1575 lerde satıs geldi
Ytd
Printable View
#diren Erbos
Tavan da 422 bin işlem oldu
Ytd
Daha once de yazdım tavan ve üst kadamelerde islem artması sıkıntı olur
Ytd
Çözüldü mü
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapay zeka bofa tavandan aldigini alttan veriyor:)
Çözülsün, et değil ki bu çözüldükten sonra bir daha dondurma zehirlenirsiniz diyelim. Manevra kabiliyetin varsa yap kardeşim, elini tutan mı var?
Ya da Hedefi belirlediysen inanıyorsan ona göre hareket et ille de istediğin rakama gelecek diye de bir kural yok biliyorsun yeterse sana ulaşılan nokta ver gitsin, başkası alsın belki o da sebeplenir.
Lakin Erbos un çakar çakmaz çakan çakmak speği GAP hastalığına tutuldu neyapacağını oda bilmiyor kapatmaya kalksa karga gibi ağzından alacaklar ralliye soksa maymun gibi kuyruk dik ama herşey apaçık ortada
Eeeeee nolcek şimdi ?
Valla ben şimdi bu problem çözülene kadar
Oltamı izmdc ve dyoby ya salladım Çapar’ı bu ne gelirse bahtıma diyor Eblek kardeşim sana da başarıların devamını diliyorum ytd
Anlık GOLTS 73.70 - %1.73
Anlık ERBOS 73.70 + %3.44
Yine kavuştular :hah:
Hısse de sabit kalınacagı zaman sabit trade edılecegı zaman trade makas 10 TL bin lotto 10 bin TL atıyor baska hıssede islem yapmiyorum
Tek hısse tek şans
Yatırım tavsiyesi degildır
Bofa
1 milyon lot işlem yapmış
75 bin satışta
Tavandan almış
Aşağıdan satmış. Robot terste kalmış sanırım
Ust kademeye koymus toplam 240k lot keyfine bakiyor..
spek mala hakimguzel 70 lerde bu baskiyi yapmasi..
karimiz hayirli olsun cümleten..
4.çeyeek karı 44.330.979 maşallah.
2020 net dönem karı 85.647.242
Maşallah nazar değmesin[emoji1659][emoji1659]
Yalnız spek iyi çalışıyor tahtacimizda anlaşılan parada var :)) iyi yetiştirdi bilancoya:(
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece 4. çeyrekte 44M kar açıklaması inanılmaz iyi gerçekten :ok:
Yeniden değerleme ile 115M arttı özkaynakları. PD/DD oranlarını düşürdü bu da.
Nazar değmesin maşallah :halay:
Ky de mal yok galiba kimse yazmamış
Herkesin malını aldılar
Geçen hafta çıkarıp indirdiler
Pazartesi tavan salı 78 den 68 e silkeleme
Bugün de aynı
Kimsede kalmadı
Kalanda satmayacak kişiler
3 haneli rakamlara çok hızlı çıkar.
Benim öngörüm beni bağlar YTD.
Gecen yıl 64 milyon bu sene 85 mılyon beklentim gecensene yı yakalamasıydı. Şirket bos durmamıs calismış 🧿🧿👏👏👏
pandeminin de etkisi var ona rağmen çok iyi bir bilanço
2.viteste araba bağırıyordu 3 e takar artık spek efendi
Hısse eksi kapattı günün sonrası tavan yapıyor bakalım yarında aynı performans sergileyecek mı
Ytd.
Bu başlığı şu anda 33 kişi okumaktadır. (7 üye ve 26 ziyaretçi)
Eblek, Ebrar, Efe kuzey, gunall, simsar41, yigit35, İntrk
Evet trübünler yavas yavas doluyor,
nerden nereye geldik
Bu noktaya gelmemizde yardimlarini esirgemeyen arkadaslara selamlar özellikle Efe Kuzey!
Şirketimiz faaliyetleri hakkında önemli bazı verileri bilgilerinize sunmak istiyoruz.
31 Aralık 2020 döneminde toplam satış gelirlerimiz Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları
Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uygun olarak
hazırlanan konsolide olmayan Gelir Tablosunda 571.388.766,00 TL, dönem karımız ise 85.647.242,00 TL
olarak gerçekleşmiştir.
Emtia fiyatlarında yılın son çeyreğinde artan talep ve yetersiz üretimle birlikte yükseliş başlamış ve bu
eğilim yılın son aylarında hız kazanmıştır. Firmamız stokların etkin kontrolü alternatif tedarikçilerle çalışarak bu
dönemde yurtiçi ve yurtdışı müşterilerin ihtiyaçlarını zamanında gidermeye gayret etmiştir.
Pandemi dönemi tedarikçi ve müşterilerimizle uzun döneme dayalı sağlıklı ilişkiler kurmanın önemini
artırmış ve şirketimizin istikrarlı ve güvenilir ticari ortak anlayışına uygun üretim ve satış faaliyetlerimiz devam
etmiştir
Güzel kar geldi ama kar her şey değil spek bu karı görüp derhal ralliye mi gider dur şu GAP ılardan soğuk geliyor kapatayım mı der
Ne der ne demez billemem bildiğim erbosan yakın gelecekte borsanın feriştahlarından olacak ytd
1 dk taUst bantla asagıya dogru iniyoruz
Ytd
“GAP sız aşım ağrısız başım”
Karar veremiyor bir türlü e kolay değil aşağı üflese sakal yukarı üflese bıyık işi bilmeyen speklerle sallan yuvarlan ytd
ceyran yaptımı daha iyi olur
Hava akımı oldugu zaman bazıları tutulur duramaz hıssede
Yatırım tavsiyesi degildır
Erbosan Erciyas Boru (ERBOS, Pozitif): Şirketin 2020 yılı son çeyrek net dönem karı 44,3mn TL'dir. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirket 5,1mn TL kar açıklamıştı. Şirketin satış gelirleri 4. çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre %50 oranında artmış ve 203,7mn TL olmuştur. Satışların maliyeti ise aynı dönemde %29,6 oranında artmıştır. Buna bağlı olarak brüt kar 47,4mn TL olmuştur. Operasyonel giderler ise geçen senenin aynı dönemine göre %19,1 artmış ve 9,3mn TL olmuştur. Diğer faaliyetlerden 3,5mn TL gelir yazan şirketin faaliyet karı 41,6mn TL olarak gerçekleşmiştir. Yatırımlardan 7,5mn TL gelir ve finansman tarafında net 1,2mn TL gelir kaydedilmiştir.
4. çeyrek karıyla birlikte şirketin 2020 yılı net dönem karı
2019'a göre %30,7 artışla 85,6mn TL seviyesinde gerçekleşmiştir.
Ziraat yatırım
birilerinden mal bekliyorlar gelmeyince tavan çözüyor
mal gelmiyecek ümidini keserlerse yukarı sürerler
gap filan hikaye artık unutun o gapları onlar kaçış boşluğuydu
mal bekleyen adam aşağı sürerse daha çok mal kaptırır onunda farkında
bendeki malı zaten alamaz paket oldu her düşüşte desteğe devam zaten