anlaşılan uzun vadeci olduk
Printable View
anlaşılan uzun vadeci olduk
Hisseyi yalama ettiler.Alçak herifler
Biraz bekletecek...saatlikte 14-15 de denedi fakat destek üstüne atamadı...biraz bakmayın bakalım...kesinlikle ytd
Düştükçe alıyorum Allah sonumu hayr eder inşallah. Ama bu spek huyu değişti mike kike logo yapacan neyse iyi geceler...
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Bu hisse de borsada yıllardır görmediğim en ****** çocuğu işlem yapıyor.:vk:
Altta ki boşluğu dolduracak sanırım bari hızlı bir şekilde hâlledi verse 🤣🤣
Bu hafta pek umut vermiyor.
Bu kadar nane den sonra brüt takas geç kalınmış bir karar olarak görüyorum.Gec kalınmış adalet hayırlı olsun...
Evet anca fark ettiler volativiteyi, o kadar iş döndü, bürüt takas ondan sonra geldi hayırlı uğurlu olsun. Bakalım bu brüt takas dönemi nasıl geçecek, sinekler aradan çekilirse, sinek yok diye yükseltedebilir. Arena da, indes te brüt takas deneyimi yaşadık, hisse sakinleşecektir. Ama fiyatın herhangi bir yöne gitmesine bir etki edeceğini sanmam.
Brüt takas hissede kademe boşluklarının artmasını sağladı sabah bir ara satış 37,63 alış 39.9, parası bol olana linkte fırsat bol
Yok yok illa grafiğe oynayacak peki buyur nede olsa bu koğuşun ağası sensin....
Amaaa bir logo olmadan asla........bilesin
Yazık kâğıdı dolap beygirine donderdiler.
Asla al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Tahtacımiz tekniğe uygun bir şekilde hisseyi nakış gibi işliyor.
Bu arada ky mesaj veriyor bu koğuşun ağası benim diyor.Benim şahsen itirazım yok.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.....
Kağan küçük yatırımcı kalmadı zaten bence dün Kü tavan neydi öyle tavan basamağında gerçekleşen işlem hissenin ne kadar sığlaştığını çok net gösteriyor. Spek yükseltmeye kalksa patronlara başka ciddi mal satacak kimse çıkmaz. Patron da önceki sattığı yerden daha aşağıya satış yapmaz hatta önceki satış bile sanki biraz algı bozmak içindi bence hiç satmayadabilir. Bana bugün de tavana kilitler gibi geliyor bende satacak mal yok, çünkü hisse kalmadı sata sata :)
Günaydın
Bir logo olamadan asla diyerek yola devam.
Şu armadanın gölgesinden kurtulsa kendi olsa .
Brüt takasın yaramadığı nadir hisselerden buyrun burdan yakın sayın tahtacı....
Ben seninle katolik nikâhı kıydım sen hayırdır.
Peşini salmam bilesin eğlenmene devam et sen.
Final öncesi şöyle bir sermaye artırım kararı alsan ne müthiş olur.
Zaten hali hazırda bu 5.500 sermaye yapısıyla komik oluyorsun hemen şöyle %400 gibi bir sermaye artırımı hiçte fena olmaz patron.
Kasa döviz dolu borç yok denecek kadar az nakit fazlası eeee 9 aylık tada şöyle 12 15 ml.bir kâr gelse yemede yanında yat....
Bendeki de hep hayâl hep hayâl .....
Gerçi bu form zaten hayaletler ile dolu...
(Cover) de olmasa heralde deli olduğumu sanacam.
Gerçi oda hepsini satmış ki dahada uğramaz uzun süre 😄😁
Bir logo olmadan asla.....
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir....
Kağan ben al sat yapıyorum varım yani, 40 altına sarkması için bir sebep yok. Bürüt takasta olması sebebiyle nakit olması gerekli sürekli kenarda. Spek taktik belli bir gün gevşet öbür gün yükselt. Çok malım yok 45 e yaklaşırsa biter. 40 yaklaşırsa iki katına çıkar. 35 e yaklaşırsa 5 katına çıkar. Tahta yapıcı kendisi bilir.
Sermayesi az olan bu tür hisselerde alımlar son ayda çok fazla oldu. Piyasada mevcut hisselerinin çoğu da toplanmış durumda. Brüt takas sonu manipülasyon olmadığı takdirde hissenin önü çok açık görünüyor. Hisse çok ilgimi çekiyor. Kar marjı ve istikrarı da çok iyi. Takip etmeye karar verdim.
Ortakları yüklü miktarda hisseyi borsaya Kore ettirmiş 320 milyon diyor
Birde 180 milyonluk var iki kişi 500 milyon
Şirketin mevcut fiyatı ile toplam değeri 231 milyon 500 milyonluk satış olamaz değil mi ?
Açıklamalarda virgülden sonrası yuvarlanmıştır diyor. Bu durumda en fazla 500.000 lota tekamül ediyor. Piyasada 1.730.000 lot hisse bulunuyor. Hissenin çoğu da toplanmış görünüyor. Endişe etmeye gerek yok bana göre tabi.
Günaydın Link yatırımcılarına.
Bu gün sonunda bakalım ne yapacak. Tahtacı hisseyi baya bir soğuttu 40 altına salmıyor 42 üstüne izin vermiyor balon şişti patlamak üzere.
Bir logo olmadan asla düsturu ile yola devam
Kapanışa doğru atağa geçebilir mi diye sesli düşünüyorum. Brüt takasın son günü.
Brüt takas döneminde dahi bu fiyatlara inmemişti. Atak beklerken batak bulduk. Çok yazık.
2.931.230 toplam lot işlem görüyor. En son patron satışlarından toplam 500.000 lot yurt dışı yatırımcısına satılmış. Öyle anladım. HSBC toptan satış işlemi ile satın almış. Zamanla hisseyi toplamayı düşünebilirler. % 26,48 oranına (halka açıklık oranının) sahip olmuşlar. Sıkı takip etmeyi düşünüyorum. Hissede küçük yatırımcı zaten yok. Barındırmazlar da...
Var biz variz
Brüt takas günleri daha iyiydi. Döküp toplama günleri başlamış
Bilanço mükemmel geldi ve çok erken geldi. :) Gelecek hafta en erken geleceğini bekliyordum. Geçen sene zarar ettiği 3. Çeyrekte 3.3 milyon kar var. Sadece yarım milyonu faaliyet karı gerisi finansman karı. Toplam kar da 7.7 milyon olmuş bu geçen sene aynı döneme göre Yüzde 380 civarı bir kar artışı demekki mükenmel. Kar fiyata ne kadar yansır orasını bilemem.
Bugün stop falan olmadım bu arada, demirden korksak trene binmezdik, 39.24 e elimdekinin 3 katı alım girdim vermedi canım tahtacım. Ben de 39.5 den üç beş kuruşluk ekleme yaptım. Bu bilancoyu bilsem 39.24 de bekleyeceğime 39.5 ye çeker kapardım malı. 2023 e kadar link tutmak istiyorum elimde lütfen çok hızlı yükseltme hisseyi sayın tahtacı düşüyorum sonra :) insan nefsi işte
Patron mal satacak her halde çeker satar
Cover13 hocam önemli olan yılsonu bilançosu sizinde bildiğiniz gibi.
Evet artık her çeyrek faaliyet karı eden bir şirkete dönüşüyor, bu yüzden ben yatırımımı devam ettiriyorum. Artırmak için de izleyeceğim.
Kar güzel, kasa döviz dolu, faaliyet karı daha güzel olabilirdi ama geçen yıla göre gayet güzel dönüşümü var. Ciro artışı da güzel.
Benim eski fiyat hareketlerine bakarak beklentim bu hafta 35-36 ya gelmesiydi. Bilançosun erken gelmesinden şüphelendim. Yarın mutlaka kar güzel deyip atlayanlar olacaktır. Tahtacı bunları dökmek isteyecektir. Beklentim ve temennim Yarın +% 3 +% 5 yapması ancak günsonunda veya birkaç güne 35-36 lara gelmesi. Ayı tuzagını bekliyordum ama bilanço erken geldi bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Görüşlerim sadece bir öngörü olup yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LINK Solo 2020/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 7786788 Yıllık Değ%:283