Müjdat uslu sabahın seher vaktinde sana güzel dualar ediyorum bilesin.
Printable View
Müjdat uslu sabahın seher vaktinde sana güzel dualar ediyorum bilesin.
Oğlum öldünüzmü laaaan kimsede ses soluk yok yoksa hisseleri Müjdat Usluya sattınızmı?
Düzelir düzelir merak etmeyin Karabük te kol gibi demirler düzeliyor buda düzelir inşallah Müjdat bey bu mağduriyeti düzeltmeden helallik almadan ahirete göçerse vay haline vayyyyy zebaniler neler yapacak bilemiyorum
Benim aklımın almadığı bu hissedarlar mağdurlar fabrika işlemezken buralarda sayfalarca yazdılar çizdiler attılar tuttular şimdi baca dolaylı yollada olsa tütüyor ama maalesef kimsede tık yok ben hala anlayamıyorum hepsi öldü de bir benmi hayattayım acep
Neyse herkesin Ramazan Bayramını kutlarım Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Az önce gen yatırımın geçmiş yorumlarını okudum, büyük bir zevkle.
666,Mete,deniz,sayit, Murat Doğan, Hamza,
Neler neler söylenmiş,,,,ne kadar palavracı varmış,
Deniz diye biri varmış,,,adam sanki adalet bakanı (komik birisi)
İsmi çok geçtiği halde MKU diye biri var, hiç bir yorumu,mku ismiyle yok,belki başka isimle var idi.
Yıllar yılları kovalamış,galiba konumunu tek koruyan kişi, Müjdat namlı, batık patron.😂
Her şeye, tüm kayıplara rağmen, umarım herkes sağlıklı şekilde hayatlarına devam ediyordur.Geçmisteki herkese selamlar.
Hatta dlandırıcı batık Patron Müjdat bile
Geçmişte sevdiğim birisi vardı bu formda,kendisi Ankarada bilgisayar müh.okuyordu...Okuyorsa burayı selamlar kardeşime...
Murat Doğan dır o bilgisayarı bilmem ama kalavyeyi iyi derecede kullanıyordu ama oda dobroski oldu heralde 😎
Reis ne olacak bu halimiz? adamlar kılıfına uydurmuş çatır çatır iş yapıyor mağdur olmuş genyh mağdurları zerre umurlarında değil şunlara bir parmak atma zamanı gelmedimi bu kadar süre yetti heralde gotu dogrultmalarina
Bayadır armada jeneratör sahibi zafer ayasi sosyal medyada takip ediyorumdum ne zamanki Alış faturası yayınladı cefa makine üzerinden bende hey gidi günler önceleri bu faturaları genpower jeneratör kesiyordu şimdi çakma fason şirketi cefa makine kesmeye başlamış dedim tak beni engelledi
Şeker finansal kap haberlerinde hayali jeneratõr satíşları ile ilgili davanın 10 yıldır sürdüğünü gördüm. Müjdat Uslu hala sanık, keza iflas açíldigi tarihten bu yana da 6 yíl geçti bir gelişme de yok. Adam başkasínín üstüne kurduğu şirketten genpower adìna üretime son sürat devam ediyor. Olan biz yatírímcilara oldu maalesef.Sistem bu gibileri koruyor maalesef.Adamın iki seçeneği vardı Ya da egeen gibi elindeki kaynaklarí büyütüp hem kendine hem de kendisine kazandiracakti.Ya da milletin parasína çöküp haram kazanç elde edecekti. İkinci yolu seçti ve bizleri mahvetti. Bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum, ama ateşten top maalesef kucağímízda kaldí, girdap gibi koskoca bir çözúmsuzluk. Yoksa bu lot sayısıyla borsanın bu dõneminde herhalde egeen gibi olurdu. Allah bu halsizligi yaanlardan çíktigi gúnú birgün hepimize görmeyi nasip etsin.
Tek çõzúm yolu bana gõre gen yatırımin kendisinin borcu yok ve yatírim holding statúsúndeMújdat Uslunun a grubu hisseleri devredip unvan değişikliği ile yeni alan patronun tahsisli yapíp içine iştirak koyup tekrar kota dönme múracaatídír. Artı yatırım holding de kottan atılmıştı ve bu yolu izleyerek yakín zamanda kota büyük ihtimalle dönecek. 1 milyon úzerinde lotilu olan yatırímcılara çağrímdír. Bõyle bir hamle yapabilirler mi bilmiyorum.
Yokmu bir haber alan yokmu gören Mujdat ve Murati ikiside sırra kadem bastı
Sevgili yatırımcı arkadaşlar umut yok ama genyh hissesini devretmek isteyen olursa makul fiyatlardan hisseleri kod dışı devir alabilirim. YTD
Murat DOĞAN
muratdogan7887@gmail.com
Müjdat hocam demişmiş ki,az miktar bazı hisse tutanlara üzülüyorum onların zararlarını bir şekilde tazmin etmeyi isterim.
Murat beyin hisse alırım demesi uzerine
Acaba dedim Uslu nün söylediği iddia edilen leri mi duymuş
Müjdat Uslu ole, Müjdat Uslu ole...
Adamın kralı Müjdat Uslu 😄
Bir beyefendi vardı,ismini hatırlayamadım, bayağı bir zaman oldu...
Hisse alımları bildirimi yapardı.Bayagi hisse almıştı...Tok alıcı imiş, baksanıza hiç umurunda olmadı
Burayı biraz hareketlendirelim....en azından Ocak sönmesin
Ne diyor,Ahmet kardeş,ben giderim geri gelmem,giden gider,kalan kalır
Muddat gider,kalan kalır
İyi akşamlar
Satabilecegim hisse miktarı 137 bin lottur.Para hesabıma gelince, parayı gönderene hisselerimi virmanlarim.👍
Hamza bey kardeşim,benim 1 dolar fiyatım, kot dışı fiyattır.Hisse tekrar işleme açılırsa,ederi değişir,1 hisse 5 dolar olur
Benim inancım hissenin borsaya döneceği yönündedir.Çünkü hisselerin en az yüzde 60 şı Müjdat ın elindedir.
Ve o hisseleri nakite çevirmek isteyecektir
Tabiki hiç kimsenin ölmesini istemeyiz, ancak bizden önce, Adamın kralı Müjdat giderse, mirasçıları sirketin içine bir şeyler koyup,borsa koduna dönerler
Veya şirketi düşük bir fiyatla satarlar, çoğunluk hisse si elinde olan alıcı,yeniden borsa ya kota olur
Olursa olur😄olmazsa,eşeğin skine kelebek konmuş olur.😄