https://s15.directupload.net/images/181115/uqla4hdx.jpg
Printable View
Selamlar. Tekniğimle gördüğüm bir kağıtta eski orgecilerin olması beni çok sevindiriyor. En son anelede görmüştüm kazankazan abimizi. Şimdi de bir baktım buralardaymış meğersem :) Oltanız bol olsun :)
Söylediklerim çıkıyor hisse hızlandı artık mal verme değil mal kapma savası başladı bu daha başlangıç bana göre en çok bu hisseyi bilanço günü mağdur eden ŞEKERYATIRIM ın malını kaybedip büyük zarar yazması beni mutlu ediyor neyse hareket daha yeni başladaı bir tavan yakın zamanda olma ihtimali çok yüksek aynı şeyi söylüyorum altın yere düşmekle pul olmaz yatırım tavsiyesi değildir bu hisse 2 tl nin üstüne atana kadar burdayım
2 gün önce sevgili mausolos ile uluun blcyt muhabbeti olmuştu.
Blcyt esas faliyet karına göre f/k oranının uluun 'dan daha iyi olduğunu söylemiştim.
Donem karına göre açık ara iyi zaten blcyt.
Ama gel gör ki uluun yüzde 15 prim yaparken bizimki yüzde 2 yi bize çok görüyor:((
Ytd
Blcyt da evet çok uygun fiyatta ama iki yıldır boyle. Benim sıtkım sıyrıldı. Bu kağıt gider ya da gitmez diyemiyorum artık.
Fakat Uluun çok farklı üstadım. Devasa yatırımları var. Bitmek üzere. İhracatı çok yuksek. Kapasite ikiye katlanacak yakında. Faaliyet karları katlanıyor. Borçları azalttığında karlılık da artacak. Kesinlikle orta uzun vade düşünülecek ve yatırımcısını sevindirecek bir kağıt. Öngörüler böyle, inşallah gerçekleşir de. Su an yaşananlar fragman. Filmin devamı gelecek.
Kusura bakmayın, meşgul ettik.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Mausolos;2855612]Blcyt da evet çok uygun fiyatta ama iki yıldır boyle. Benim sıtkım sıyrıldı. Bu kağıt gider ya da gitmez diyemiyorum artık.
Yarın için teknik olarak umut veriyor inşallah biraz moralimiz düzelir.
Hisseyi 1.30 lara sürükleyen ŞEKERYATRIM umarım burayı okuyorsundur şimdi gelip büyük bir zararla bu fiyattan malını yerine koymaya çalışıyorsun emin ol piyasa aşağıya dönerse alttan aldığım tüm malı üstüne yıkıcam verip geçicem sırf sen batasın diye umarım piyasada indirir sen tüm malını zarar ile vermeden ben hisse gitmesin razıyım o bilanço günü yaptıklarını unutmayacağım bundan sonra bu hisse de hep üstüne oynayağım ve bilgin olsun senin canını yakacak kadar malım var
Yatırım tavsiyesi değildir çok yazdığım bir yazı türü de değildir ama bu adamın yaptıklarını bilanço günü hala sindiremedim forumda ki diğer arkadaşlar kusuruma bakmasın
Ne deseniz haklısınız,bunlar herşeyi hakediyor çünkü.
Üstad aslında hisse sahipleri şirketlerine güvenip yatırım yapan insanları biraz düşünse hadi düşünmedi diyelim 1 dolardan halka arz ettiği hissenin 0.25 cent fiyatında iken aradan yıllar geçmiş bir de o parayı faize yatırsan 2 ye 3 katlarsın bağri para kazanmak için gel böyle bir bilanço açıkladığın günde tavan olması gereken hissen de bu pisliği yapanın malını al kitle tavana çıkar yüzde 50 yukarı hem sen kazan hem şirketinin bir değeri olsun insanlar yatırım yapsın ama nerde kutların kocadığı yerde çakallar hüküm sürer bu hisse de maalesef kurt yok sırf kan emici çakallar o yüzden bende kendi çapımda bunlarla uğraşacağı adam gelmiş 1.42 den 50 bin lot alıyor sen almaya devam et ben vermeye başladım ŞEKER . saygılar
Burayı okuduğunu biliyorum Şeker yatırım bu dersi hiç unutma olurmu sen bu hissede batmadan ben rahat etmiyeceğim
Spekcim 9 aylıkta bu ciro ve faliyet karını yedin helal olsun. Bu dolar fiyatıyla 12 aylık da daha iyisi geliyor ama fiyat hala buralarda şaşırtıcı.
2-3 hafta daha bu fiyatlarda tutarsan sevinirim. Bu hareketini görürüm ve artırırım:) 1 yada 2 hissemi daha buraya yığıp beklerim daha iyi olur.
Tabi bu tamamen şahsi tahmin ve hareketim olacak.
Ytd
Bu dersi sakın unutma Şeker gelir böyle zararına verirsin ne zaman bu hisseye gelirsin seni sıkıştırıcam her seferin kol bacak en son gövdeyi bırakacaksın iyi oku bilanço günü yaptığının bedeli ağır olacak
Halk yatırım 60 bin lot integral 30 bin ak yatırım 9.500 lot benim sevgili oyuncu sayarsan işine yarar. Daha kötü durumda 1.00 ve 1.18 arası 200 bi daha eklerim...
Tek sorun şeker yatırım mı? Bu kağıdı en çok baskılayan hem de küçücük lotlarla yapan ak yatırım daki kazma
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel olarak piyasada risk off havasi hakim..kur riski azaldi ama bu sefer buyume korkusu hortladi..buyuklerden kacis oldugu surece kucuklerin hikayesi yoksa baski kacinilmaz oluyor..ak seker meselesi degil bu..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sanki bu kadar sessiz olmamız artık bir tavan yaklaştığını gösteriyor artık Şekerdeki prazit dende kurtulduğumuza göre yarın veya bu gün 1.50 nin üstüne atarız diye düşünüyorum ama şeker gelirse tekrar 1.30 Şeker sen bunları okumaya devam et belki paranı eritmeden kurtarırsın
Seker in daha 530 bin lotu var..ne yapacaz simdi aliyor muyuz satiyor muyuz[emoji3]
Pardon 380 bin lot..530 bin olan TL karsiligi
Hala kimsenin dikkatini çekmedi sanırım kapanış süper yarın bir tavan bekliyorum böyle bir hisse ancak bu kadar uyur daha fazla tutamazsınız
Birazda bilgi vereyim ŞEKER PRAZİTİ son 2 ayda 750 bin lot mal verdi takasında kalan yaklaşık 350 bin lot yaklaşık şu an o kadar var 2017 yılında taşınan 1.70 maliyetli bir mal ki bu 750 bin lotu verenin malı değil yani o mal ancak hisse 1.70 üstüne çıkınca verilebilir ki taşıma maliyetini de koyarsak 2 tl önce vermez
Bence hissenin önü inanılmaz açıldı 1.42 deki düşen kanal yukarı kırıldı şimdi bu kapanış yarın birçok yatırımcının dikkatini çekecek bence 1.50 in üstü çok rahat geiçilir sonrası ver elin 1.70 ler ki ordada duracaüını sanmıyorum sabrı olup 12 aylık bilançoyu bekleyen bence çok mutlu olacak
ŞEKER YATIRIM bak tren geçiyor sen bakmaya devam et Aynı sözüm altın yere düşmekle pul olmaz
Yatırım tavsiyesi değildir
Yoklama yapalım bakalım kim kalmış :)
Satanları da sor üstat:)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sekere ragmen burdayiz[emoji3]
Bende burdayım sadece elimdekinin yüzde 20 sini sattım.
O da hisseye inanmadığım için değil sadece çeşitliliği arttırmak adına blcyt a yakın durumu olan başka hisseye pozisyon açmak içindi.
Ytd
105 bin lotla 1.77 altı hep burdayım...
4. aydan beri buradayım ve 12 aylık bilançoyu görmeden ayrılmaya niyetim de yok. Güzel günlere hep birlikte inşallah.
sabah başlığı okuyan 3 kişi şu an 16 kişi yarın en az 30 kişi olur çünkü yukarı hareket yeni başladı . Bu kadar çok zarar açıklayan şirket varken BİLİCİ ye sıranın bu kadar geç gelmesi de enteresan. Normalde bilanço açıklandığı gün 1.70 lere çıkmalıydık neyse en azından üstümüzdeki parazitler temizlendi yolumuz açık
Herkese günaydın umarım bu bizim için güzel bir gün olur çok iyi bir kapanıştan sonra bu 1.50 üstü önümüzü iyice açar acab bir tavan da olurmu diye düşünmeden edemiyorum
Evet şeker geldi iş bitti hisse hemen durdu şimdi tekrar baskı zamanı şeker sen yine gelip vereceksin 5 kademe aşağıya burdan uzak dur bak senin tüm paranı sıfırlatırım bu hisse git arkadaşım hisse kopup giderken adam yine geldi
Seker in elindeki 400 bin lot sorun oluyorsa vay halimize diyorum baska bisey demiyorum
Sorun o değil ustad sen çözememişsin bu adam 4 gün önce 1.41 ortalama ile 100 bin aldı 1.35 1.36 ya verdi bu gün de yandım anam deyip 1.44 den almaya başladı sürekli zarar ediyor bu adam almaya başlayınca piyasanın midesi bulanıp basıyor başta ben
Elindei 380 bin lot yukarda yazdım eski maliyet adam gelip 380 bin lotu satışa koysa 2 dakkada alırlar başta ben adamın hareketleri artık mide bulandırdı şimdi 1.44 den aldıklarını zararına kusacak izle yakında tüm parayı sıfırlar o zaman kurtuluruz
Bence takilma sen fazla seker e
Aynen zaten çok bir şeyi yok bence devrede yeni bir aktör var 2 sean bastırıp çıkaracak adı 4 harf acaba kimdir kimdir
Seker girmesse bu tahta gitmezz,hep ole oldu gecmiste,ayrica kuvvetli bi arkadaş
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.