Dovizin artmasi olumlu da borsa dagilirsa en fazla 3 gun dayaniriz:) gecen yine ne guzel hareket ederken bahceli denen zat cikip secim dediydi Simdi de sari pipi cikti .
Printable View
Dovizin artmasi olumlu da borsa dagilirsa en fazla 3 gun dayaniriz:) gecen yine ne guzel hareket ederken bahceli denen zat cikip secim dediydi Simdi de sari pipi cikti .
Anladığım kadarıyla FMİZP'nin, ana ortağına (Federal Mogul Powertrain) kiraya verdiği fabrikada da üretim yapılabiliyor.
Tersinden bakarsak ana ortak, 15.355 metrekarelik bu fabrikayı neden kiralasın? 2 milyon liradan fazla kira vermiş.
"Şirket elinde kalan 16.355 metrekarelik alanın 15.355 metrekarelik kısmı (%93) ilişkili kurulusu olan Federal Mogul Powertrain Otomotiv A.Ş.'ye kiralamaya devam etmiştir. Binaların kiralanan kısımları dökümhane, işleme ve diğer binalardan oluşmaktadır. Şirket'in kiralanan bölümde herhangi bir üretim faaliyeti bulunmamaktadır."
https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019...74d90-full.png upload
Bilançodan Alıntı:
Bu fabrikaların belki de ikincisi de FMiZP'ye ait. Kiralanan kısım da sonuç olarak İzmit te.
http://www.federalmogulpowertrain.co...es/IzmitTesisi
"İzmit tesisleri, bugün dünyanın en önemli markalarına orijinal ekipman piston üretmektedir. 16 tip pistonla üretime başlayan fabrikamız bugün üretimini yaptığı pistonların büyük bir bölümünü orijinal ekipman olarak Avrupa ve Amerika'ya ihraç etmektedir. Izmit fabrikasında Orijinal Ekipman olarak yılda 12,400,000 adetlik piston üretilmektedir.
İzmit Tesislerinde ;
Ford, Renault, GM, Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, FIAT, WM gibi dünyanın en şöhretli otomotiv markaları için piston üretimi yapmaktadır.
© 2019 Federal-Mogul PowerTrain"
Trump: Türkiye üzerinde çok fazla baskı* olduğunu düşünüyorum, onlar uzun yıllardır PKK ile mücadele ediyorlar.
****** hemen bizede bi öpücük göndermiş 😆 dengesiz adam. Bu p.çin sözlerini keriz silkelemede kullanırlar anca.
Uzun lafın kısası arkadaşlar: O fabrikada muhtemelen VW de dahil birçok markaya ana ortak tarafından piston üretimi yapılıyor olabilir. Bu durumda fabrikayı kiralayacağına kendin üretim yap. Elindeki EURO nakti de borç vereceğine kendin kullan.
Belki de bir 100 milyonluk hasılat ta ordan elde edilebilir.:yes:
Şirket toplantılarında bunu belirtmek gerek.