Tuborg satmışlardı Yaşar Holding
Printable View
cuma günü iyi tokatlandı..
Açıkçılar baktı olacağı yok. koydular erkenden yerine malı.
Nereye kaçacaksın spek..
aslında aynı adadayız, kilidi onda, istese hepimiz kurtuluruz. Ama adam zevk alıyor bu şten.
Bakın ne diyorum 200 aylık ortalamasında ... Varmı böyle başka kağıt BIST de??..
Terihinde kırmışmı??
Pehh... Akbnk dan çıkmıştım, yeniden girdim, çıkıp gene buna gireyim haftaya..
Değil filli boyayı balinalı boyayı alsa cacık olmaz niyet kötü olunca kul ne yapsın
Endeks 100 bin şu halimize bak... Hiç yıl sonu beklentisi de yok mübarekte...
aşağı sarkmalar alım fırsatıdır.
adamda mal yok bir yerden bulup açığa satış veriyor.
Bakın bulmasa eşşek gibi yukarı götürmek zorunda kalacakmı kalmıyacakmı.
Başkasının malını satıyor. Sonrada üzülüyorsunuz niye gitmiyor diye..
Vermeyin ödünç gider o zaman.
Sn. MGM21 bey içimizde bu kağıdı en iyi takip eden sizsiniz, 115 milyon dolara yıllar önce satılan Marshal ve basından okuduğumuz kadarıyla iyide yatırım yaptı, piyasa değerine bakınca 46 milyon civarı, normal olarak kağıt ucuz görülüyor, yıllarca zara açıklayan ve bilançosuna bakınca reklam giderleri zararı 3 milyon civarı deniyordu, size sorum şu açıklamış olduğu 38 milyon zarar sizce gerçekmi?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Eraytai benden çok daha iyi Mrshl ı takip edenler var bu forumda ama ben fazla yazdığım için öyle görülyor olabilir.
Mrshl de bilonçonun gerçek olmadığını şişirildiğini, punduna uydurulduğunu söyler dururum. Pazarlama giderini şişirip duruyorlar.
Bu firma sadece lojistiğini kendisi yapsa, her sene 10-20 milyon kar acıklar.
Günün en yükseğinden kapadı..
Bu pozitif değerlendirilebilir.
nasıl bir numara?
Evet endeks 100 oldu ve bu ve bunun gibi kağıtlar yerlerde. 24 desteğinde geziyor.
200 aylık ortalamalrda :)) 24..
Varmı böyle bir destek.. Ne duydum ne gördüm. Geçen kurcalarken keşfettim. Duyan varmı böyle birşey.. Yok.
Bence numara Çekseydi eğer 30 dan 39 dan verirdi.
25,16 önemli.
Aşağı gelişler 24 e kadar alım değerlendirilir.
ayrıca İzoda kıstırmışım adamı.
sarı kırmızı takılabilir.. AMa benim derdim başka.. İzoda kıstırmışım adamı.
Allah kafirlerin belasını versin.
Gizli numara:) Başka kağıtlarda işleri bitince gelirler, biz saf saf bekleyelim burada. Şubat 15 geçiciler çıkar bakalım ne dümenler çevirecekler...Ytd
25,52 TL ve malınıza sahip çıkın
Sahip çıkalım 24 ü görsün, tam sinir bozucu...Sanki çok primli gibi bir de satış yiyor...
DYO %17 yapmış ne totemi mgm21 bey
Cok bey DYO ile ne bağlantımız var bizim. Eskiden onlar %60 yukarı yaparken biz yerimizde saymamışmıydık. Polho bilmem nerelere giderken biz aşşağı düşmemişmiydik.
Bizi enterese etmez onlar, kanımca...
Dakika dakika biliyoruz. İnşallah bizde gideceğiz..
Bir kere 110 larda iken bayaı düşmüştü. Sonra 4-5 tavan üst üste yapmıştı..
Satmamıştım..
Hey gidi günler hey..
Şimdi 24 olursa diyemi satacağım..
Totem yapmaya gerek yok ki düğümlendi kaldı buralarda. Nasıl memnun olayım endeks % 10 dan fazla gitti bu lütfetti de bugün biraz zoraki gitti, aldığını da yarın verir zaten. Bilanço beklentisi de alınmıyor beni darlandıran o. Gerçi basacaklar yine zararı neyse...Ytd
POLHO çift taban çekmiş.. Ama MRSHL gidiyor...
Jean Valjean bile bu kadar sefil duruma düşmemiştir bizim düştüğümüz gibi yazık...
Jean Valjean geldi..
Böyle biris var demekki? hımmm Bende Viktor Hugo dan bir karakter sanmıştım :)
Çıkacak ama acele değil. 10-11 senedir beklemişiz. Dahada bekleriz 2023 e az kaldı :)
2-4 hafta sonra bir güzellik yapabilir.
Orta vadede kağıt güzel. Haftalıkta macid yukarı onaylandı. Gelecekte endeks 120-140 olursa b hala 25 lerde kalırmı? 880k lot mal var. Birisi çizer o zaman. 4-5 tavan üst üste yaptığı dönemleri unutmadık. İstese gene yapar, istediğine 60-120 arası verir, topladığı malı. Ama adam niye böyle cibiliyetsiz bende anlamış değilim.
24 aşağısı görür mü bilmem, ama 3 kere denedi.
her zaman 25,5 üstü duruş güzel. Ama 24 e kadarçok destek var. 25,36-25-24,84-24,5-24,24 .....24 :)
İş ana ortak Akzo Nobel de bitiyor , boya hammaddesini üreten Akzo Nobel Marshalla hangi fiyattan satıyor ki bu kadar zarar açıklanıyor? Kendi ürettiği hammaddeyi boyaya dönüştürerek satmak bu şirkete bu kadar zarar açıklatıyorsa Türkiye de diğer boya üreten irili ufaklı onlarca şirket ne yapsın zararlarının Marshall dan kat ve kat fazla olması lazım değil mi? Değil ki piyasa da Permolit Boya - Kardelen Boya - Osmanlı Boya v.s birçok küçük şirket üretim yapıyor o zaman neden üretime devam ediyor bu şirketler?
65 yıllık şirket Marshall
bundan 9-10 yıl evvel kasasında 50 milyon TL vardı. Sadece bu para 30 milyon $ ediyordu o zaman (Şu anda 46 milyon $ a tüm şirketi alırsınız donları dahil).
Zarar açıklaya açıklaya parayı bitirdiler. Halbuki kilit taksalardı dükkana şimdi 50-60 TL edecektik.
Müsade edenler de yapanlar kadar şerefli.
Kendi ürettiğin hammaddeyi boyaya çevirerek satıyorsun yıllardır zarar ediyorsun sen neden varsın o vakit bu işte........?.....?
Ekonomi şahlandı işler yolunda borsa uzaya çıktı sen ne yaptın????
Özsermayesi ekside olan batık şirketler bile prim yaptı sen batığın tillağımısın kardeşim?
Her gün şaplak atmaktan yoruldum, tokat manyağı spek.
Devrikiki hocam bizi kim kurtaracak bu bataklıktan?