................
Printable View
................
son saniyelerinde, göçük yatırımcı ve pala kapışması var. :he:
https://www.youtube.com/watch?v=o_u-5h-6TVY
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez:
Dünya Bankası ve diğer finans kuruluşlarından Türkiye'de yapılacak temiz enerji odaklı projelere 400-500 milyon$ arası kredi paketi bekleniyor.
izmirde olan kim varsa bulsun beni
ben başladım :drunk::drunk:
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail’deki büyükelçimizin acilen geri çağırılması, İsrail’in Ankara büyükelçisinin sınır dışı edilmesi, bu zulme açıkça destek veren ABD'nin İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü’nün derhal, bugünden tezi yok kapatılması, petrol başta olmak üzere bütün stratejik maddelerin ABD ve İsrail'e satışının bütün Müslüman ülkeler tarafından durdurulması gerekir" dedi.
Bekara karı boşamak kolay derler...
Elin taşın altında değilse, salla erbakan efendi..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim İsrail Filistin Gazze olayında İsrail'in kaybı nin on katı masum Filistinliyi katletmeden bu iş bitmez. İktidarın söyleyebilecegi halkı mutlu edecek fazla bir şey olmadığı için muhtemelen seçime İsrail Filistin olayı için İsrail'i yerden yere vurarak bu şekilde gireriz. Mehmet Şimşek boyuna dolanıp duruyor getirdiği bir şey yok muhtemelen onunda ömrü fazla sürmeyecek. Rte yi rahatlatan tek şey dağınık bir muhalefet partileri ayrı ayrı seçime girecekler bu şekilde de seçime girdiği taktirde İstanbul Ankara şüpheli haricinde çoğunu alma durumu var. Ama akp seçmeni sandığa gitmeyebilir yada küçük milliyetçi yada muhafazakar partilerden birine yoğun bir sürpriz yönelme de olabilir
ABD başkanı Joe Biden
Filistinlilerin büyük çoğunluğun, Hamas ve menfur saldırılarla hiçbir ilgisinin olmadığını göz ardı edemeyiz.
böyle bi şey mi demiş hakkatten ?
istersen tanklarla girme, iranlıların tehdidini ciddiye almalıyız mı demiş acaba bibiye.. bi kaç saat evvel iranın, abd ve israile -daha fazla ileri giderseniz müdahale ederiz dediğine dair haberler gördüm sosyal medyada, birleşmiş milletler üzerinden iletmişler
Sabrımızı sınamasınlar demiş küçük enişte. Ortadoğulu siyasetçilerin litaratürüne girdiği şekliyle. Göstermelik bir kaç cuma sonrası bayrak yakmadan başka yapacakları zerre kadar bir şey olduğunu hiç sanmam. Bi de kuru gürültü ve tehditler. Hatta bu tür İsrail saldırıları genellikle halkı Müslüman olan diğer ülkelerin mevcut yönetimlerinin de biraz işine gelmiyor değil. Kudüs, mescidi aksa gibi kavramlardan hareketle diğer sorunlarını öteleyip mevcut hâkimiyetlerini pekiştirmek için kullanıyorlar.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavşana kaç tazıya tut diyor bunak...
Görüntülerde İsrail askerinin hali ve tedirginliğini herkes görüyorsa , onlar karadan girmeyeceklerini daha iyi bilirler...
İran tam olarak kime çalışıyor benim farklı fikirlerim var.. Daha önce de çok bu tarz çıkışlar yapmışlardı...Bana samimi gelmezler..
İlaveten İsrail de İran ı asla vurmaz...
Onlar beraber yuvarlanmaya devam eder 2 kutup olarak
Niye bu kadar paniklediler ve agresif davranıyorlar? İsrail’i yöneten, abd’ye ve Avrupa’ya etki eden bilinçaltı 80 yıl döngüsünden mi korkuyor acaba?...
Son olay olmadan önce İsrail siyaseti bölünmüştü. Siyasi istikrarsızlık zirve yapmıştı..
https://www.middleeastmonitor.com/20...-end-of-israel
https://ground.news/article/former-i...th-anniversary
https://m.jpost.com/israel-news/article-729485
Kameri takvime göre 80. yılın dolmasına 2 yıl kaldı...
İsrail'in varlığı için İran'a ihtiyaç var. İran korkusu olmazsa ne ABD ne de Avrupa ülkeleri kamuoyunu İsrail yanında olmaya ve bu kadar insan haklarını ihlale hoşgörüyle yaklaşmaya yada en azından görmezden gelmeye ikna edemez. Ben İran'dan önce bize bir oyun yapmaya çalışacaklar diye düşünüyorum. Ege ve Yunanistandaki görülmemiş askeri birikimlerin ve Irak ve Suriye'deki oluşumların hedefi bence biziz. Bize destek olabilecek Rusya'yı Ukrayna'yla, İran'ı da Azerbaycan'la frenlediler. Allah yardımcımız olsun. Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsrail de kabinede şu an kara harekatına karşı çıkanlar var..
Hem kayıp çok olacak hem de yüzyüze savaşma tecrübeleri yok...
Asker dedikleri sürekli tiktok videosu çeken ve kubbe altında savaştıklarını sanan çocuklar..Özel eğitimli birliği kaç kişi?
Kara harekatı kolay değil onlar için....Kubbe dışına çıksınlar da....
https://twitter.com/gundemedairhs/st...yJDdt74Mg&s=19
Kendi tarafını yönetmenin/yönlendirmenin en kolay şekli , karşıda bir öcü göstermek.
Bu öcü ABD ve İsrail için bu bölgede İran...Onu her zaman kullanırlar...
Bizim ile ilgili bakış açıları zaten net.. Ellerinden gelse bugün birşeyler yapmaya çalışırlar...
Biz de bu arada YPG yi bombalıyoruz.. Biden efendinin kendince yazılı ültimatomuna cevap da vermiş olduk..
Ben Abd nin olayı yumuşatacağını düşünüyorum...İşin çıkmaza gittiğini görecek kadar akıllılar..
Sadece İsrail in gazının alınması için zaman veriliyor...
Cnntürk’teki programda bir katılımcı Türk Deniz Kuvvetleri’nin önümüzdeki günlerde Doğu Akdeniz’de atışlı tatbikat yapacağını söyledi. Kıbrıs’ta da arama kurtarma tatbikatı yapılacakmış. Haber sitelerine baktım. Böyle bir haber göremedim. Doğruysa yarın haberler çıkar...
KKTC'de sahte reçete soruşturması! Eski Sağlık Bakanı İlktaç gözaltına alındı
İsrail savaş uçakları Halep uluslararası havalimanını vuruyor.
İçimizdeki aydınlar, snatçı,pek sesi çıkmıyor İsrail iti hakkında,mamaları kesilir diyemi korkuyorlar:)
Sesi çıkan geteci bozmalarida ,kansız olduklarını beyan ediyorlar,
Hele siysi muhaliflerden den çıt yok amonyum nitrat, alayının sesi kesildi,bunlarda mamaları kesilecek diye korkyor:kahkah:
Bizim yapamadığımızı yapıyor..
Hatta IRAK ta temizlensin ki, bize iş düşmesin.
Erdoğan göndersin, 10 milyon Suriyeli yi savaşmaya..
Milliyetçilik, İslamcılık dava adamı neymiş görelim bakalım..
Fatih olsaydı, yapardı. SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerika'nın kimseye satmadığı F22 Raptor savaş uçağının manevra yeteneği..
https://twitter.com/yirmiucderece/st...FRndjnUCA&s=19
Şaka mısınız, Suriye'nin vurulması Kürt devletinin varlığını canlandırıyor. Ne demek bizim yapamadığımızı yapıyorlar diye? Suriye zayıfladıkça başımıza bela olacak Kürt devleti ortaya çıkacak. Bu nasıl akıl tutulması anlamıyorum.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne alaka..?
Esad rejiminin devrilmesi bizim çıkarımıza..
10 milyon Suriyeli yi içimize aldık, yetmedi de..
Daha fazlasını mı alalım..
Esad rejimi devrilirse, Suriyeliler için vatanlarına
Dönmeme sebebi kalmayacak..
İsteğimiz bu değil mi?
Esad gitsin, mülteciler vatanlarına dönsün..
Kürt devleti kurulması korkusuyla, mültecilerle içten vurdular da bizi haberin mi yok?
Önce uyan!!
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bunlarin böyle cilalama işleri artık baya baydı,savaş tada böyle yaparsa jawaljnj kıçına yer oturur,
11 Eylül de karizma yi cizdirdi,biz yaptık vsvsvs lakin gerçek olan içe doğru sictiklaridir:he:
Adam uçakla merkezine kadr girdi ami yum nitrat oldu dünya, rüya bitti.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
12s
ABD ikinci uçak gemisini de Doğu Akdeniz’e gönderme kararı aldı. Ayrıca, bu gemiye bazı batılı ülkelerin savaş gemileri de eşlik edecek.
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
·
1 sa
·
#SONDAKİKA | Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, 16-20 Ekim tarihleri arasında Doğu Akdeniz'de yapacağı tatbikat için NAVTEX yayınladı.
bakalım bu olay nereye gidecek