Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa 21.69 diyorum ben :) Enaz 30 diyorum yoksa cikarim !!!!!!
Alıntı: Originally Posted by jmk99 31.69 mübarek rakamdır. Ustad yapma Aramizda cocuk var coluk var Evli var bekar var 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Enaz 30 diyorum yoksa cikarim !!!!!! Size olacak en son oranı söylüyorum 23.36 :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Size olacak en son oranı söylüyorum 23.36 :) O zaman vk11 30 ustu gelsin Portfoyun ucte biri orada... 50 tl de tzt de var 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman vk11 30 ustu gelsin Portfoyun ucte biri orada... 50 tl de tzt de var 😃😃😃 VK11 taş çatlasın 17.31 üstü zor :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa VK11 taş çatlasın 17.31 üstü zor :) Neye gore bankaci Cok emin konusuyorsunuz Bakin 30 ustu gelirse itibar yerlere duser Demedi demeyin
Alıntı: Originally Posted by Webster Neye gore bankaci Cok emin konusuyorsunuz Bakin 30 ustu gelirse itibar yerlere duser Demedi demeyin Aynı telden konuşuyoruz üstadım siz atıyorsunuz bende atıyorum benimki biraz destekli :) Sizin itibar 30 altı gelince yerlere mi düşüyor :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Aynı telden konuşuyoruz üstadım siz atıyorsunuz bende atıyorum benimki biraz destekli :) Sizin itibar 30 altı gelince yerlere mi düşüyor :) Yazilimger atabilir ama bankaci atamaz Atsada tutturmasi lazim😃😃😃