Sayfa 469/486 İlkİlk ... 369419459467468469470471479 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Şirketin mevcut fiyatı ile toplam değeri 231 milyon 500 milyonluk satış olamaz değil mi ?
    Açıklamalarda virgülden sonrası yuvarlanmıştır diyor. Bu durumda en fazla 500.000 lota tekamül ediyor. Piyasada 1.730.000 lot hisse bulunuyor. Hissenin çoğu da toplanmış görünüyor. Endişe etmeye gerek yok bana göre tabi.

Alıntı Originally Posted by yavuzdemirci Yazıyı Oku
    Şirketin mevcut fiyatı ile toplam değeri 231 milyon 500 milyonluk satış olamaz değil mi ?
    Açıklamalarda virgülden sonrası yuvarlanmıştır diyor. Bu durumda en fazla 500.000 lota tekamül ediyor. Piyasada 1.730.000 lot hisse bulunuyor. Hissenin çoğu da toplanmış görünüyor. Endişe etmeye gerek yok bana göre tabi.
    Yani piyasadaki malın 3 te biri kadar daha mal satilacak

3. SPK izin verirse satabilir. Pek sanmıyorum
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yani piyasadaki malın 3 te biri kadar daha mal satilacak

4. Günaydın Link yatırımcılarına.

Bu gün sonunda bakalım ne yapacak. Tahtacı hisseyi baya bir soğuttu 40 altına salmıyor 42 üstüne izin vermiyor balon şişti patlamak üzere.

Bir logo olmadan asla düsturu ile yola devam

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir

5. Kapanışa doğru atağa geçebilir mi diye sesli düşünüyorum. Brüt takasın son günü.

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Günaydın Link yatırımcılarına.

Bu gün sonunda bakalım ne yapacak. Tahtacı hisseyi baya bir soğuttu 40 altına salmıyor 42 üstüne izin vermiyor balon şişti patlamak üzere.

Bir logo olmadan asla düsturu ile yola devam

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
    Güzel sakin bir bürüt takas dönemi geçirdik. Hacim düşmesi dışında brüt takasın olumlu yada olumsuz bir etkisi olmadı. Yarın brüt takas olmayan yeni bir gün bu ilk gün hissenin karakterinde bir değişim olacak mı izleyeceğiz

7. Brüt takas döneminde dahi bu fiyatlara inmemişti. Atak beklerken batak bulduk. Çok yazık.

8. 2.931.230 toplam lot işlem görüyor. En son patron satışlarından toplam 500.000 lot yurt dışı yatırımcısına satılmış. Öyle anladım. HSBC toptan satış işlemi ile satın almış. Zamanla hisseyi toplamayı düşünebilirler. % 26,48 oranına (halka açıklık oranının) sahip olmuşlar. Sıkı takip etmeyi düşünüyorum. Hissede küçük yatırımcı zaten yok. Barındırmazlar da...

Sayfa 469/486 İlkİlk ... 369419459467468469470471479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •