Siz deerli ve eski arkadalar bu ekilde portfy yaparak ilerlemeyi dnyorum sizlerin deerli nerilerinizi ve eletirilerinize talibim hem daha iyi fikirler kabilir hemde bu forumu takip edenlere yol gsterici bilgiler ulastirabiliriz
Siz deerli ve eski arkadalar bu ekilde portfy yaparak ilerlemeyi dnyorum sizlerin deerli nerilerinizi ve eletirilerinize talibim hem daha iyi fikirler kabilir hemde bu forumu takip edenlere yol gsterici bilgiler ulastirabiliriz
Hepsini bir araya toplamam daha iyi oldu sanrm
Arkadalar siz daha iyi bilirsiniz ben portfy maximum 4 fon yapmak istiyorum yle can alc olmal ki dolar euro artarsa fon da artsn ayrca bizim bist 100 ok ini kl onun her inip knda etkisinde kalmadan yukar kacak bir fon portfye yakr ayrca borlanma fonlarndan bir fon ekleyeceim son olarak deiken fon sepeti yaparak 4 e tamamlamay dnyorum
Dolar ve bist e gre ykselen 1 ci fon ACC
Borlanmada 2 ci fon TPF
Deiken fonda 3 c OKD
Borsa dtnde 4 cu TCD
Olacak ekilde portfy dnyorum 2 ci ve 3 c fon lar dk gelir olsada ppf lere gre daha iyi getiriye sahipler
Bu fonlar ksa vade deil orta ve uzun vadede deerlendireceim ayrca bu fonlardan gelen kar pay ile bist 30 dan ilk dev 10 irket hisselerinden aylk olarak ve fiyat dtke hisse alp unutma eklinde ilerleyeceim(temett veren ve ilerde azda olsa temett emeklilii seklinde) belirledigim miktara gelince ise kar paylarndan belki farkl fon veya baka yatrmlar devam edebilir
https://twitter.com/istanbulportfoy/...278323713?s=20
Ksa vadeli fonda ist reklamlara balam .
10 kat artm 1 milyar tl bykl gemi
Yer mleri