borsa düşüyor. dolar uçuyor. halkbank yüzde 4 oldu. ne oluyor .
15.06.2021 13:04:45 BAKAN ELVAN: DÜN AÇIKLANAN CARİ AÇIK VERİSİ, İYİLEŞME PATİKASINDA OLDUĞUMUZU İŞARET EDİYOR
Printable View
borsa düşüyor. dolar uçuyor. halkbank yüzde 4 oldu. ne oluyor .
15.06.2021 13:04:45 BAKAN ELVAN: DÜN AÇIKLANAN CARİ AÇIK VERİSİ, İYİLEŞME PATİKASINDA OLDUĞUMUZU İŞARET EDİYOR
15.06.2021 13:04:30 bakan elvan: Ocak-mayıs faiz dışı dengesi, mali disiplin politikalarını kararlılıkla sürdürdüğümüzü gösteriyor
12 aydır akp ile ilgi sadece eleştirim vardır..bunlara bu sefer oy vermeyeceğimi hatta geçen ankette MANSURA VERECEĞİMİ, BURADA İFADE ETTİM...adil-dürüst olduğundan.onun cb olması durumunda akp gider diye mesajlarım oldu.
AKP ile işim,menfaatim yok.umarım gider.hayallerimizi(inaçlı -idealist gençlik yetiştirecekti..onları maneviyattan uzaklaştırdı) çaldı.
benim refleksim aKP DE zübüklerin yaptığını milletin dinine getirmek ve ona saldırmak.
15.06.2021 13:04:59 bakan elvan: Pandemi nedeniyle gerekirse, odaklı/seçici desteklerle vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz
şimdi rahatladım işte.
Yanımızda olacaklarmış.
Benim içinde 13 yaşında bir çocuğun 26 kişi ile kendi rızası birlikte olduğu yönünde danıştay kararı çıkınca hem de bu karar bir cuma günü çıkınca kayış kopmuştu.
Zaten sonrasında bir kereden birşey olmaz vs gibi rezaletler gırla gitmişti.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
dolar yeni zirveyi bakalım ne zaman yapacak?
öğrenmen gerekenler
1-İlk taşı atan haksızdır.Bunu ROL ÇALARAK geçmişte de defalarca yaptın.2 kişinin mesaj serüvenini bilmeden bodozlama atlayarak olayın tarafı oluyorsun ve olayı daha da büyütüyorsun.
2-Köyün jandarması,mahallenin ağır abisi veya MESAJLARA balans ayarı yapan usta olmaktan çık..burada herkes PAŞA.
olaylara bakış açısındaki farklılık değil senin bu yapın problem