Webster ustad sanki beni tarif etmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Webster ustad sanki beni tarif etmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşverin yine de kral TCD, deli gibi düşse de yine toparlıyor..
ben de acc'nin tamamını sattım saçma sapan bir hale geldi, kâr mı ettim zarar mı onu da tam anlayamadım hesaplar karıştı, büyük ihtimalle zarar etmişimdir, neyse bir daha da bulaşmam.
haluk Canberk<'in analizlerinden çok yararlanıyorum. endeks 112 üzerine oturacak olursa ilk önce 113,700 olmak üzere orta vadede 115 ve ardından 125'lere doğru yol alabilirmiş. 110'u da aşağı kırmaması gerekiyor, teknik olarak 109,700. yükseliş yeni kanallar açtıkça çoğalıp aşağılara döndükçe azalmayı düşünüyorum. duruma göre hareket edeceğim üstadım. yavaş yavaş çoğalma veya azalma şeklinde. bol kazançlar dileğiyle.
üstadımızın tesbitleri kesinlikle doğru. sadece oranları tam tutturamıyor. mesela tcd yüzde 2 ggelir diyor. yani artacağını biliyor ama ne kadar artacağında yanılıyor. benim yatırımcı piskolojimin sitresli olduğunu da tam isabet anlıyor. ama tcd'de olduğu gibi dozajını fazla çıkarıyor. yani her şey doğru ama sitres kat sayısını tcd'de olduğu gibi yarıya çekersek nokta atışı oluyor.
üstadım şu an bu gün kaç geleceği değil. sizin yükselişin ivmeleneceğini düşünmeniz. o yüzden vakit varken her gün 10 tcd 10 acc alma sıtratejinizi yeniden gözden geçirin derim acizane. çünkü siz alımları tamamlayıncaya kadar maliyetiniz epeyce yükselebilir. bu gün yüzde kaç geleceğini de değerli sadicimize bırakalım. bol kazançlar dileğiyle
Rygyo atak yaparsa tcd gunu ucusla kapatir
Kartal olamaz ama kus olur😘😘