Webster ustad sanki beni tarif etmis
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Webster ustad sanki beni tarif etmis
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Boverin yine de kral TCD, deli gibi dse de yine toparlyor..
ben de acc'nin tamamn sattm sama sapan bir hale geldi, kr m ettim zarar m onu da tam anlayamadm hesaplar kart, byk ihtimalle zarar etmiimdir, neyse bir daha da bulamam.
haluk Canberk<'in analizlerinden ok yararlanyorum. endeks 112 zerine oturacak olursa ilk nce 113,700 olmak zere orta vadede 115 ve ardndan 125'lere doru yol alabilirmi. 110'u da aa krmamas gerekiyor, teknik olarak 109,700. ykseli yeni kanallar atka oalp aalara dndke azalmay dnyorum. duruma gre hareket edeceim stadm. yava yava oalma veya azalma eklinde. bol kazanlar dileiyle.
stadmzn tesbitleri kesinlikle doru. sadece oranlar tam tutturamyor. mesela tcd yzde 2 ggelir diyor. yani artacan biliyor ama ne kadar artacanda yanlyor. benim yatrmc piskolojimin sitresli olduunu da tam isabet anlyor. ama tcd'de olduu gibi dozajn fazla karyor. yani her ey doru ama sitres kat saysn tcd'de olduu gibi yarya ekersek nokta at oluyor.
stadm u an bu gn ka gelecei deil. sizin ykseliin ivmeleneceini dnmeniz. o yzden vakit varken her gn 10 tcd 10 acc alma stratejinizi yeniden gzden geirin derim acizane. nk siz almlar tamamlayncaya kadar maliyetiniz epeyce ykselebilir. bu gn yzde ka geleceini de deerli sadicimize brakalm. bol kazanlar dileiyle
Rygyo atak yaparsa tcd gunu ucusla kapatir
Kartal olamaz ama kus olur😘😘
Yer mleri