Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. bu şerro yu niye geceye yakın söndürüp ertesi gün artı açıyıolar sanıyorsun her gun artıyo ama yerinde sayıyor bi yerde

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3,28

3+28 = 31
    Bunada tesadüf derler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Marmarada deprem olmuş. Cep telefonundan android deprem uyarı sistemi varmış, ilk defa gördüm. Messj geldi. 5,0 şiddetinde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Marmarada deprem olmuş. Cep telefonundan android deprem uyarı sistemi varmış, ilk defa gördüm. Messj geldi. 5,0 şiddetinde...
    DOğrudur az önce hafif sallandık.....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Mete ÇETİNEL 🎯
    @CetinelMete
    Tiktok indirme gafletinde bulundum ve sadece 15 dakika baktım. Arama kısmına, Türk Silahlı Kuvvetleri yazdım ve başladım çıkan videoları izlemeye. Öyle şeyler gördüm ki dehşete kapıldım. Dış karakollar, üs bölgeleri, sınırda bulunan nöbet mevzileri ve diğer tesislerin hepsinin içi, hatta bazı üs bölgelerinin hangi mevzisinde hangi silah var ve buralara muhtemel yaklaşma istikametleri kabak gibi görünüyor ! Üstelik bazı videolarda o üs bölgesi yada dış karakolların isimleri bile yazılı. Yapılan intikal esnasında çekilip, arazide bulunan patikalarında bulunduğu ve açık açık "sürekli buradan yürüyoruz bıktık" diye yazan ve sürekli oradan intikal edildiğini ifade eden var! Mevkilerin açık açık yazıldığı videolar var ! Hatta öyle ki grid koordinat eklemediği kalmış ! İKK kurallarının hiç birine riayet edilmemiş! Bu işin suyu çıkmış ve berbat bir hal almış. Orada bulunan videolara sizlerde bakabilirsiniz. Birinin bu işe el atması lazım çünkü bu çok büyük bir zafiyet! Bu işin sonu hiç iyi bir yere gitmez!

https://twitter.com/CetinelMete/stat...D&refsrc=email
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Afad : Saat 10:42’de Marmara Denizi - Gemlik Körfezi - [04.73 km] Mudanya (Bursa) merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. geçmiş olsun hissedenler var mı durum nedir?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    geçmiş olsun hissedenler var mı durum nedir?
    Borsa hissetmiş.
    Düşüşe geçti.

Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •