Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım tesbitleriniz doğru ama dozajlar yazdığınız kadar değil. bir kaç defa aynı işlemi yaptım, hem de tamamını satarak çıktıktan sonra yukarıdan aldım. peki ne oldu? kayıp mı ettim? hayır. sadece sürekli tutmaya göre biraz daha az kazandım. ama sizin düşündüğünüz şekilde düşünseydim bu kadar da kazanamazdım. riski sevmiyorum doğru ama risksiz de para kazanılamayacağını da çok iyi biliyorum. o yüzden tcd'den asla vazgeçmem, geçemem. uykusuz kalacak kadar dıramatik bir durumum yok çok şükür. çünkü portföyümün en fazla yüzde 50'si ile bu işleri yapıyorum. 50'den yukarısını asla riske atmıyorum. yani rahatım. ama senin gibi portföyümün tamamıyla bu işlere girsem sanırım soluğu piskologta falan alırım. bu yüzden böyle bir sistemim var. bol kazançlar dileğiyle.
    Webster ustad sanki beni tarif etmis

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Boşverin yine de kral TCD, deli gibi düşse de yine toparlıyor..

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bist bugun arti 2 insallah
    Tcd de 2.5 insallah
    Hayrani ustadim bu brut deger
    Duygularimi cikinca sizce kac kalir 😀

4. ben de acc'nin tamamını sattım saçma sapan bir hale geldi, kâr mı ettim zarar mı onu da tam anlayamadım hesaplar karıştı, büyük ihtimalle zarar etmişimdir, neyse bir daha da bulaşmam.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim aman arttirma o orani😀
    haluk Canberk<'in analizlerinden çok yararlanıyorum. endeks 112 üzerine oturacak olursa ilk önce 113,700 olmak üzere orta vadede 115 ve ardından 125'lere doğru yol alabilirmiş. 110'u da aşağı kırmaması gerekiyor, teknik olarak 109,700. yükseliş yeni kanallar açtıkça çoğalıp aşağılara döndükçe azalmayı düşünüyorum. duruma göre hareket edeceğim üstadım. yavaş yavaş çoğalma veya azalma şeklinde. bol kazançlar dileğiyle.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Webster ustad sanki beni tarif etmis

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstadımızın tesbitleri kesinlikle doğru. sadece oranları tam tutturamıyor. mesela tcd yüzde 2 ggelir diyor. yani artacağını biliyor ama ne kadar artacağında yanılıyor. benim yatırımcı piskolojimin sitresli olduğunu da tam isabet anlıyor. ama tcd'de olduğu gibi dozajını fazla çıkarıyor. yani her şey doğru ama sitres kat sayısını tcd'de olduğu gibi yarıya çekersek nokta atışı oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayrani ustadim bu brut deger
    Duygularimi cikinca sizce kac kalir ��
    üstadım şu an bu gün kaç geleceği değil. sizin yükselişin ivmeleneceğini düşünmeniz. o yüzden vakit varken her gün 10 tcd 10 acc alma sıtratejinizi yeniden gözden geçirin derim acizane. çünkü siz alımları tamamlayıncaya kadar maliyetiniz epeyce yükselebilir. bu gün yüzde kaç geleceğini de değerli sadicimize bırakalım. bol kazançlar dileğiyle

Rygyo atak yaparsa tcd gunu ucusla kapatir
    Kartal olamaz ama kus olur😘😘

Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •