Sayfa 919/1044 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. [IMG]Hele Dandan abi. o ayrı bi muamma. Emekliyim yelekliyim falan. Adam evde durmuyor be abla. Karavana atlayıp basıp gidiyor. nereye gittiği de belli değil. Defineci bu defineci [/IMG]

Benim için Doğa'nın kendisi define zaten selim keşfedilecek gezilecek çok yer var, yeter ki imkan ve zaman olsun.

2. Yazdığım şekliyle özet hali, pek göründüğü gibi toz pembe olmuyor maalesef, işin içine hayvanlar girdi mi en az bir kaç tanesinin farklı sorunu oluyor, bahçe işleri de kendi içinde sıkıntılı, şuan yattığım yerden yazıyorum ama her tarafım ağrıyor, bizde ne cumartesi var ne pazar var, ne de mesai saati var, ama yine de bugünümüze şükür yolu Balıkesire düşen olursa bir kaç haftaya kadar biberler olur, domatesler Ağustosta olur inşallah hastalanmazlarsa , hemen gelecek olan olursa patates var biraz Eylül ayında yolu düşen olursa her sebzeden olur inşallah
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yaaa bırak allasen abla. Bu Lütfü abi varya koskoca VAKBN dize getirmiş adam. Şimdi bakma öyle köy hayatı falan diye. Eski kulağı kesiklerden. Hani filmlerde olur ya eski hızlı zamanlarında astığı astık kestiği kestik çaldığı düdük olan Mafya babaları. Şimdi öyle hayatı domates biber falan işte.

Hele Dandan abi. o ayrı bi muamma. Emekliyim yelekliyim falan.
    Adam evde durmuyor be abla. Karavana atlayıp basıp gidiyor. nereye gittiği de belli değil. Defineci bu defineci

Şimdilik Vakıfbank beni dize getirdi diyelim hocam ama onunda bir şekilde günü gelir elbet, o zaman gününü göstereceğim ona (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Bu arada PETKM 16,45 e 1.161.xxx lot yazdı . Vay şeytan vaaaay
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Adam tahtasıyla ilgileniyor işte hocam daha ne yapsın, bir ara Vakıfbank 4 TL civarında adam görünen 10 kademeye 20-25 milyon toplam satış yazıyordu, hatta forumada ekran resimlerini atmıştım

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Demek ki onu biri alacak mı acaba.

7. VAKBN Kahve trendi geçmesi lazım araya sıkıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN Kahve trendi geçmesi lazım araya sıkıştı.
    Şahsi fikrim.

10.61 den red yer. Önce birinci desteğe sonra 9,40 a kadar salıp bi kaç gün bekler diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Demek ki onu biri alacak mı acaba.
    Orada park edecek malı anlaşılan. toplaya toplaya oraya kadar getirecek sanırım. Üstadın senaryo 1-2 gün gecikmeli olacak galiba
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 919/1044 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •