Sayfa 462/1012 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Viop LV

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail’deki büyükelçimizin acilen geri çağırılması, İsrail’in Ankara büyükelçisinin sınır dışı edilmesi, bu zulme açıkça destek veren ABD'nin İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü’nün derhal, bugünden tezi yok kapatılması, petrol başta olmak üzere bütün stratejik maddelerin ABD ve İsrail'e satışının bütün Müslüman ülkeler tarafından durdurulması gerekir" dedi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    izmirde olan kim varsa bulsun beni

ben başladım
    Ne ariyin İzmir'de seni vururlar orada. Denize gireceksen bende geleyim izleyeyim eccuk bende güleyim.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail�deki büyükelçimizin acilen geri çağırılması, İsrail�in Ankara büyükelçisinin sınır dışı edilmesi, bu zulme açıkça destek veren ABD'nin İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü�nün derhal, bugünden tezi yok kapatılması, petrol başta olmak üzere bütün stratejik maddelerin ABD ve İsrail'e satışının bütün Müslüman ülkeler tarafından durdurulması gerekir" dedi.
    Bekara karı boşamak kolay derler...
    Elin taşın altında değilse, salla erbakan efendi..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bilimsel olarak kanki..

fizik kanunlarına göre.

senin %99.99999999 kısmın boşluk.

hem minnak beyinlisin hemde boşsun :D

bilim kurgu veya izlediğimiz çoğu filmi anlayamamız normal.

merak ediyorsan açıklayım
    saf arkadaşım,
    senin beyin zarı içi dışında biryerde boşluk yok.
    nötrinolar var, quantum flakçueyşınlar var, yanlış da olsa, büyük ve küçük kuvvetler var.
    ama senin kafanın içinde bişi yok, takdire şayan bir durum. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Benim İsrail Filistin Gazze olayında İsrail'in kaybı nin on katı masum Filistinliyi katletmeden bu iş bitmez. İktidarın söyleyebilecegi halkı mutlu edecek fazla bir şey olmadığı için muhtemelen seçime İsrail Filistin olayı için İsrail'i yerden yere vurarak bu şekilde gireriz. Mehmet Şimşek boyuna dolanıp duruyor getirdiği bir şey yok muhtemelen onunda ömrü fazla sürmeyecek. Rte yi rahatlatan tek şey dağınık bir muhalefet partileri ayrı ayrı seçime girecekler bu şekilde de seçime girdiği taktirde İstanbul Ankara şüpheli haricinde çoğunu alma durumu var. Ama akp seçmeni sandığa gitmeyebilir yada küçük milliyetçi yada muhafazakar partilerden birine yoğun bir sürpriz yönelme de olabilir

6. ABD başkanı Joe Biden

Filistinlilerin büyük çoğunluğun, Hamas ve menfur saldırılarla hiçbir ilgisinin olmadığını göz ardı edemeyiz.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Koordinatlar olmadığı için bulamadım.
    Afiyet olsun.
    mesai saatlerinde bornova, dışında buca dayı
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne ariyin İzmir'de seni vururlar orada. Denize gireceksen bende geleyim izleyeyim eccuk bende güleyim.
    artık bizde izmirli olduk abi

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    saf arkadaşım,
    senin beyin zarı içi dışında biryerde boşluk yok.
    nötrinolar var, quantum flakçueyşınlar var, yanlış da olsa, büyük ve küçük kuvvetler var.
    ama senin kafanın içinde bişi yok, takdire şayan bir durum. asdasds.
    hayatında en gizemli şeyi söyleyecektim hakkını kaybettin

Sayfa 462/1012 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •