Yarın piyasalar açılıyor mu arkadaşlar ?
Printable View
Yarın piyasalar açılıyor mu arkadaşlar ?
YARINLA BİRLİKTE ZOREN İÇİN ENTERESAN BİR SÜREÇ BAŞLIYOR,
Buraya az paylaşım yapmakta da fayda var, orta ve uzun vadecileri değil de, çok kısa vadeli işlem yapan arkadaşların, günlükçü şayet varsa, o arkadaşların dikkatli olmalarını tavsiye ederim...Süreç pozitif olsa da bu hissede gün içi dalgalanmalar pek normal olmaz, hepinizin bildiği gibi....Ya saat 17:30 lar da telafi eder ya da ertesi gün sabah açılış sonrası....
Yıl sonuna kadar da 100 endeks 13200 seviyelerine büyük bir ihtimalle dokunacaktır...son kapanış:10471 .....
Endeksin bu yükselişine en az %100 uyum sağlayabilecek hisselerin seçimi önemli olacaktır, Dikkatli seçim yapalım..
Günaydın arkadaşlar, haftanın son 2 iş gününde bakalım ne kadar bir pozitiflik olacak? özellikle de Zoren açısından...Umarım Magen gibi o da aktifleşir, marjları derinleşir, izlemesi biraz daha zevk verir...(...devamlı gözü aşağıda bir hisseyi izlemek pek hoş olmuyor.. )
Zoren yönetiminin, SPK dan talep ettiği 5 Temmuz a, 12 iş günü var, izleyelim bakalım..neden böyle bir şeye ihtiyaç duydular?
Bundan bir kaç ay önce, Magen in 12 iş gününde neler yapabildiğini bu gözler gördü....
Zoren halen, 9 ay önce -4 Ekimde- gördüğü 7,57 fiyatın tam %27 altından işlem görüyor, normal bir durum değil, izlemeye devam....(.....beklentilerine göre normal bir durum değil..!!!!!)
https://i.hizliresim.com/q0v8po9.jpg
ZOREN..................MAGEN
Eveeett, bugünkü kitlenme fiyatımız 5,52
Ne dangalak starejileri var bunların yaw...
YTD
He koçum he....gönder gelsin,kapları,tahvilleri, bonoları.10 küsür iş günü var bol bol gönder,motor yanacak motor.Ne dübürmüş arkadaş😁
YTD
Yatırımcı soğutma operasyonları devam ediyor...hisseden kovma taktikleri.......Tüm imkanlarını kullanıyor....Uzatabildiği kadar bilanço göndermeyi uzatıyor, uzatabildiği kadar da halka arz olayını el altından SPK ile görüşüp uzatacak.......
Kendisinin gördüğü, bizim bilmediğimiz hissede takıntı oluşturan bir olay var demek ki....
Yıllar önce Alcatel de yaşanmış bir olaydır>>>>>>hissenin başındaki tahtacı pek normal biri değildi, fazla lot satın alan bir yatırımcıya kafayı bir taktı tam 3 yıl hisseyi süründürdü....taaa ki arkadaş hisselerini % 20 karla zorla satıncaya kadar...:plc::vk:
Holdinglerin karları çok düştü, Alarko büyük zarar yazdı.......Enflasyon muhasebesi sihri bozdu....gerçekler farklıymış, borçlu şirketlere çok yaradı bu iş....bakalım Zoren e ne kadar yarayacak......:(:notr:
Vestel berbat bilanço -216 milyar zarar
Artık bilanço açıklanan kadar ne olursa olsun (düşüş/yükseliş) hiç bir anlam ifade etmeyecek!!!
Ne olacağını ANZ biliyor biz de sadece etkisiz izleyici pozisyonundayız.
Maraş'tan bir haber geldi
Maraş'tan bir haber geldi
Dediler ki Zoren öldü oy
Keşke Zoren ölmeseydi
Keşke Zoren ölmeseydi
Kırılaydı elim kolum oy
Oy Zoren Zoren Zoren
Ben kurbanım sana Zoren
Ben hayranım sana Zoren oy
Oy Zoren Zoren Zoren
Ben kurbanım sana Zoren
Doktor yarayı kesiyor
Doktor yarayı kesiyor
Gene Zoren kan kusuyor oy
Dediler ki Zoren ölmüş
Anası kime küsüyor oy
Oy Zoren Zoren Zoren
Ben kurbanım sana Zoren
Bir gün Maraş'tan bir haber geldi diyecekler, Zoren öldü diyecekler, siz de miras olarak geriye peruk kaldı diyecekler oy oy oy. :dvr:
Maaşallah, hala Endeksle birllikte hareket ediyor, bir aşağı bir yukarı.. :kmk::rtfm:.....bir gözü toprağa bakarak..:notr:...
Sayın Çiftçi Ömürlüksün vallahi çok güldüm adamın peruğu kıymetli onuda bırakmaz yanında götürür keli görünmesin diye :(((
O peruk bir gün çok değerli olacak!
O gün geldiğinde bizi sevindirmişse hayır duası edeceğiz, eğer üzmüşse hayal gücüne bırakıyorum sn kafkaskartalı:)
1 aydır değer kaybetmediği hiç bir enstrüman kalmadı, bugün elektik endeksi + 0,84 bu ise malüm.
Dediğim gibi bilançoya kadar fiyatlamasının bir anlamının olmayacağını düşünüyorum.
Barlar bazında Günlük sistem ve daha kısa periyotlar dönüşlerini tamamladılar da bütün sıkıntı, Haftalık sistemin ağır ağır ilerliyor olması, kesim noktasında...Ichi-moku analizi de gayet uygun..Genelde formasyon sistemleri Haftalık barlarla ve Haftalık Sistemle birlikte rahatlarlar..
ZOR-YEN i 5-6 TL den halka arz edecekse hiç bir sorun yok da, şayet daha yukarı fiyatlardan halka arz etmeyi düşünüyorsa Peruklu nun işi zor....Hem küçük yatırımcıdan nefret et, hem hisseyi yükseltmek isteme, hem borcun olsun hem de halka arza muhtaç kal, gerçekten zor bir süreç Peruklu için...
Bence 5-6 TL ZORYEN çok pahalı olur altında kalır, 600 milyon lot halka ara edilecek cazip ve ucuz olmazsa işi zor, alacaklar bugüne kadar ne yaptığını özellikle ZOREN'i araştıracaklar,
Kimse ikinci bir ZOREN'e yatırım yapmak istemez. Hala küçük hesaplar peşinde, kendisi bilir diyelim.
Tek şansı BİST'in ralli modunda olduğunda halka arazı gerçekleştirmesi.
Peruk kafa Vestel de zarar gönderdi gene . İş yatırım Vestel için 2024 te 4.5 milyar kar bekliyordu ama bidon kafayı hesaba katmadı pardon peruk kafayı (akit tv de bidon kafa muhabbeti varda özdil/özel)
PERUKLU, 2005 yılında 100.000 lotla ZOREN alan ve bugüne kadar inatla sabreden bir küçük yatırımcının cebinden sadece bedelli sermaye artışlarıyla aldığı toplam para belki inanması zor ama, tam 4.347.519.-TL. dır...maalesef...44 misline yakın...
Not:2005 yılı boyunca ZOREN in borsa işlem fiyatı 48 kuruşla 1,05.-TL arasında değişmiş...
Özetle, şanslı olmayıp, günlük işlemde yapmayıp, dalgalanmalardan da yararlanmayıp bedellilere de yakalanmış, ben uzun vadeciyim diyen bir KY, Zoren de çoktan iflas etmiş, şu an öyle biri zaten yok...
Sinirlendirdiniz adamı:)
Endeksten ayrışması şart, çünkü endeks kaç aydan beri Zorenden iyi ayrıştı, aşağıdaki grafikte de görüleceği üzere...
https://i.hizliresim.com/83bnw7a.jpg
Ya endeks kırmızıyken Zoren hep yeşil olacak, ya da endeks kısmi yeşilken, Zoren o gün güçlü yeşil olacak ki normale dönsün.....
Elektriğe zam mı gelecek nedir, sektör de tavana yaklaşan hisseler var...
https://i.hizliresim.com/batqkoj.jpg
Magen, 3 aylıkta 1,1 milyar kar açıkladı...zaten fiyatıyla da belli etti.
Yılbaşında 9,5 TL idi....................Artık sıra Zoren de...
🤣🤣🤣Peruklu🤣🤣🤣
Ne güzel ANZ ANZ deniyordu,bi karizması vardı.
KY Perukluya terfi ettirdi🤣
Böyle giderse Peruklu da kalmaz.
KY adama ne terfiler verir ne terfiler🤣🤣🤣
YTD
Şirketin borcu çok yüksek olduğundan, borç azalırken umarım KAP a sık sık haber ulaştırırlar da gelişmelerden haberimiz olur .Çünkü hisse de asıl yukarı yönlü güçlü hareket ve bazı dirençlerin kırılımları borcun azalış miktarıyla doğru orantılı olacaktır..
Örneğin önümüzdeki Ekim ayında toplam borç ne kadar azalmış olacaktır???
Şirket yönetimi küçük yatırımcıları ilgilendiren asıl önemli bilgileri ya zamanlama hatasıyla art niyetle gönderiyor ya da iştirak satış işi bittikten sonra, bu konuda dürüst değiller..Doğru haberle ilgili 2-3 ay önceden haberimiz olmuyor.
Dip fiyatla kapanış fiyatı arasında 15 kuruşluk bir marj oluştu, bu da fena değil ama kötünün iyisi, yola devam, bilançoyu hangi fiyattan karşılayacağı çok çok önemli..( 6//6,5 TL arası mı, yoksa 6,5/ 7.-TL arası mı ??..oldukça önemli , bu fiyatlar bile iyi bir bilanço karşılamaya hazır fiyatlar değil...) ..Önümüzdeki haftanın daha hareketli geçeceği kanaatindeyim, size ve buradaki diğer arkadaşlara iyi hafta sonları dilerim...:ok:
#zoren ......önü açık, formasyona devam....
https://i.hizliresim.com/ql2cbu9.jpg