Sayfa 461/1006 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Gecmis gelecegi gosterir.faydalanirsin.oyle degil.onu kotulemek isteyenler oyle konusur.sana %51 olasilik sunar.hatta Daha fazla.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Teknik analize güvenmeyi bırakalı yıllar oldu.

Makro görüntü, temel analiz herşeydir.

Evergrande'in durumunu gören gözler yıllar öncesinden tahmin etti.

3 yıl önce çekilen şu videoyu en az 3-4 defa paylaştım bu forumda daha önce:

https://www.youtube.com/watch?v=XopSDJq6w8E&t=5s

Bunu izleyip de, Çin'in hayalet şehirlerinden haberi olup da bile isteye, Çin'e gayrimenkul yatırımı yapan adam başına gelenlerin tamamını hak etmiştir. Bilgisi yok ise de, yeterince araştırmadığı için hak etmşitir.

Evergrande'in çöküşününün ipucunu hiç bir teknik analiz/grafik göstermez size.
    Aynen.!!
    Uğur Civelek
    Paranın gücünü üretim gücü belirler.!!
    3 kayıt ekonomisi.!!
    Vatandaşı sögüşlemek üzere dizay edilmiştir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Banka hisseleri eksiye döndü geliyor gelmekte olan

4. Teknik analiz otomatik pilot değildir.
    ancak dalgalı bir deniz de sana radar görevi yapar.

teknik analizi iki yönlü kurgulayıp her iki istikamette senaryoları çizmek sana kalmış.

ancak yine de sana % 100 kazanma garantisini vermiyor.
    ama kör uçuşu gitmekten çok daha iyi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Banka hisseleri eksiye döndü geliyor gelmekte olan
    https://www.karar.com/ekonomi-haberl...ksikti-1636563
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. hisse pazarlamacısı Işık Ökteyi kızdırmışlar,
    para borsadan kaçıyor hele ki yabancı alanı iyice boşalttı.
    balon kaldı geriye patlamasını bekliyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. ha ha haa
    Tr de en büyük kara para aklayıcıları kimler acaba ?

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Paranın değeri nasıl korunur?

Olabildiğince portföyü çeşitlendirerek.

Dün saydım tam 42 yatırım fonuna yatırım yapıyorum.
    Çoğu temettü hisseleri olmak üzere 15 tane hisse senedim var.

Bunların yanında Tarım emtia fonundan Metal ve petrol emtia fonuna ve hatta gümüş, altın ve eurobond fonlarına. Ve hatta özel sektör tahvil fonlarına... Bir de bizde çök iyi yönetilen değişken fonlar da var bu işte fena sayılmam ona rağmen yine de akıl akıldan üstündür deyip onlara bile yatırım yapıyorum. He unuttum bir de paramın %3'ü civarında bitcoin ve ethereuma da yatırım yapıyorum.
    Daha önce de dediğim gibi bizim millet gibi paramı korumak için direk betonlara saldırmıyorum. Son 15 yılda gayrimenkul yatırımlarına çok fark attım bu birkaç yılı da atlatırsam bir daha da enflasyona karşı sırtım yere gelmez diye düşünüyorum.

-----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Sayin vivatrader yatirim yaptiginiz 42 fonun icerisinde serbest yatirim fonlari mevcut mu ? Serbest yatirim fonlarinin , tefasta islem goren fonlardan daha basarili oldugunu dusunuyor musunuz ?

Sayfa 461/1006 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •