Gecmis gelecegi gosterir.faydalanirsin.oyle degil.onu kotulemek isteyenler oyle konusur.sana %51 olasilik sunar.hatta Daha fazla.
Gecmis gelecegi gosterir.faydalanirsin.oyle degil.onu kotulemek isteyenler oyle konusur.sana %51 olasilik sunar.hatta Daha fazla.
Banka hisseleri eksiye döndü geliyor gelmekte olan :(
Teknik analiz otomatik pilot değildir.
ancak dalgalı bir deniz de sana radar görevi yapar.
teknik analizi iki yönlü kurgulayıp her iki istikamette senaryoları çizmek sana kalmış.
ancak yine de sana % 100 kazanma garantisini vermiyor.
ama kör uçuşu gitmekten çok daha iyi.
hisse pazarlamacısı Işık Ökteyi kızdırmışlar,
para borsadan kaçıyor hele ki yabancı alanı iyice boşalttı.
balon kaldı geriye patlamasını bekliyoruz.
kit urunlerini cepten karsılayacak anlasılan , kahrolsun ithalat
bist e ne zaman girilir sorusuna,
4.ncü hakem oyuncu değiştirme tabelasını eline aldığı an.
Sadece tarım fonum serbest diğerlerinde serbest fon yok. Nedense değişken fonları serbest fonlardan daha başarılı yönetildiğini düşünüyorum. Zaten mantık olarak değişken fonlar da serbest ile birbirine benziyorlar. Ben serbest(hedge) fonların fazla abartıldığını düşünüyorum bizde de y.dışında da...
Dolar artışı 100 puanı teyid ediyor gibi...
100 puan olursa bir de ilk işlemlerde 9,40-50 ye gittiğinde bunu önceden tahmin edenler (!) mal boşaltırlar mı?
Ben faizi pas geçer ve hatta yükselen kur nedeniyle 50 baz puan arttırır diye bekliyordum daha doğrusu mantık öyle diyordu ama yeni dönemde mantık işlemiyor. burası iyice öngörülemez bir ülke oldu o yüzden sisli havalarda çeşitlendirme yapmak şart. Diğer türlüsü kumara dönüyor. batarsın da çıkarsın da ama en önemlisi varlığı korumak
Yapılan her indirim x2 şeklinde artırım yapılarak sonuçlanacak,genelde piyasanın tersine çalışıyor mb iletişim özürlü oldukları için ben de bu kez pas geçilecek diye bekliyorum.erdoğanın gücü maalesef döviz lobisine yetmiyor,her zaman en kritik anlarda çıkıp dövizi yükseltiyorlar çünkü tüm servetleri dövize bağlı,ortamlarda da faiz haram diye geziyorlar.
Faiz indirmek hiperenflasyon çift hane kur ve eninde sonunda daha yüksek faiz demek ve seçime az bir zaman kala bu durum nasıl tercih edilir diye beyin sorguluyor ama artık beyinle düşünmeyi bırakmak lazım çünkü zarar ettiriyor
Beynim iyice yoruldu.!!
Su akarken testiyi yeterince doldurduk.!!
Biraz tatil yapıp kafa dinlemek gerek.!!
Kefenin cebi yok.!!
Su akarken testi çabuk doluyor.!!
Şahap bir efsanedir.!!
Kıymetini biliniz.!
Acizane gördüğüm;
Teknik ve temel birlikte daha yakınsıyor...
Öyle görünüyor ki bir nevi yıldız falı gibi...:)
Son günlerde tarihsel astroloji dinamikleri de döngüsel olarak teknik ve temel analizi doğruluyor.
Garip olan da bu...
Mesela,
2021=2001
2022=2002
2023=2003
Bazı olaylar da benzerlik de var...
Meraklısı inceler...
Saygılar
Sabit birakti sanirim...
Alim geldi biste...
Syg,
200 puan indirdi
Yuhhhhhh 16 cuuuuuuş artık
Geçmiş olsun arkadaşlar
Fuuuckk yeeeeaah 9.47
Vaaay.
MB bu karar sonrası müdahale de düşünmüştür...
Bizim ylı sonu 15 in bile altına gelecek sanki...
Olmazsa başka bir mecraya gireriz...
Guzel iste boyle.cok guzel hareketler bunlar...
Kimse ağlamasın.!!
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Beleşe para kazandırıyor.!!
Depo iyice doldu.!!
Şahap bir efsanedir.!!!
Benim Hesapta para fışşşkırıyor.!!!
Sen papatya falına devam et. !!!!:kahkah:
Gundwane.!
Ek 27709anketimiz sonucunda yine yamulduk, yok e.a. a.sami sikkina oy veren 7 arkadaşımızı tebrik ederizzz, saygilar
9,4xx hayirli olsun
Onden yapmis Mehmet BACCELI gibi...
Arkadan yapsa dagilirdi piyasalar...
Rahat olun....
Syg,
bu haftayı 9.49 üzerinde kapatırsak, 11.18-11.45 bölgesine yolculuk başlayacak. Ya doları bastırıp erken seçime gidecekler yada 2023'te Akp diye bir parti kalmayacak. Dünyada türbülans başlarsa borsadaki $1 hedefimiz gerçekleşebilir. 10 yıllık tahvilde 22% görülmesi çok olası. En geç 2023'te seçim olacağını varsayarak 22 ve üzeri 10 yıllık tahvil alımı risksiz getiri arayan yatırımcılar için uygun.