Originally Posted by admustafa 21.69 diyorum ben Enaz 30 diyorum yoksa cikarim !!!!!!
Originally Posted by jmk99 31.69 mübarek rakamdır. Ustad yapma Aramizda cocuk var coluk var Evli var bekar var 😃😃😃
Originally Posted by Webster Enaz 30 diyorum yoksa cikarim !!!!!! Size olacak en son oranı söylüyorum 23.36
Originally Posted by admustafa Size olacak en son oranı söylüyorum 23.36 O zaman vk11 30 ustu gelsin Portfoyun ucte biri orada... 50 tl de tzt de var 😃😃😃
Originally Posted by Webster O zaman vk11 30 ustu gelsin Portfoyun ucte biri orada... 50 tl de tzt de var 😃😃😃 VK11 taş çatlasın 17.31 üstü zor
Originally Posted by admustafa VK11 taş çatlasın 17.31 üstü zor Neye gore bankaci Cok emin konusuyorsunuz Bakin 30 ustu gelirse itibar yerlere duser Demedi demeyin
Originally Posted by Webster Neye gore bankaci Cok emin konusuyorsunuz Bakin 30 ustu gelirse itibar yerlere duser Demedi demeyin Aynı telden konuşuyoruz üstadım siz atıyorsunuz bende atıyorum benimki biraz destekli Sizin itibar 30 altı gelince yerlere mi düşüyor
Originally Posted by admustafa Aynı telden konuşuyoruz üstadım siz atıyorsunuz bende atıyorum benimki biraz destekli Sizin itibar 30 altı gelince yerlere mi düşüyor Yazilimger atabilir ama bankaci atamaz Atsada tutturmasi lazim😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri