Bu BOFA p.tesiden beri bana 32,2 ye kadar mal veriyodu bugün de geleni alıyo bana fazla bırakmıyo mal kıymete bindi...
Printable View
Bu BOFA p.tesiden beri bana 32,2 ye kadar mal veriyodu bugün de geleni alıyo bana fazla bırakmıyo mal kıymete bindi...
evet hocam altta alışlar var parça parça gelmeye başladı..
Ouagr.nın karı açıklandı. 1.092.453. maşallah.
Onlar iş yapıp bu karı yaptılar da bu neden yapamıyor. düşünmek lazım.
Üç ay önce Egser.den Ouagr.ye geçmiştim. Fazla yükseldiğini, düzeltme yapabileceğini düşünerek yine Egser.e dönmüştüm
3/4 gün önce bilançoyu görünce ama erken verdim dedim. Kısmet o kadarmış. Alan da kazansın..
Dua alarak para kazanıyor zaten.
Fabrika karından fazlasını burada tahtadan çıkarıyor diye düşünüyorum. Üretimle, satışla, yatırımla çok da kafa yormasına gerek yok.
Kap haberini patronun veya onun adına işlem yapanların bilmemesine inanmak istesem de mümkün değil.
Bu BOFA ne yapıyor ya dün 33 lerden mal alıyodu bugün gene 32,xx lere veriyo alışlarım geliyor , bu kimse hep zararına işlem yapıyor,karşı ayağında nerden ne yapıyo belli değil ama sağlam bi indikatör gibi çalışıyor.P.tesiden beri terse çalışıyo , Kızdırdıkmı acaba...Bunların böyle lot sayma huyları varmıdır bilmem ama bu saadet zinciri korkutmuyor değil.
Ky nin en büyük silahı sabır dır
kendi bilir okuyorsa eğer
azdan az gider çoktan çok mal onun
Vallahi haklısınız SN Gogos adamlarda atraksiyon bol biz aşık atamayız,BOFA ya mesajım " ben Newyork yada Hongkong görmedim ama gördüğüm şey 2,4 milyar TL piyasa değeri olan bu şirketin yüzde 1'ini 24 milyon tl gibi bir kaç daire -dükkan parasına alınabiliyo olması.Bana göre bunun gibi 3-5 hisse kaldı değerlemesi ucuz oda sanırım konjonktürden doğalgaz fiyatları talep düşüklüğü vs.Bence tabela değeri - isim hakkı bile 80-100 milyon USD etmeli.Bunun fabrikası, arazisi vs ama gel görkü iş borsa fiyatına gelince arz talep konuşur gerçekler gözden kaçar yada kaçırılır.Ben uzun vade baktığım için temettü verimliliği yüksek piyasa değeri düşük olan şirketleri kısa vadeli beklentileri kötüyken toplamayı tercih ediyorum.Ama Bu BOFA nın işlemleri karşılıklı patronunsa durum ayrı forumdaki ve piyasadaki genel görüş bu doğrultuda.Bağcıyla işimiz yok amaç üzüm yemek ama Bağcı sopayla kovalayıp yedirmeyecekse vay halimize bir kaç bilanço dönemi misafir olur vur kaç yapar çıkarız.Hoş Temettüsünü yedik güzel oran verdi inşallah bozmazda sürekli kalırız...
Bofa nın satışları bitmeden yükseliş zor
https://www.tradingview.com/x/UNxZoavn/
bir pisikopat ile karşı karşıya olabiliriz...
Hem piskopat hemde mazoşist heralde bu gün verdiklerini yarın üsttengeri alırsa şaşırmıyoruz...
ah dede ah
buraları yine şenlendirmiş..
:) :)
Bofa sana son 10 günlük toplama operasyonundaki katkıların için teşekkür ederim.Bundan sonraki her endeks yükselişinde endeks 30 satıp EGSER almaya devam edebilirim.2 al 1 sat devam...2021 sonundaki aralık ayındaki KKM tabanlarında OYAK vardı tabana 100 bin 100 bin yazardı 14 lü fiyatlarda o babayiğit kaybolmuş, ozaman verdiği mallara pişmanmı bilmiyorum ama şimdiki durumuda ona benzetiyorum.Tüm yatırımcılara bol kazançlar diliyorum..
Üç günlük AKD.lere baktığımda..
9.Kasım.da..Bank-of....32.939.ort ile..245.261.k.alıvermiş.
10.kasımda..Bank-of....32.402.ort.ile..133.772.k.satmış..
11.Kasımda..Bank-of....33.033.ort.ile 107.270.k.almış görünüyor. Saat.13.37 i,tibariyle..
Hani derler ya Ağam bizle eğleniyi. Aynen onun gibi birşey../ Yüksek fiatla aldığın malı yarısını ertesi gün neden düşük fiatla satarsın ki...ytd..
https://t.co/X7m9MDTrXT
Gun sonunda Bafo -70.728.k ve ort. 33.17.inmiş.
Sn. Omerby
Agam cep to cep yapıyor satarken.
Başka kurumdan girdiği alışlara verip, tuzağa düşenleri de bir güzel avlıyor.
Tam bir tezgah!
Meşhur KAP ı göndermeyeydi bu kadar kolay yapamazdı!
Uzun süredir EGSER/XU100 0.01 ve üzeriydik, KAP tan bu yana epey geride kaldık veya daha doğrusu BIRAKILDIK!
Egser 4. çeyrekte hadi diyelim ki üretimi düşürdüğü için satışlarını da düşürdü ve 40 milyon kar açıkladı...yıllık 380 milyon eder, yani hisse başı 5TL ...eee! 8 F/K desek 40TL,10 F/K desek 50 TL olması lazım. Oysa şu an fiyat 32.80 , F/K 5,23, bu kadar rezillik olmaz.Yoksa bu adiler 4.çeyrekte zarar açıklamayı mı düşünüyor?
S.a ortaklarım kol gibi artı borsada çıkmam diyen hisse borsa düşüşünde en önde koşacak gibi hissetmeye başladım iyiden iyiye hakkımızda hayırlısı
Yükseliş trendine ayak uyduramayan birkaç hisseden olduğunu düşünüyorum. Olması gereken yerler buralar değil.
son çeyrek bilanço beklentisini atlatana kadar bence yatayda kalabiliriz bu arada verdikleri malları geri almaya çalışacaklardır diye düşünüyorum.Fakat oyalandıkça mal daha fazla kapturacaktır zira uzun vade pozisyon açan ve açmayı düşünenleri unutmamalı.Bu endekste bu piyasa değeri ile uzun süre kalmayacaktır...
satış ve karlılık 2023'dede bu şekilde düşük devam ederse
bu seferde çok iyi gelen 2022 ilk 2 çeyreklere göre çok daha kötügelecek olana bilançolarla
topluyorum diyenlere itina ile emanete bırakırlar
tabi bence.
Ninemin bir lafı vardı,apolat için biçilmiş kaftan " boynun altında kalsın" emi...
Karamsar olmayalım...