:bravo::bravo: :evil::kahkah:
Printable View
Bari şunda yardımcı ol... :rtfm: :plc:
FORMT.R alsam, şu an 1,55.. 2.55 den mi hesaba geçecek??..
FORMT normali şu an 2.49..
50'nden sonra borsaya girersen böyle olur işte... Okumuşsun neye yarar.. Boşş.. :(
Yok Hocam.. R aldığınızda üstüne 1 tl daha ödeyeceksiniz ve o kadar adet FORMT.E hisseniz daha olacak.
Yani 1,55 + 1 TL size toplam maliyeti 2,55 TL olacak ileride bu fiyattan aşağı satarsanız zarar edersiniz. Şu an bedelli gazı ile hisse fiyatı yukarı gidiyor olabilir. Ancak sert satışlar yeme ihtimaliniz çok kuvvetle muhtemel. o yüzden elinizdeki R leri, en güzeli R fiyatı yukarı çıktığında elinizde makul miktarda bırakmak ve sadece elinizde kalanlar için Rüçhan bedeli ödemek. Bu sayede elinizdeki hisse belki daha az olacak ama cebinizden daha az para çıkacak. Hisse satış yiyip fiyatı aşağı takip ettiğinizde uygun ve düşük fiyattan daha çok FORMT.E alabilirsiniz. Şahsi fikrimdir. Taktacı ne düşünür bilemem. Bana kalsa son güne bırakır ve R fiyatı düşünce piyasadan Rleri almak daha mantıklı. Aldığım R leri trade derek maliyeti daha da aşağı çekerim ve daha az bedelli ücreti öderim. Elimde daha fazla sayıda ve düşük maliyetli FORMT.E kalmış olur. Nakit paramla da trade dönerek maliyeti sıfır olacak şekilde hisse toplamaya çalışırdım.
Teşekkürler Selim... Alırken 3 e 5 e satarsın istersen..
Ama beklersen iyi olur demişti o adam..
Kıyağa kıyak sana.. :plc:
Yatırım tavsiyesi olmayıp, ASELS intikamıdır.. :evil:
Bakınız!!!
Aynı anda bütün kızları öpemezsiniz. Ben 5 dk içinde poz açıp kapatıyorum. Siz komisyon maliyetinizi de gözönüne alın. Doydum yeter deyip kalkın. Aynı çatıda 1 günde 2 kere gezmeyiniz. Satarken elinizde 1 adet lot bırakın ki fiyatı takip edebilesiniz.
Birde kulaklarımı çınlatmayın. :kahkah:
https://www.tradingview.com/x/f2MGlBOX/
Gri trend 24.50 civarı.