Sayfa 932/999 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop LVII

Bugün herhalde kar rekorumu kırdım.

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Al birini daha borsadaki düşüşün MŞ'nin açıklamasıyla alakası yok. Borsa 1600 lardan 12000 binlere giderken Engin Bey neredeydi. Hangi twiti attı.
    Bu tip siyasetçiler boş adamdır.

Yarın tekrar 12k, 15k olsa Engirek ne diyecek.

Boşverin siyasetçi söylemlerini. Biz düşeceğini öngörüyorduk zaten...
    öngörüyordun da bize niye deyvermedin.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    içeride bunlardan kaç milyon adt var onu bile bilmiyoruz
    geçen bir tanesi silahını temizlerken kendisini kafadan vurmuştu.
    bir şeylere mi hazırlanıyor bunlar?

maşallah bizim de bir politikamız yok ki doğru çıksın hepsi fiyasko.

4. ex2000

sen tarafsın taraf olan yazılanları gerçek anlamda yorumlayamaz burada Cemal beyin yorumundan ziyade Şimşeğin piyasayı nasıl yönlendirip sonra sosyal medayyı takip etmiyorum , bizden duymadığınız şeylere inanmayın deyip 3 gün burada vergi hikayesi konuşulup çıkıp konuşmayan kişimi savunuyorsunuz.Senin borsan yükselirken yabancı gözüken neyi aldı gri lisyemi veya not artırımını mı gri listedeykende ralli yaptı .
    şimdi sen yazıcaksın ben taraf değilim diye siyasetle işim olmaz takımla işim olmaz ama ters bir yorumda hep sıva moduna geçiyorsun.tek soru soracam halkbankasını dolandırdığını söyledi şimşek için RTE hepimiz tv seyrettik neden ekonomin başına getirdi diye sorguladınmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. İkinci düşüş Suriye yüzünden oldu sanirim 11950 den %30 longa çıktık
    Vergi de orta yol bulunur da Suriye işi pek iyi olmadı gibi

6. yarın umarım tepki gelir,...
    sarı ok koyduğum değer veya 11160.xx tepki için iki aday, nerye tepebilir,..

1.11327.xx (ilk etaplı olasılık daha fazla)
    2.11494.xx (ilk etaplı olasılık az)
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Kırmızı dikdörtgen 2.2 milyar yabancı satışının olduğu yer...Bence sarı trent kırılırsa ORTA VADELİ poz. gözden geçirilmeli.

Bazen bir yabancının sattığını başkası alır.Acaba 3.24 dolardan yeni TÜRKİYE hikayesi alacak yabancı var mı?

veya bu satışlar,belli yatayda mal boşaltma mı? Eğer bu ise mal boşaltmadan sonraki düşüşler agresif olur.

Yüklü Mal alımında(kasım-aralık 203) dirençler kırılınca hareket sert yukarı olur..Mal satım süreci sonunda destek kırılırsa satış sert olur...TAKİP ETMEK LAZIM..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tabi ki;yabancı satışı-pasta-takas vs....Bunlarda ali-cengiz oyunu çok..Ama ortada düzenli satış var..ve bu son 6 yılın dolar bazlı zirvelerinde yapılıyor...

Viob agustos vade,çok uzun yıllar sonra ilk defa bir vade başlangıcında DİĞERLERİN LONG pozisyonu ile başlıyor..Yani ilk 5 short poz.

HAZİRAN VADE neredeyse açıldı noktadan %5 ile kapattı..yani yatay....Benim gözlemlediğim 2 vade peş peşe pek yatay kapanmaz..

Maliyetlenmeler uç noktada kapanarak kar alınır.Yani AGUS VADE(12421) bence ya 14.500 üzerini...ya da 9.500 altını görmeli..Aşağı marjın fazla olması zaman geçtikçe spot-vadeli makasının sıfırlanacağından dolayı oldu..

Bence bu 2 ay çok önemli olacak.
    hatırlatmak lazım ve..tam sarı çizgiden döndü..Bu gün için 10250-60 arasıydı..

Bu gün gerçekten shortlar çok bereketli oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Güzel katlar elde ettik aslında. Ben aylık %10'a fitim. Allah bereket versin.

Ben de boşalttım. Çocuğa Ankara'dan ev aldık. Bir kuruş kalmadı. Eylül ekim gibi gelirim. Canlı veriyi de iptal edeceğim para vermeyim.

Biraz kafa dinleyelim.
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    öngörüyordun da bize niye deyvermedin.
    Dedik ama sen görmemişsin. Neyse nasip öyleymiş diyelim.

Sayfa 932/999 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •