Sayfa 936/997 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. borsa düşüyor. dolar uçuyor. halkbank yüzde 4 oldu. ne oluyor .

15.06.2021 13:04:45 BAKAN ELVAN: DÜN AÇIKLANAN CARİ AÇIK VERİSİ, İYİLEŞME PATİKASINDA OLDUĞUMUZU İŞARET EDİYOR
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2. 15.06.2021 13:04:30 bakan elvan: Ocak-mayıs faiz dışı dengesi, mali disiplin politikalarını kararlılıkla sürdürdüğümüzü gösteriyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn Abka,
    Yasam hakkının teminatı Allahtadır herhangi bir iktidar da değil.. Koruyucumuz sadece odur. Ve Allah cok adildir. Zulüm yapanlar er ya da geç cezasını bulur.. Iyi insanlar vasıtasıyla.. Tekrar ayni zulüm yaşanacak diye yapilan yanlışlara rağmen aynı iktidara oy vermek ne derece doğru sizce?

Cocuga tecavüze bir kereden birsey olmaz denmesi benim icin tek sınırdır.. Iyi ve kötünün arasındaki..

Gercekten aklım almıyor..

Sevgiler..
    12 aydır akp ile ilgi sadece eleştirim vardır..bunlara bu sefer oy vermeyeceğimi hatta geçen ankette MANSURA VERECEĞİMİ, BURADA İFADE ETTİM...adil-dürüst olduğundan.onun cb olması durumunda akp gider diye mesajlarım oldu.

AKP ile işim,menfaatim yok.umarım gider.hayallerimizi(inaçlı -idealist gençlik yetiştirecekti..onları maneviyattan uzaklaştırdı) çaldı.
    benim refleksim aKP DE zübüklerin yaptığını milletin dinine getirmek ve ona saldırmak.

4. 15.06.2021 13:04:59 bakan elvan: Pandemi nedeniyle gerekirse, odaklı/seçici desteklerle vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz

şimdi rahatladım işte.

Yanımızda olacaklarmış.

5.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sn Abka,
    Yasam hakkının teminatı Allahtadır herhangi bir iktidar da değil.. Koruyucumuz sadece odur. Ve Allah cok adildir. Zulüm yapanlar er ya da geç cezasını bulur.. Iyi insanlar vasıtasıyla.. Tekrar ayni zulüm yaşanacak diye yapilan yanlışlara rağmen aynı iktidara oy vermek ne derece doğru sizce?

Cocuga tecavüze bir kereden birsey olmaz denmesi benim icin tek sınırdır.. Iyi ve kötünün arasındaki..

Gercekten aklım almıyor..

Sevgiler..
    Benim içinde 13 yaşında bir çocuğun 26 kişi ile kendi rızası birlikte olduğu yönünde danıştay kararı çıkınca hem de bu karar bir cuma günü çıkınca kayış kopmuştu.

Zaten sonrasında bir kereden birşey olmaz vs gibi rezaletler gırla gitmişti.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. dolar yeni zirveyi bakalım ne zaman yapacak?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sen önce dindar ile dinci arasındaki farkı anla. bu başlıkta hemen herkes dinci sahtekarlara laf ediyor, kimsenin müslümana, dindara laf ettiği yok...bu nedenle üzerime alınmam gereken bir laf olmuyor, kendimden, ailemden ve yakın çevremden de emininm..bu nedenle gocunma gibi bir durumum da olmuyor.

Ayrıca Özgüven doğuştan gelen asil bir duygudur..sınavda derece yapmakla elde edilmez. Bu kültürü bazı kurumlar çok iyi verir, mesela boğaziçinden mezun biri, hatta güney kampüsün havasını solumuş biri ezik olmaz, rahat ol o konuda.

Ben birine yaranacak olsam...99 da gariban bir aile çocuğu olarak, ilk şirket yemeğinde masamda herkes içki içerken, onlara yaranmak için içerdim. Israrlı teklifleri reddettikten sonra, bazı arkadaşlar da içmemeye başlamıştı...dışlanırım korkusuyla içki dokunmasına rağmen içenler de olmuş.

yani, çapını bil, fazla büyük laf etme.
    öğrenmen gerekenler

1-İlk taşı atan haksızdır.Bunu ROL ÇALARAK geçmişte de defalarca yaptın.2 kişinin mesaj serüvenini bilmeden bodozlama atlayarak olayın tarafı oluyorsun ve olayı daha da büyütüyorsun.

2-Köyün jandarması,mahallenin ağır abisi veya MESAJLARA balans ayarı yapan usta olmaktan çık..burada herkes PAŞA.

olaylara bakış açısındaki farklılık değil senin bu yapın problem

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    halkbank yüzde 3.5 düşüyor. ne oldu ki ?
    Aç grafiğini hisse 1 ayda ne yapmış , sen baya kopmuşsun borsadan...

Sayfa 936/997 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •