-

Originally Posted by
apsuvahamza
Muro bey alır almasına ama ₺0,0001 dan kendileri dipçidir
Benim satış fiyatım 1 dolardır,1 hisse=1 dolar.
Adamın kıralı Müjdat Uslu da alabilir,Muratta alabilir, başka biride alabilir...Yoksa kader hisselerimi nereye taşırsa oraya yol alır.
-
Satabilecegim hisse miktarı 137 bin lottur.Para hesabıma gelince, parayı gönderene hisselerimi virmanlarim.👍
-

Originally Posted by
Mahulli
Satabilecegim hisse miktarı 137 bin lottur.Para hesabıma gelince, parayı gönderene hisselerimi virmanlarim.👍
Adaaaam leş kargalarına bedavaya mal yok
-

Originally Posted by
Mahulli
Benim satış fiyatım 1 dolardır,1 hisse=1 dolar.
Adamın kıralı Müjdat Uslu da alabilir,Muratta alabilir, başka biride alabilir...Yoksa kader hisselerimi nereye taşırsa oraya yol alır.
Reis madem 1 lot = $1 diyorsun bende aynı fiyattan verdim gitti al bendende 75.000 lot
-
Hamza bey kardeşim,benim 1 dolar fiyatım, kot dışı fiyattır.Hisse tekrar işleme açılırsa,ederi değişir,1 hisse 5 dolar olur
-
Benim inancım hissenin borsaya döneceği yönündedir.Çünkü hisselerin en az yüzde 60 şı Müjdat ın elindedir.
Ve o hisseleri nakite çevirmek isteyecektir
-
Tabiki hiç kimsenin ölmesini istemeyiz, ancak bizden önce, Adamın kralı Müjdat giderse, mirasçıları sirketin içine bir şeyler koyup,borsa koduna dönerler
-
Veya şirketi düşük bir fiyatla satarlar, çoğunluk hisse si elinde olan alıcı,yeniden borsa ya kota olur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri