bu şerro yu niye geceye yakın söndürüp ertesi gün artı açıyıolar sanıyorsun her gun artıyo ama yerinde sayıyor bi yerde
Printable View
bu şerro yu niye geceye yakın söndürüp ertesi gün artı açıyıolar sanıyorsun her gun artıyo ama yerinde sayıyor bi yerde
Marmarada deprem olmuş. Cep telefonundan android deprem uyarı sistemi varmış, ilk defa gördüm. Messj geldi. 5,0 şiddetinde...
Mete ÇETİNEL 🎯
@CetinelMete
Tiktok indirme gafletinde bulundum ve sadece 15 dakika baktım. Arama kısmına, Türk Silahlı Kuvvetleri yazdım ve başladım çıkan videoları izlemeye. Öyle şeyler gördüm ki dehşete kapıldım. Dış karakollar, üs bölgeleri, sınırda bulunan nöbet mevzileri ve diğer tesislerin hepsinin içi, hatta bazı üs bölgelerinin hangi mevzisinde hangi silah var ve buralara muhtemel yaklaşma istikametleri kabak gibi görünüyor ! Üstelik bazı videolarda o üs bölgesi yada dış karakolların isimleri bile yazılı. Yapılan intikal esnasında çekilip, arazide bulunan patikalarında bulunduğu ve açık açık "sürekli buradan yürüyoruz bıktık" diye yazan ve sürekli oradan intikal edildiğini ifade eden var! Mevkilerin açık açık yazıldığı videolar var ! Hatta öyle ki grid koordinat eklemediği kalmış ! İKK kurallarının hiç birine riayet edilmemiş! Bu işin suyu çıkmış ve berbat bir hal almış. Orada bulunan videolara sizlerde bakabilirsiniz. Birinin bu işe el atması lazım çünkü bu çok büyük bir zafiyet! Bu işin sonu hiç iyi bir yere gitmez!
https://twitter.com/CetinelMete/stat...D&refsrc=email
Afad : Saat 10:42’de Marmara Denizi - Gemlik Körfezi - [04.73 km] Mudanya (Bursa) merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
geçmiş olsun hissedenler var mı durum nedir?