Tebrikler :bravo:
Ben hep derim, borsada fırsatlar hiç bitmez deye, her gün para dağıtıyorlar burda
Printable View
benim benim topkite ve ta voborsada bir sözüm var, arada söylerim, Tr ye para Suriyeden girer Suriyeden çıkar diye,..
burada iki durum var,...
1.Suriyeye gerçekten ihtiyacımız var, bu kesin, İsrail kuzeye çıkarken, buna teşebbüs etmişken Suriye tamponunu kaybetmemek gerekir,
2.çift taraflı olanı, anaysa işi salamura olunca, şimdilik,...sıcak para için suriyeden başka Tr nin elinde koz kalmadı,..
esed, esad, esed,
esed diyordu, esad demeye başladı, son olarak görüşürüz dedi ama esedle görüşürüz dedi,..
2. vergi ne zaman ekim kaç ay var 3 ay bunumu fiyatlıyor bu borsa bu vergi hikayesini yapsaydı 2 milyar dolar çıkmadan önce yapabilirmi yapamaz ha şimdi yapar sonrada borsa oyun yeri değil der BAŞARDIK dediği gün bile gün içi 2 kere fiyatlıyor piyasa öyle yönetiliyor.
başardık dediği gün yük hafifletin sinyalidir.
ha suriye hikayesi tatsız ama bu düşüş teknik olarak kanal içinde birilerine moodys öncesi yer açma bana göre
Ben kimseyi savunmam. Ama düşüş açıktı sanki. Teb bu vade agresif almadı.
Vergi borsadaki düşüşteki payı %0,0001 bile değildir. Nokta.
Alakası yok.
Sebepler
Dış gerilimler, vade sonu ve vade başlangıcı, büyükler vade sonunda almadı, dolarda 33 lerden 32,5-7 bandın da, yaz, 3.dünya savaşı hikayesi, gap doldurmaca 11900 ler
Avrupa seçimler vb...
thy de güzel bir görünüm varda bulaşmıcam...