Sayfa 466/590 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 4718 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Bu BOFA p.tesiden beri bana 32,2 ye kadar mal veriyodu bugün de geleni alıyo bana fazla bırakmıyo mal kıymete bindi...

2.  Alıntı Originally Posted by ORTAK Yazıyı Oku
    Bu BOFA p.tesiden beri bana 32,2 ye kadar mal veriyodu bugün de geleni alıyo bana fazla bırakmıyo mal kıymete bindi...
    Dikkat et.
    Bir anda terse döndürür.

3. evet hocam altta alışlar var parça parça gelmeye başladı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Ouagr.nın karı açıklandı. 1.092.453. maşallah.
    Onlar iş yapıp bu karı yaptılar da bu neden yapamıyor. düşünmek lazım.
    Üç ay önce Egser.den Ouagr.ye geçmiştim. Fazla yükseldiğini, düzeltme yapabileceğini düşünerek yine Egser.e dönmüştüm
    3/4 gün önce bilançoyu görünce ama erken verdim dedim. Kısmet o kadarmış. Alan da kazansın..

5.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Ouagr.nın karı açıklandı. 1.092.453. maşallah.
    Onlar iş yapıp bu karı yaptılar da bu neden yapamıyor. düşünmek lazım.
    Üç ay önce Egser.den Ouagr.ye geçmiştim. Fazla yükseldiğini, düzeltme yapabileceğini düşünerek yine Egser.e dönmüştüm
    3/4 gün önce bilançoyu görünce ama erken verdim dedim. Kısmet o kadarmış. Alan da kazansın..
    Quqgr 6 aylık:584 milyon,9 aylık 1092 milyon,artış %87
    Egser 6 aylık:279 miluyon,9 aylık 340 milyon ,artış %22
    Quagr yeni yatırımlara üretimi,ihracatı artırma peşinde, Egser mevcut üretim bantlarını kapatma peşinde...
    Polat'lar dua almadan yapamıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Quqgr 6 aylık:584 milyon,9 aylık 1092 milyon,artış %87
    Egser 6 aylık:279 miluyon,9 aylık 340 milyon ,artış %22
    Quagr yeni yatırımlara üretimi,ihracatı artırma peşinde, Egser mevcut üretim bantlarını kapatma peşinde...
    Polat'lar dua almadan yapamıyor.
    Dua alarak para kazanıyor zaten.
    Fabrika karından fazlasını burada tahtadan çıkarıyor diye düşünüyorum. Üretimle, satışla, yatırımla çok da kafa yormasına gerek yok.
    Kap haberini patronun veya onun adına işlem yapanların bilmemesine inanmak istesem de mümkün değil.

7. Bu BOFA ne yapıyor ya dün 33 lerden mal alıyodu bugün gene 32,xx lere veriyo alışlarım geliyor , bu kimse hep zararına işlem yapıyor,karşı ayağında nerden ne yapıyo belli değil ama sağlam bi indikatör gibi çalışıyor.P.tesiden beri terse çalışıyo , Kızdırdıkmı acaba...Bunların böyle lot sayma huyları varmıdır bilmem ama bu saadet zinciri korkutmuyor değil.

8.  Alıntı Originally Posted by ORTAK Yazıyı Oku
    Bu BOFA ne yapıyor ya dün 33 lerden mal alıyodu bugün gene 32,xx lere veriyo alışlarım geliyor , bu kimse hep zararına işlem yapıyor,karşı ayağında nerden ne yapıyo belli değil ama sağlam bi indikatör gibi çalışıyor.P.tesiden beri terse çalışıyo , Kızdırdıkmı acaba...Bunların böyle lot sayma huyları varmıdır bilmem ama bu saadet zinciri korkutmuyor değil.
    Sn. Ortak,
    Hisseli Harikalar KUMPANYASI ‘na hoşgeldin demiştim, anlamamışsın anlaşılan o ki…
    BOFA onun en aktif ayağı. New York görmüş ne de olsa…

Sayfa 466/590 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •