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku

yok canım o kadarda değil yani.. ben bi garip abdalım gümüş saplı zurna neyime. ne anlarım o işlerden.

Ereğli benim sıra dışı sistemimde sat vermiş.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku

Ters köşe yaparlar.hep öyle yapıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Bugün 12.000 yeni pozisyon açılmış ve toplam kasa 540.500 olmuş, dediğiniz gibi büyük bir harekete zemin hazırlanıyor
    Hareket ne yöne doğru olur?
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Tüm bunlar global enflasyonun tetiklendiğini
    Artık tüm dünyanın enflasyonist bir döneme girdiğini gösteren ilk öncüler

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Tüm bunlar global enflasyonun tetiklendiğini
    Artık tüm dünyanın enflasyonist bir döneme girdiğini gösteren ilk öncüler
    Evet yaa
    Bende tam böyle düşünüyorum
    Tesadüfe bak

Sayfa 462/996 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları