Sayfa 467/817 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    aşağı sarkmalar alım fırsatıdır.
    Sn. MGM21 bey içimizde bu kağıdı en iyi takip eden sizsiniz, 115 milyon dolara yıllar önce satılan Marshal ve basından okuduğumuz kadarıyla iyide yatırım yaptı, piyasa değerine bakınca 46 milyon civarı, normal olarak kağıt ucuz görülüyor, yıllarca zara açıklayan ve bilançosuna bakınca reklam giderleri zararı 3 milyon civarı deniyordu, size sorum şu açıklamış olduğu 38 milyon zarar sizce gerçekmi?

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn Eraytai benden çok daha iyi Mrshl ı takip edenler var bu forumda ama ben fazla yazdığım için öyle görülyor olabilir.
    Mrshl de bilonçonun gerçek olmadığını şişirildiğini, punduna uydurulduğunu söyler dururum. Pazarlama giderini şişirip duruyorlar.
    Bu firma sadece lojistiğini kendisi yapsa, her sene 10-20 milyon kar acıklar.

3. Günün en yükseğinden kapadı..

Bu pozitif değerlendirilebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Günün en yükseğinden kapadı..

Bu pozitif değerlendirilebilir.
    Bence numara çekiyorlar, endeks 100 oldu ayıptır, arkadaşların canı ne zaman isterse gider, oyuncak olmuş...

5.  Alıntı Originally Posted by cyberd Yazıyı Oku
    Bence numara çekiyorlar, endeks 100 oldu ayıptır, arkadaşların canı ne zaman isterse gider, oyuncak olmuş...
    nasıl bir numara?

Evet endeks 100 oldu ve bu ve bunun gibi kağıtlar yerlerde. 24 desteğinde geziyor.

200 aylık ortalamalrda ) 24..

Varmı böyle bir destek.. Ne duydum ne gördüm. Geçen kurcalarken keşfettim. Duyan varmı böyle birşey.. Yok.

Bence numara Çekseydi eğer 30 dan 39 dan verirdi.

25,16 önemli.

Aşağı gelişler 24 e kadar alım değerlendirilir.

ayrıca İzoda kıstırmışım adamı.

sarı kırmızı takılabilir.. AMa benim derdim başka.. İzoda kıstırmışım adamı.

Allah kafirlerin belasını versin.

6. Gizli numara Başka kağıtlarda işleri bitince gelirler, biz saf saf bekleyelim burada. Şubat 15 geçiciler çıkar bakalım ne dümenler çevirecekler...Ytd

7. 25,52 TL ve malınıza sahip çıkın

8. Sahip çıkalım 24 ü görsün, tam sinir bozucu...Sanki çok primli gibi bir de satış yiyor...

Sayfa 467/817 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •